Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Pipera Gardens
în Voluntari

Vile
de la ‍245 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 195 €
Dezvoltător
Adresă
str. Emil Racoviță, 45, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Pipera Gardens

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 7 februarie 2024
Vile
205 m2
de la ‍1 195 € / m2de la ‍245 000 €

Pipera Gardens pe hartă Voluntari

str. Emil Racoviță, 45, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la Pipera Gardens

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Pipera Gardens

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiSmart Living
🟧 Încălzirecentrală termică marca De Dietrich, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri36 case individuale
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere6‑camere
🟧 Suprafața locuințe205 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Pipera Garden” se află localizat în partea de Nord a capitalei, pe strada Emil Racoviță, numărul 45, orașul Voluntari, județul Ilfov. În această zonă este un mediu liniștit cu facilități de relaxare, dar și cu posibilitatea de a ajunge repede până la zonele întrebate din București. Foarte aproape de casele locative se află marketurile Mega Image și Penny Market, este Centrul „Retrodraft” și Centrul Comercial „Pipera Plaza”. De asemenea nu departe se ală magazinul JYSK, este fast food-ul McDonald’s și clubul sportiv „Planet Swim & Gym”.

  • Puțin mai departe, la o distanță ce poate fi parcursă cu mașina de până la 10 – 15 minute se află centrele comerciale „Promenada Mall” și „Băneasa Shopping City”.
  • De la casele complexului rezidențial până la Școala Americană din București se ajunge în 7 minute cu transport personal.
  • Complexul locativ se află amplasat în apropiere de Autostrada cu acces către A3, care leagă Bucureștiul cu orașul Ploiești.
  • De la case este și acces ușor către partea de Nord a Capitalei cu multe zone de oficii.
  • Până la Piața Unirii din București este o distanță de 10,1 km.
  • Aeroportul Internațional Henry Coandă este la 14,2 km și sunt doar 6,1 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu, Gara de Nord din București se află la 8,6 km.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul exclusivist de case private „Pipera Garden” este un proiect imobiliar realizat doar din materiale de cea mai înaltă calitate.

Fundația caselor reprezintă o rețea de grinzi continue (de fundare), care are stâlpi pe ambele direcții și este amplasată sub toți pereții de zidărie. Structura de rezistență a fiecărei case este proiectată cu stâlpi de tip – lamelă, din beton armat. Peste parter este așezat planșeul de tip dală (beton armat), grosimea planșeului este de 18 cm. Betonul armat de clasa C20/25 este folosit la toate elementele de suprastructură, iar pentru betonul simplu este folosit tipul C8/10. La construcția pereților exteriori este folosită zidăria din cărămidă Durotherm Soceram, care beneficiază de un grad înalt de eficiență termică și aceștia au grosimea de 25 cm. Grosimea sistemului de izolare termică exterioară, ce este placat pe pereți este de 10 cm, sistemul este format din plăci din polistiren expandat de tip EPS 80. Acoperișul caselor este proiectat de tip – terasă necirculabilă, și toate casele sunt placate cu hidroizolații de ultima generație – cu poliuree, care este o tehnologie de ultimă generație cu capacități excepționale de durabilitate și rezistență la acțiuni. Pentru finisarea fațadelor caselor este aleasă tencuiala decorativă de culoare crem și gri, cu grosimea de 1 mm de tip – granulată, de la firma San Marco. Ferestrele instalate la toate imobilele dispun de trei tipuri de geam cu profil de la ALUMIL.

Complexul rezidențial „Pipera Garden” este complet îngrădit și dispune de străzi private și iluminate.

Caracteristica caselor și finisajele locuințelor

În ansamblul locativ „Pipera Garden” sunt construite 36 de case spațioase și luminoase, cu spații mari vitrate și cu scheme confortabil proiectate în 4 modele. Fiecare casă are un parter plus 2 etaje și dispune de suprafața construită de 205 mp. Suprafața terenului este de 208 mp, unde poate fi amenajată o piscină personală, spații verzi cu locuri de joacă pentru copii sau o zonă pentru barbeque. Pereții interiori au grosimea de 12,5 cm și sunt prelucrați și finisați. Pereții din băi sunt placați cu faianță spaniolă Gaya Fores. Toate obiectele sanitare instalate sunt alese din gama Ideal Standard și Grohe. Pardoselile din bucătării și camerele de baie sunt placate cu gresie de la Gaya Fores.

Parchetul laminat în trei straturi este placat în restul încăperilor din case. Anume acest tip de parchet perfect se potrivește pentru sistemul de încălzire, care este instalat să funcționeze prin pardoseală. Fiecare locuință este echipată cu centrală termică de la DE DIETRICH – REMEHA. Centralele au boilere încorporate de la Ferroli cu putere de 32 kw. Scările interioare din case sunt realizate cu o structură din beton cu trepte căptușite cu lemn (stejar masiv) plus sunt balustrade din sticlă securizată (laminată) și cabluri de inox. Toate imobilele au conexiune la sistemele de aprovizionare cu curent electric, gaze naturale, apă și canalizare.

Metode de finanțare

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de a profita de creditul ipotecar Verde și creditul Ipotecar Standard de la Kiwi Finance și alte credite bancare, programul Prima Casă și plata cash. Dezvoltatorul ansamblului locativ „Pipera Garden” este compania „Ospinas & Co”. Pe pagina web a Dezvoltatorului se află afișate toate informațiile depline despre casele proiectului imobiliar „Pipera Garden”, unde sunteți așteptați cu o vizită.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Pipera Gardens?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Pipera Gardens Voluntari.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Pipera Gardens din Voluntari?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Pipera Gardens?

M² în acest complex costă de la ‍1 195 €.

Cum să cumpăr un apartament în Pipera Gardens în Voluntari?

Modalități de plata în Pipera Gardens: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Pipera Gardens?

Vila 1 (tip L2), Vila 2 (tip L1), Vila 3 (tip L2), Vila 4 (tip L1), Vila 5 (tip L2), Vila 6 (tip L1), Vila 7 (tip L2), Vila 8 (tip L1), Vila 9 (tip L2), Vila 10 (tip L1), Vila 11 (tip L2), Vila 12 (tip L1), Vila 13 (tip L2), Vila 14 (tip L1), Vila 15 (tip L2), Vila 16 (tip L1), Vila 17 (tip L2), Vila 18 (tip L1), Vila 19 (tip L4), Vila 20 (tip L3), Vila 21 (tip L4), Vila 22 (tip L3), Vila 23 (tip L4), Vila 24 (tip L3), Vila 25 (tip L4), Vila 26 (tip L3), Vila 27 (tip L4), Vila 28 (tip L3), Vila 29 (tip L4), Vila 30 (tip L3), Vila 31 (tip L4), Vila 32 (tip L3), Vila 33 (tip L4), Vila 34 (tip L3), Vila 35 (tip L4), Vila 36 (tip L3) – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC