Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

MK Residence Pipera
în Voluntari

Case
de la ‍155 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 040 €
Dezvoltător
Adresă
str. Matei Millo, 94, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în MK Residence Pipera

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 29 ianuarie 2024
Case
149 m2
de la ‍1 040 € / m2de la ‍155 000 €

MK Residence Pipera pe hartă Voluntari

str. Matei Millo, 94, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la MK Residence Pipera

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în MK Residence Pipera

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire in pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu posibilitatea alegerii finisajelor finale în baza unui buget alocat
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe115–125 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „MK Residence Pipera” se află dezvoltat într-o zonă liniștită și se găsește localizat pe strada Matei Millo, la numărul 94, în orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropiere de casele noi se află magazine alimentare, este supermarketul LIDL, sunt centre medicale, farmacii, saloane de înfrumusețare, sală de sport și organizații educaționale pentru copii, la 1,3 km față de complexul locativ se află Școala Gimnazială Nr. 1 din Voluntari și sunt mici distanțe până la punctele de interes din capitală. Doar în 10 minute se ajunge până la zona de birouri din Pipera și la 15 metri față de casele complexului rezidențial se află stația RATB. Este de parcurs o distanță de circa 10 km de la complexul locativ „MK Residence Pipera” până în centrul capitalei, sunt 11 km până la Gara de Nord din București și 15 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 8 km.

Caracteristica tehnică și amenajarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „MK Residence Pipera” este compus din vile de tip Duplex și Triplex, ce sunt proiectate cu un regim egal de înălțime, toate cu câte un Parter plus un Etaj. Casele sunt construite la cele mai înalte standarde de confort și siguranță, sunt foarte atractive și dispun de aspecte ultra moderne. Imobilele sunt bazate pe fundații continue din beton armat cu placă turnată la parter și structura constructivă a caselor este realizată pe cadre din beton armat cu stâlpi și buiandrugi. Zidăria tuturor pereților este formată din cărămidă, iar peretele despărțitor dintre proprietățile locative este construit dublu cu rost de dilatare cu polistiren. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea gri la parter și alb la etaj, plus sunt decorate cu plăci de imitare a lemnului natural. Profilul tâmplăriei exterioare este de la firma Salamander cu geam termopan instalat, ce asigură un confort termic superior pe parcursul anului întreg.

Fiecare proprietate locativă are o curte închisă și locurile de parcare sunt organizate supraterane proprii, plus sunt parcări prevăzute special pentru vizitatori, iar drumul de acces din complexul locativ are lățimea de 8 metri și este cu două benzi.

Suprafața, schemele și finisajele vilelor

Proiectul de locuințe „MK Residence Pipera” dispune de 7 case moderne, care dispun de curți private cu suprafața terenului privat, ce variază între 80 mp și 125 mp (curte liberă). Vilele sunt funcțional gândite și au scheme logic proiectate, sunt luminoase și au spații mari vitrate și geamuri panoramice, plus toate dispun de balcoane. Suprafețele utile ale imobilelor încep de la 115 mp și ajung până la 125 mp. Casele dispun de câte 4 camere spațioase și beneficiază de 3 blocuri sanitare. La Parter se află proiectat livingul, este o cameră pentru birou (sau dormitor), se află un grup sanitar (cu cabină de duș), este bucătăria, holul și un spațiu de depozitare, iar la Etaj sunt poziționate 2 dormitoare matrimoniale cu spațiu pentru dressing și cu camere de baie proprii. Din case există prevăzută ieșire direct către grădina proprie chiar din living. Casele sunt finisate și predate –„ la cheie” cu un design Premium realizat prin colaborare cu Delta Studio. Cumpărătorii au oferită posibilitatea de a-și personaliza locuința și pot să-și aleagă finisajele interioare (în limita bugetului alocat). Imobilele au complet realizate: sistemul sanitar, sistemul de gaz, de electricitate și sistemul termic. Casele se încălzesc autonom și dispun de instalații montate prin pardoseală. Este branșament la sistemul de asigurare cu gaze naturale, la sistemul de alimentare cu apă curentă, electricitate și canalizare, toate sunt cu contorizare individuală.

Dezvoltatorul acceptă plata prin creditare bancară.

Alte informații utile despre imobilele noi din Pipera sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „MK Residence Pipera”, unde este acces imediat de pe site-ul nostru doar cu un singur click, nu ezitați să contactați managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut MK Residence Pipera?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și MK Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în MK Residence Pipera din Voluntari?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în MK Residence Pipera?

M² în acest complex costă de la ‍1 040 €.

Cum să cumpăr un apartament în MK Residence Pipera în Voluntari?

Modalități de plata în MK Residence Pipera: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare MK Residence Pipera?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC