Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Oxford Gardens
în București

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
bd. Pipera, 141, Voluntari

Schițe și prețuri în Oxford Gardens

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 martie
Case323.48–539.59 m2prețul se clarifică

Oxford Gardens pe hartă București

bd. Pipera, 141, Voluntari

Etape dezvoltare

Oxford Gardens
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Oxford Gardens

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţilocuri de joacă, teren tenis, minimarket, școală
Încălzirecentrală termică
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente204
Parcaregaraje şi parcare exteroiară
Regim inalțimeP+E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilcase înșiruite, vile individuale
Сurte închisăpază 24/7, interfon

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate
Număr camere3‑cameră, 4‑camere, 5‑camere, townhouse
Suprafața apartamente350–650 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Oxford Gardens” se află amplasat în parte de nord a Capitalei, în zona Pipera, pe Bulevardul Pipera, nr. 141, Voluntari, județul Ilfov.

Facilitățile amplasării

Complexul locativ „Oxford Gardens” se află construit lângă Pădurea Băneasa într-o zonă liniștită și la aer curat. Vis-a-vis de cartierul locativ este Școala Americană. În apropiere de case se află cele mai prestigioase instituții educaționale și de învățământ din București. În vecinătate sunt magazine, hipermarketuri, cafenele, restaurante și locuri de odihnă. De asemenea nu departe se află Grădina Zoologică din București și Academia de Poliție. Distanța până la Piața Unirii este de 13,9 km, iar Piața Victoriei este situată la 11,4 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 13,2 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 10,4 km, până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 9,8 km.

Descrierea generalî a Complexului Rezidențial

Complexul Locativ „Oxford Gardens” este construit pe un teren cu suprafața de 168 935 mp și are amenajate 204 de unități locative - individuale cu piscine personale, cu spații comune verzi amenajate cu gust, cu grădini personale și locuri de parcare atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori. În incinta Ansamblului Rezidențial este amenajat un parc tematic de aventură și distracție pentru copii cu terenuri sportive și zone pentru role și piste pentru plimbări cu bicicleta „The Kingdom of Camelot”. De asemenea funcționează un salon SPA cu saună și sală de fitness, sunt cafenele și restaurante. Străzile din Complex sunt construite largi și dispun de iluminat stradal. Accesul în incintă este controlat și Complexul are contract cu centrul de comandă (24 din 24). Precum și funcționează sistemul de video interfon.

Informații despre locuințe

Casele locative sunt construite pe suprafața totală de la 350 mp și până la 650 mp, iar teritoriul loturilor de teren pe care sunt amplasate casele începe de la 400 mp și ajunge până la 1300 mp. Casele sunt finisate și dispun de sistem de aer condiționat și climatizare. Vilele au terase amenajate cu piatră naturală și lemn masiv. Bucătăriile sunt finisate, mobilate și dotate cu aparate electrocasnice. Băile dispun de pardoseli din piatră naturală și au jacuzzi și duș cu hidromasaj. În camera de zi este construit un șemineu pe lemne. Ușile instalate la intrare în casă sunt cu sistem de anti-efracție. Casele sunt racordate la curent electric, CATV, gaze naturale, au apă și canalizare și sunt dotate cu centrale termice în condensații cu boilere independente de 200-300 litri și cu instalații solare.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „Oxford Gardens” este Compania „Bog’art”.

Pentru mai multe informații despre vile, prețuri, mai multe poze și despre cum se poate de achiziționa o casă proprie direct de la Dezvoltator, vă așteptăm să vizitați web site-ul Ansamblului Rezidențial „Oxford Gardens”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Oxford Gardens?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Real Sol
Ansambluri rezidențiale curente de la Bog’Art

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Oxford Gardens în București?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Oxford Gardens?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Oxford Gardens în București?

Modalități de plata în Oxford Gardens: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Oxford Gardens?

Oxford Gardens – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC