Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex IResidence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 386 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
șos. București Nord, 14А, zona Pipera, Ilfov

Schițe și prețuri în IResidence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 aprilie
2 camere58.25–111.23 m2de la ‍1 399 € +TVA / m2de la ‍83 300 € +TVA
3 camere89.47–189.87 m2de la ‍1 426 € +TVA / m2de la ‍133 500 € +TVA
4 camere144.25–332.84 m2de la ‍1 386 € +TVA / m2de la ‍210 000 € +TVA
Penthouse-uri154.15–698.19 m2de la ‍1 537 € +TVA / m2de la ‍339 000 € +TVA

IResidence pe hartă București

șos. București Nord, 14А, zona Pipera, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 1
corp 1, corp 2, corp 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2023
Faza 2
corp 4, corp 5, corp 6
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
finalizare4 trimestrul 2024

Modalități de achiziție a unui apartament în IResidence

Standard

 

  • 25% la antecontract
  • 75% la predare

Plată eșalonată pe Stadii ale proiectului

  • 25% la antecontract
  • 25% la finalizarea structurii
  • 25% după montarea ferestrelor
  • 10% după turnarea șapei
  • 10% la finalizarea fațadei
  • 5% la predare

discount

-3%

Plată eșalonată pe In tranșe lunare egale

25% la antecontract

75% în tranșe lunare egale

discount

-3%

Plata în avans Investiție

75% la antecontract

15% la montarea ferestrelor

10% la predare

 

discount

-6%

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, centru Wellness cu piscină, galerie comercială
Încălzirecentrala termica de apartament, aparat de aer conditionat inclus
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente259
Număr clădiri6
Parcare300 locuri de parcare exclusiv subterane
Regim inalțime2S+P+7E/9E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din gips carton
Сurte închisăsupravegheate video, bariere, paza 24/24

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

Ansamblul locativ „I Residence” se găsește localizat în vecinătatea nord-estică a municipiului București, în zona Pipera și se amplasează pe Șoseaua București Nord, la numărul 18 în orașul Voluntari din județul Ilfov. Locuințele noi se învecinează cu centrul comercial „Pipera Plaza” și au în imediata apropiere magazinul JYSK, supermarketul LIDL, sucursale bancare, cafenele, restaurante, este fast food-ul McDonald’s și nu departe sunt sălile de fitness „World Class București”. În proximitatea ansamblului locativ circulă autobuze și este acces facil către stația de metrou Pipera, până la care pe jos se ajunge în maxim 20-25 de minute și se parcurge o distanță de 2 km. De la complexul locativ „I Residence” până în centrul capitalei sunt de parcurs nu mai mult de 10 cm și până la Gara de Nord din București este o distanță de 7,7 km și sunt 13,7 km până la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coandă” și circa 5–5,5 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica constructivă și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul imobiliar „I Residence” este dezvoltat pe un teren cu aria totală de 23 000 mp și este format din 6 clădiri locative cu două regimuri de înălțime, sunt blocuri realizate cu două Subsoluri plus Parter și 7 Etaje locative și clădiri cu 2 etaje la Subsol plus Parter și plus 9 Etaje.

Toate imobilele sunt responsabil realizate, cu folosirea materialelor de construcții de ultimă generație și cu utilizarea noilor tehnologii. Structura de rezistență a blocurilor locative este bazată pe fundații trainice de tip radier cu pereți turnați monolit și suprastructura este realizată din stâlpi, grinzi și plăci din beton armat. Toate imobilele au zidite închiderile exterioare și pereții interiori despărțitori între apartamente din blocuri din beton celular autoclavizat BCA Ytong, iar toți pereții interiori din incinta locuințelor sunt prevăzuți din plăci din gips-carton cu grosimea de 15 mm cu umplutura din vată minerală. Cu tencuială decorativă Baumit sunt finisate toate fațadele blocurilor și acestea sunt izolate termic cu vată bazaltică, iar ferestrele instalate au profil din aluminiu „Alumil” și geam tripan. La fiecare scară locativă sunt instalate lifturi moderne și confortabile, ce dispun de un grad înalt de siguranță și funcționează silențios, iar scările interioare au balustrade din inox și mână curentă din lemn. În subsolul imobilelor sunt spații tehnice, se află organizat adăpost ALA, este un bazin special cu apă în caz de incendiu, generator electric, tablou electric și se află camera de pompe cu separator de hidrocarburi. La parterul imobilelor sunt proiectate 16 spații comerciale și în complex funcționează o sală de fitness, este un centru Wellness cu SPA în incinta căruia funcționează saună și este o piscină semi-olimpică (acoperită).

În curtea complexului rezidențial este plantată o zonă de parc cu suprafața totală de 14 000 mp, este organizat special un teren de sport și este o terasă primitoare cu zonă de lounge. Un total de 300 de locuri de parare sunt prevăzute în complexul de locuințe „I Residence” și toate parcările sunt organizate subterane. Teritoriul și spațiile comune ale complexului rezidențial sunt păzite 24 din 24 de ore și sunt instalate camere de supraveghere video, iar la intrare sunt instalate bariere de acces cu control prin telecomandă.

Apartamente

În total în blocurile complexului locativ „I Residence” sunt prevăzute 259 de unități locative confortabile și ingenios proiectate. La alegerea cumpărătorilor în vânzare sunt oferite apartamente cu 2 sau 3 sau 4 camere. Toate locuințele sunt finisate complet cu finisaje moderne și calitative. Apartamentele au instalate la intrare uși din metal Deko Doors, iar ușile interioare sunt oferite la alegere de tip Standard sau Premium. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare apartament cu centrală termică proprie Vessmann/Buderus și radiatoare Vogel&Noot. Pentru fiecare locuință este prevăzut și sistem de aer condiționat multi split cu aparat individual Samsung (deja inclus în prețul proprietății achiziționate).

Mult mai multe amănunte despre acest minunat proiect rezidențial le găsiți detaliat prezentate pe pagina web a complexului locativ „I Residence”, de pe care puteți contacta direct cu Dezvoltatorul.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial IResidence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în IResidence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în IResidence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1386 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în IResidence în București?

Modalități de plata în IResidence: Plata în avans Investiție, Standard, Plată eșalonată pe Stadii ale proiectului, Plată eșalonată pe In tranșe lunare egale.

Termen de finalizare IResidence?

  • Faza 1 – finalizare în trimestrul 4, 2023
  • Faza 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC