Previzualizare foto – fotografie originală aici

Belvedere Residences
în București

Prețul / m2
de la ‍1 219 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 3
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Fabrica de Glucoza, 6-8 (Bloc 7)
11 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, București (Bloc 13)
11 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2018
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, București (Bloc 11)
11 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2019

Schițe și prețuri în Belvedere Residences

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 3 februarie 2023
3 camere
de la 123.4 m2de la ‍1 366 € +TVA / m2de la ‍168 570 € +TVA

Belvedere Residences pe hartă București

str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, Sector 2, București

Evoluția construcției Complexului Belvedere Residences

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — august 2019

Evoluția construcției Complexului Belvedere Residences - Punct 1, august 2019
Punct 1
iulie 2019august 2019
Evoluția construcției Complexului Belvedere Residences - Punct 2, august 2019
Punct 2
iulie 2019august 2019
Evoluția construcției Complexului Belvedere Residences - Punct 3, august 2019
Punct 3
august 2019
Evoluția construcției Complexului Belvedere Residences - Punct 4, august 2019
Punct 4
august 2019

Ipoteca pentru Belvedere Residences

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, pereți exteriori din cărămidă
🟧 Facilităţizone de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr apartamente1556
🟧 Număr clădiri13
🟧 Parcaresubteran cu două nivele (317)
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduripereți interiori din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere ,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–174 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Complex perfect amplasat într-o zonă cu un mare potențial

Ansamblul imobiliar „Belvedere Residences” este localizat în una din cele mai dezvoltate zone din partea de Nord a Bucureștiului - zona Pipera/Floreasca, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, la numerele 6-8 în sectorul 2 din orașul București.

Fiind amplasat pe latura nordică a lacului Tei, ansamblul de locuințe facilită nu numai de apropierea imediată față de business clădiri și centre comerciale dar și beneficiază de vederi panoramice asupra Parcului Tei și are în proximitate multe zone admirabile cu natură și verdeață, diverse spații de recreere: la doar 550 de metri este sala de fitness World Class și la 650 de metri se află market-ul Mega Image.

În apropiere de complex se află multiple centre de afaceri: Global City, Iride Business Park, Swan Office Park ș.a. La doar 1,5 km se află Muzeul Național al Aviației Române și sunt următoarele organizații de învățământ: Școala Superioară de Aviație Civilă (4,3 km), Colegiul Tehnic Edmond Nicolau (1,3 km), Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman” (1,4 km), Liceul „Jean Monet” (3,6 km), Școala Gimnazială „Herăstrău” (2,4 km), Grădinițele: „Happy Angel” (2,2 km), „Mary Poppins” și Grădinița lui David.

Locatarii complexului rezidențial beneficiază de acces ușor față de punctele importante din capitală datorită amplasării în apropiere de Bulevardul Barbu Văcărescu și cartierul Aviației. Și se află localizat nu departe de centrele comerciale: Promenada Mall (1,7 km) și Băneasa Shopping City (6,3 km). Din complex locatarilor au acces rapid la stațiile de Metrou: Pipera și Aurel Vlaicu. Pietonal până la metroul Pipera se ajunge în câteva minute, iar până la metroul Aurel Vlaicu sunt 2,1 km în maxim 18-20 de minute. Până în centrul capitalei se ajunge parcurgând 8,1 km și 6,5 km până la Gara de Nord. La doar 4,8 km de la complexul „Belvedere Residences” este Aeroportul Aurel Vlaicu și sunt 13,1 km până la Aeroportul Henri Coandă.

Amenajarea complexului în conformitate cu noile tendințe de trai

Ansamblul locativ „Belvedere Residences” este dezvoltat în trei faze și dispune de un total de 13 corpuri imobiliare construite cu un regim egal de înălțime, toate cu câte două Subsoluri plus un Parter și plus 10 Nivele cu apartamente. Clădirile din complex sunt construite cu structuri din cadre, stâlpi, grinzi și diafragme din beton armat, cu pereți din cărămidă energo eficientă și cu acoperișuri de tip terasă necirculabilă și toate blocurile au aspecte foarte moderne și dispun de fațade finisate cu tencuială decorativă în cele mai calde nuanțe ale culorilor alb, gri și maro. Sistemul termic al caselor cu apartamente este asigurat nu numai de placajele cu polistiren pe exterior dar și de tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocurile locative, aceasta dispune de profil PVC și are geam termorezistent cu acoperire low-e.

Un nivel înalt de siguranță și confort este aprovizionat de către ascensoarele instalate în clădiri, acestea sunt rapide și funcționează foarte liniștit fără a deranja rezidenții. Iar pentru a oferi rezidenților mai mult confort aici în incinta ansamblului rezidențial sunt proiectate spații comerciale la parterul clădirilor și funcționează un supermarket.

Toate blocurile rezidențiale sunt proiectate cu curți interioare și dispun de spații verzi plantate, precum și complexul locativ „Belvedere Residences” este prevăzut cu multiple locuri speciale organizate pentru joaca copilașilor, acestea sunt foarte modern amenajate și corespund unui nivel înalt de securitate.

Locurile de parcare din complex sunt situate subterane și se poziționează pe cele două nivele ale subsolurilor clădirilor locative, dar există organizate și locuri de parcare supraterane în curtea interioară a ansamblului imobiliar. Întreg ansamblul de locuințe „Belvedere Residences” este video supravegheat și are acces securizat în incintă. Accesul spre complex și în interiorul complexului se face prin străzi iluminate și asfaltate.

Apartamente excepționale cu finisaje de lux

În blocurile complexului de locuințe „Belvedere Residences” sunt perfect proiectate un total de 1556 de unități locative inteligent compartimentate de tip: studio-uri, studio-uri duble și apartamente cu două, trei, patru camere și apartamente supraetajate cu balcoane de tip deschise, toate fiind concepute pentru cerințele, nevoile și gusturile fiecăruia și se predau în folosință locatarilor complet echipate și „la cheie” finisate.

Pentru finisarea locuințelor sunt alese cele mai calitative și moderne finisaje. Pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape și sunt placate cu parchet și gresie de import de calitate superioară. Pereții din toate camerele sunt nivelați și vopsiți cu vopsea dar în camerele de baie sunt placați cu faianță și peretele de lucru din bucătării la fel este finisat cu faianță.

Ușile interioare instalate în apartamente sunt efectuate din lemn și ușa de la intrare este metalică și este cu sistem de antiefracție.

În locuințe sunt conectate toate instalațiile sanitare, sunt dotate toate obiectele sanitare și sunt instalate apometrele. Instalațiile electrice, prizele și întrerupătoarele la fel sunt instalate în apartamente și sunt conectate la contorul individual de consum a curentului electric. Apartamentele sunt încălzite autonom și sunt echipate cu toate instalațiile termice și au centralele termice proprii. Pentru a pune în funcțiune toate dotările termice, electrice și sanitare locuințele sunt racordate respectiv la gaze naturale, energie electrică, apă și canalizare.

Unitățile locative au nu numai aspecte moderne și finisaje luxoase dar și un nivel înalt de confort și au CATV, internet și fir pentru telefonie.

Sistemul de securitate al apartamentelor este întărit și de interfoanele instalate la intrare în fiecare unitate locativă, acestea semnificativ ridică nivelul de confort și filtrează oaspeții nedoriți.

Din ferestrele apartamentelor complexului imobiliar „Belvedere Residences” se deschid cele mai încântătoare vederi asupra lacului și împrejmuirilor.

Proiectul imobiliar „Belvedere Residences” este remarcat cu 5 premii la EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2018 și este dezvoltat de către compania Bog’Art, care este considerată ca una din cele mai bune companii de construcții din Europa Centrală și de Sud-Est.

Dezvoltatorul acceptă următoarele metode plată pentru achiziționarea apartamentelor noi din complexul locativ „Belvedere Residences”: plata cash, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele disponibile din complexul locativ „Belvedere Residences”, vă rugăm să contactați dezvoltatorul și vă oferim posibilitatea de a trece direct de pe site-ul nostru pe pagina oficială a companiei Bog’Art.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Belvedere Residences

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Belvedere Residences?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Belvedere Residences?

str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, Sector 2, București.

Cât costă metru pătrat în Belvedere Residences?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 219 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Belvedere Residences în București?

Modalități de plata în Belvedere Residences: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Belvedere Residences?

Bloc 13, Bloc 12, Bloc 11, Bloc 10, Bloc 9, Bloc 8, Bloc 7, Bloc 6, Bloc 5 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC