Previzualizare foto – fotografie originală aici

Veronica Micle Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Veronica Micle, 5, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Veronica Micle, 5 (Veronica Micle Residence)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 3
Indisponibil

Veronica Micle Residence pe hartă București

str. Veronica Micle, 5, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăplanșee, structura de stalpi si grinzi din beton armat, cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift Schindler de 7 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat, sistem de supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe112–118 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare centrală

Ansamblul rezidențial „Veronica Micle Residence” se află poziționat pe strada Veronica Micle, numărul 5, zona Victoriei, în sectorul 2 din București.

În apropiere de casă de află supermarket-ul Mega Image, hipermarket-urile: Kaufland Basarab și Carrefour Orhideea (la 5 minute de mers cu mașina), sunt multe magazine, sucursale bancare, sunt restaurante, cafenele, fast food-urile McDonald’s și KFC, este Parcul Kiseleff și sunt săli sportive. În acest cartier funcționează Centrul Medical și Spitalul „Sanador” și este Spitalul „Filantropia”. Nu departe de locuințe este Metrou / Gara de Nord. Muzeul Universității Politehnice din București se învecinează cu complexul locativ, de asemenea nu departe se află Muzeul Național de Istorie Naturală „Dr. Grigore Antipa” și Muzeul Național al Țăranului Român. Din punct de vedere educațional, aici în zonă se găsesc: Facultatea de Inginerie Aerospațială, Facultatea de Chimie Aplicata și Știința Materialelor, Liceul Teoretic Național, Colegiul Ion Socolescu, Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, grădinița nr. 248, grădinița „Aristokids” și Creative Mids Kindergarden.

Date tehnice ale imobilului

Complexul locativ „Veronica Micle Residence” are un bloc locativ construit cu parter și cinci etaje de apartamente.

Fundația construcției este realizată pe bază de radier general. Din cadre, stâlpi și grinzi de beton armat este efectuată structura constructivă a blocului, plus planșee din beton armat, iar toate închiderile sunt zidite din cărămidă, cu grosimea de 36 cm pentru zidurile exterioare și 14 cm pentru pereții interiori. Sistemul de izolare termică a clădirii rezidențiale este efectuat pe bază de polistiren cu densitatea de 100 și cu grosimea de 10 cm. Fațada blocului locativ este finisată cu tencuială structurată de marcă Kaparol. Tâmplăria instalată la bloc este cu geam de tip tripan (acoperire LowE) cu profil de culoare Nussbaum de la Veka cu 7 camere Softline și cu feronerie Roto.

Spațiile comune din bloc sunt finisate și pardoselile și treptele scării sunt placate cu plăci din granit, mâna curentă la scară este din inox, iar intrarea în blocul rezidențial este finisată cu piatră naturală. Spațiile comune sunt iluminate de becuri LED și sunt dotate cu senzorii de mișcare, pentru economisirea curentului electric. Parcarea complexului este organizată subterană, de unde este acces direct către apartamentele de la etaje cu ascensorul clădirii locative, aceste este de firma Schindler și dispune de capacitatea de ridicare a 535 kg, aproximativ pentru 8 persoane. De asemenea în zona parterului există amenajate locuri de parcare acoperite, locurile de parcare atât subterane cât și cele supraterane sunt oferite în vânzare contra cost.

Intrarea în interiorul blocului locativ are un nivel înalt de securitate, accesul se efectuează în baza cartelelor magnetice, și interfonul instalat funcționează pe bază de cod. De asemenea pe perimetrul imobilului sunt instalate camere de luat vedere, supravegheate video la fel sunt toate spațiile comune din interiorul parterului și complet tot subsolul. Un spațiu de depozitare și un spațiu special amenajat unde se păstrează serverul sistemului de video supraveghere este organizat la parterul casei.

Pentru amenajarea complexului cu apă, este instalat un sistem de pompare a apei cu hidrofor GWS și imobilul dispune de un bazin Stock Valrom cu capacitatea de păstrare a 1000 de litri.

Informații detaliate despre apartamente

Blocul ansamblului rezidențial „Veronica Micle Residence” cuprinde apartamente cu 2-3-4 camere și penthouse de lux, toate acestea sunt finisate la cele mai ridicate standarde și echipate cu cele mai calitative obiecte sanitare și instalații de ultimă generație. Toate locuințele dispun de terase simpatice, care sunt finisate cu gresie pentru exterior plus au parapeți din sticlă securizată și mână curentă din inox.

Apartamentele cu 2 camere dispun de câte o terasă de 5,2 mp și au suprafața de 66,79 mp. Pentru apartamentele cu trei camere sunt proiectate două tipuri de scheme, acestea sunt prezentate cu suprafețele de la 90,33 mp până la 90,78 mp și dețin terase cu suprafața între 7,9 mp – 9,52 mp. Toate apartamentele cu 3 camere dispun de compartimentare asemănătoare – decomandată. Apartamentul cu 4 camere este proiectat cu suprafața de 254,06 mp și are o terasă de 131,3 mp.

Penthouse-ul se află amplasat la ultimul etaj, la etajul 6, are suprafața de 254,06 mp. Și acesta este complet securizat cu controlul pentru acces și chiar ascensorul are oprire imediat în interiorul apartamentului, terasa acestui penthouse la fel este de 131,3 mp.

Toate unitățile locative sunt complet finisate și dispun de uși interioare de marca PINUM efectuate din MDF cu fețele furnituite de culoare, ce ideal se combină cu culoarea parchetului triplustratificat (10 mm de trafic intens de marca Swiss Crono) care este placat pe pardoselile din camere, dormitoare și holuri. Bucătăriile și camerele de baie sunt placate cu gresie și faianță de cea mai bună calitate de producere spaniolă și italiană de la furnizorul Delta Design. Pereții din dormitoare sunt zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă/cremă.

Ușa instalată la intrare în apartamente este efectuată din metal și este blindată cu balamale de antiefracție de la PINUM.

În apartamente sunt puse la poziții toate instalațiile sanitare și locuințele dispun de instalații termice, acestea sunt conectate la centralele termice proprii (Vaillant Eco Tec Pure de 24 Kw și 28 Kw în dependență de suprafața apartamentului) și la calorifere „AirFel”, absolut toate instalațiile sunt de marcă Geberit. Caloriferele din living-uri sunt duble și au 33 mm.

Contorizarea apartamentelor este individuală pentru fiecare utilitate în parte, contoarele se află instalate în afara locuințelor (la ieșire din apartament). Pentru apa rece fiecare locuință are instalat aparte câte un apometru. La bucătărie este instalat senzor de gaze cu supapă de închidere.

Instalațiile electrice sunt toate echipate, prizele și întrerupătoarele sunt de la firma Panasonic, tabloul electric – NOARK și pentru fiecare priză a cuptorului, mașinii de spălat, AC (este doar precablare pentru sistemul de aer condiționat), CT sunt conduse circuite separate, iar în camera de baie este instalație electrică specială pentru jacuzzi și are amenajat special locul de amplasare a mașinii de spălat cu scurgere a apei și conexiune a apei și curentului electric. La fel în băi se află instalate toate obiectele sanitare de tip ROMSTAL, lavoarele și bateriile sunt din gama Ideal, și bazinul pentru WC „Grohe” este îngropat în perete.

Sunt instalate în fiecare cameră prize și este tras cablu prin pereți pentru TV, telefonie și internet (tot imobilul deja este conectat la rețeaua de TV și internet). Dezvoltatul complexului rezidențial – compania „Patrick Residence” acceptă ca modalități de plată următoarele metode: credit ipotecar, credit Prima Casă sau plata integrală și/sau plata cash.

Alte informații despre Dezvoltator și restul detaliilor despre apartamentele complexului rezidențial „Veronica Micle Residence” sunt afișate pe pagina web a Dezvoltatului complexului rezidențial – compania „Patrick Residence”.

Acest proiect mai este numit și Veronica Micle Residence București.

Unde se află Veronica Micle Residence?

str. Veronica Micle, 5, Sector 1, București.

Termen de finalizare Veronica Micle Residence?

Veronica Micle Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Veronica Micle Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Veronica Micle Residence din București?

Dezvoltătorul Veronica Micle Residence este – Patrick Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC