Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex ELA Victoriei
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Petru Rareș,15, zona Piața Victoriei, sector 1, București

ELA Victoriei pe hartă București

str. Petru Rareș,15, zona Piața Victoriei, sector 1, București

Etape dezvoltare

ELA Victoriei
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisupermarket, zonă de relaxare, parc, loc de joacă pentru copii, sală de fitness, spital
Încălzireinstalație termică prin pardoseală TECE, controlul temperaturii cu termostate individuale pe fiecare camera
Liftascensor pentru 5 persoane marca Schindler
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente64
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela gata
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente47,10–134,90 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare complex

Pe o stradă liniștită din centrul Bucureștiului, se află poziționat Ansamblul rezidențial „Ela Victoriei” – pe strada Petru Rareș la numărul 15, sectorul 1. În apropiere de complexul rezidențial se află Piața Victoriei și stațiile de metrou Basarab și Victoriei se află la o distanță de numai 550 de metri de la casa locativă.

Imediat lângă complex se află absolut tot de ce poate avea nevoie o familie contemporană care duce un stil de viață modern: aici sunt săli de fitness, centre comerciale, business centre, magazine, cafenele, restaurante, market-uri, parcuri, cele mai bune școli și grădinițe din capitală, centre de agrement și muzeele: CFR, Muzeul Național de istorie Naturală DR Grigore Antipa, Muzeul Național George Enescu, Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Național de Geologie ș.a. Parcurile Duca, Regina Maria, Kiseleff și Herăstrău. Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, Colegiul Național Ion Neculce și grădinița nr. 248. Marketul Mega Image, Kaufland, KJ Center și Pepco.

Informații despre construcție și descrierea complexului

Clădirea ansamblului rezidențial „Ela Victoriei” are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 7 Etaje locative dintre care ultimul etaj este retras. Costrucția este bazat pe o fundație din tălpi continue din beton armat. Structura pereților exteriori are grosimea de 30 cm și este efectuată din cărămidă Porotherm. Pereții interiori au grosimea de 11,5 cm și sunt efectuați din aceiași cărămidă eficientă energetic. Imobilul dispune o fațadă ventilată și la părțile principale a fațadei este aplicat fibrocimentul Equitone Tectiva, restul părților fațadei sunt din sticlă de la Saint Goban, care oferă clădirii nu numai izolare termică eficientă dar și un nivel înalt de izolare fonică plus mult mai multă lumină naturală.

Pentru tâmplăria exterioară este folosit profilul din aluminiu de Exalco Albio 109C și geamul tripan. La toate etajele clădirii rezidențiale are oprire liftul de ultimă generație Schindler, care are capacitatea de transportare a maxim 5 pasageri. Sistemul de video interfon este conectat.

Apartamente, dotările și echipajele

Un număr de 64 de apartamentele de lux sunt oferite în ansamblul rezidențial „Ela Victoriei”, acestea se prezintă cu studiouri simple și duble (12 unități), cu apartamente cu 2 camere (27 unități), cu apartamente cu 3 camere (17 unități) și cu locuințe cu 4 camere (5 unități).

Suprafața apartamentelor este de:

  1. de la 47,1 mp până la 51,6 mp - pentru studiouri;
  2. de la 66 mp până la 71,5 mp – pentru apartamente cu 2 camere;
  3. de la 92,8 mp până la 107,6 mp – pentru apartamente cu 3 camere;
  4. de la 131,9 mp până la 134,9 mp – pentru apartamentele cu 4 camere.

Locuințele dispun de geamuri mari din tavan până în podea pentru a oferi multă lumină naturală. Toate dotările și echipajele apartamentelor, precum și materiale utilizate sunt de cea mai bună calitate, ce oferă locuințelor de lux durabilitate și o viață în siguranță.

Încălzirea locuințelor este cu instalații termice prin pardoseală Tece și sunt dotate termostate Smart pentru fiecare cameră, centrala termică individuală de apartament dotată este de tip Viessmann. Instalațiile electrice sunt de la Legrand. Sunt preinstalații pentru aer condiționat miultisplit. Toate obiectele sanitare dotate sunt oferite de la producătorii europeni de renume, bateriile de duș și cele pentru lavoar sunt de la Kludi sau de la Grohe Hans.

Camerele dispun de uși instalate de culoare albă care au o structură perimetrală dură și din interior sunt efectuate din MDF cu o secțiune tubulară Moesel Tueren. Ușă din metal cu 5 puncte de închidere este instalată la intrare în fiecare apartament. Pentru pardoselile apartamentelor este placat parchetul cu grosimea de 14 mm - triplustratificat, special care se combină cu sistemul de încălzire prin pardoseală. Pentru placările cu gresie și faianță sunt utilizate plăcile ceramice Perona din Spania. Absolut toate locuințele sunt spațioase și primitoare cu spații luminoase.

Pentru a vedea mai multe detalii și alte materiale utile despre apartamentele luxoase din complexul locativ „Ela Victoriei”, vă rugăm să accesași site-ul web al dezvoltatorului – compania „Exclusive Luxury Apartments”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla ELA Victoriei?

str. Petru Rareș,15, zona Piața Victoriei, sector 1, București.

Termen de finalizare ELA Victoriei?

ELA Victoriei – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul ELA Victoriei.

Cine este dezvoltatorul ELA Victoriei în București?

Dezvoltator ELA Victoriei – Exclusive Luxury Apartments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC