Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Vista Residence
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 198C, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

198C
10 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Green Vista Residence pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 198C, Voluntari, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă pentru copii, club locatari, club copii,
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente252
🟧 Parcaresubterană şi supraterană
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe56–127 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Green Vista Residence” se află amplasat în zona de Nord a Bucureștiului, pe Bulevardul Pipera – Tunari, nr. 198C.

Facilitățile localizării

Rezidența se află într-o zonă curată și foarte liniștită în imediata apropiere de pădurea Băneasa, de Sala sportivă „Atlantis” și de bănci, farmacii și câteva cafenele. În apropiere de Complex se află Școala „Questfield School”, Școala „Olga Gudynn”, Școala Americană Internațională, Școala internațională Mark Twain ș. a. Nu departe sunt marketurile Lidl, Mega Image iar Băneasa Shopping Sity, magazinul IKEA, Carrefour și METRO – se află puțin mai departe. Nu atât de departe se află Grădina Zoologică și Divertiland Park.

Distanța de la Blocurile de apartamente până la Piața Unirii este de 13,4 km. Gara de Nord este situată la 12,3 km de la locuințe. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 11,1 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 10,1 km.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

6 clădiri de apartamente sunt construite pe un teritoriu de 9 130 mp și dispun de o rezistență seismică la cutremure de până la opt grade. Imobilele dispun de o fundație de tip continuu din beton armat monolit. Structura constructivă este efectuată din cadre din beton armat cu diafragme și planșee din beton armat monolit. Regimul de înălțime a două imobile este de 10 etaje iar restul clădirilor sunt construite cu 9 etaje locative. ansamblul rezidențial oferă 224 de locuri de parcare subterane și 59 de locuri de parcare supraterane pentru autotransportul rezidenților și oaspeților. Pentru copii în curte sunt amenajate locuri de joacă. Intrarea în incinta Rezidenței este securizată cu interfon și pază.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Green Vista Residence” are construite 252 de apartamente moderne și bine gândite până la fiecare amănunt, care dispun de terase și ferestre mari. Locuințele sun finisate cu finisaje de înaltă calitate și sunt racordate la toate unitățile. Apartamentele dispun de aer condiționat și sunt dotate cu apometre și contoare individuale la gaze și curent electric. Există montate instalațiile electrice de iluminat și prize. Este conectată telefonia, televiziune și semnalizare în caz de incendiu.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Green Vista Residence” este Compania de Construcții „ALPHA REAL ESTATE SERVICES”.

Modalități de plată

Dezvoltatorul oferă achitarea în rate fără dobândă, plata cash, credit bancar, credit Prima Casă, avans flexibil.

Mai multe informații utile despre sistemul constructiv, despre finisarea locuințelor și despre cum puteți cumpăra un apartament aici - direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Green Vista Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Green Vista Residence?

bd. Pipera, 198C, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Green Vista Residence?

198C – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Green Vista Residence.

Cine este dezvoltatorul Green Vista Residence în Voluntari?

Dezvoltator Green Vista Residence – Green Vista.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC