Previzualizare foto – fotografie originală aici

Belvedere Residences
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, București (Bloc 13)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, București (Bloc 11)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza 3
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Fabrica de Glucoza, 6-8 (Bloc 8)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Belvedere Residences pe hartă București

str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, Sector 2, București

Stadiul construcției Belvedere Residences

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — august 2019

Stadiul construcției Belvedere Residences - Spot 1, august 2019
Spot 1
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției Belvedere Residences - Spot 2, august 2019
Spot 2
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției Belvedere Residences - Spot 3, august 2019
Spot 3
august 2019
Stadiul construcției Belvedere Residences - Spot 4, august 2019
Spot 4
august 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, pereți exteriori din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizone de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1556
🟧 Număr clădiri13
🟧 Parcaresubteran cu două nivele (317)
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduripereți interiori din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere ,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–174 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex perfect amplasat într-o zonă cu un mare potențial

Ansamblul imobiliar „Belvedere Residences” este localizat în una din cele mai dezvoltate zone din partea de Nord a Bucureștiului - zona Pipera/Floreasca, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, la numerele 6-8 în sectorul 2 din orașul București.

Fiind amplasat pe latura nordică a lacului Tei, ansamblul de locuințe facilită nu numai de apropierea imediată față de business clădiri și centre comerciale dar și beneficiază de vederi panoramice asupra Parcului Tei și are în proximitate multe zone admirabile cu natură și verdeață, diverse spații de recreere: la doar 550 de metri este sala de fitness World Class și la 650 de metri se află market-ul Mega Image.

În apropiere de complex se află multiple centre de afaceri: Global City, Iride Business Park, Swan Office Park ș.a. La doar 1,5 km se află Muzeul Național al Aviației Române și sunt următoarele organizații de învățământ: Școala Superioară de Aviație Civilă (4,3 km), Colegiul Tehnic Edmond Nicolau (1,3 km), Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman” (1,4 km), Liceul „Jean Monet” (3,6 km), Școala Gimnazială „Herăstrău” (2,4 km), Grădinițele: „Happy Angel” (2,2 km), „Mary Poppins” și Grădinița lui David.

Locatarii complexului rezidențial beneficiază de acces ușor față de punctele importante din capitală datorită amplasării în apropiere de Bulevardul Barbu Văcărescu și cartierul Aviației. Și se află localizat nu departe de centrele comerciale: Promenada Mall (1,7 km) și Băneasa Shopping City (6,3 km). Din complex locatarilor au acces rapid la stațiile de Metrou: Pipera și Aurel Vlaicu. Pietonal până la metroul Pipera se ajunge în câteva minute, iar până la metroul Aurel Vlaicu sunt 2,1 km în maxim 18-20 de minute. Până în centrul capitalei se ajunge parcurgând 8,1 km și 6,5 km până la Gara de Nord. La doar 4,8 km de la complexul „Belvedere Residences” este Aeroportul Aurel Vlaicu și sunt 13,1 km până la Aeroportul Henri Coandă.

Amenajarea complexului în conformitate cu noile tendințe de trai

Ansamblul locativ „Belvedere Residences” este dezvoltat în trei faze și dispune de un total de 13 corpuri imobiliare construite cu un regim egal de înălțime, toate cu câte două Subsoluri plus un Parter și plus 10 Nivele cu apartamente. Clădirile din complex sunt construite cu structuri din cadre, stâlpi, grinzi și diafragme din beton armat, cu pereți din cărămidă energo eficientă și cu acoperișuri de tip terasă necirculabilă și toate blocurile au aspecte foarte moderne și dispun de fațade finisate cu tencuială decorativă în cele mai calde nuanțe ale culorilor alb, gri și maro. Sistemul termic al caselor cu apartamente este asigurat nu numai de placajele cu polistiren pe exterior dar și de tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocurile locative, aceasta dispune de profil PVC și are geam termorezistent cu acoperire low-e.

Un nivel înalt de siguranță și confort este aprovizionat de către ascensoarele instalate în clădiri, acestea sunt rapide și funcționează foarte liniștit fără a deranja rezidenții. Iar pentru a oferi rezidenților mai mult confort aici în incinta ansamblului rezidențial sunt proiectate spații comerciale la parterul clădirilor și funcționează un supermarket.

Toate blocurile rezidențiale sunt proiectate cu curți interioare și dispun de spații verzi plantate, precum și complexul locativ „Belvedere Residences” este prevăzut cu multiple locuri speciale organizate pentru joaca copilașilor, acestea sunt foarte modern amenajate și corespund unui nivel înalt de securitate.

Locurile de parcare din complex sunt situate subterane și se poziționează pe cele două nivele ale subsolurilor clădirilor locative, dar există organizate și locuri de parcare supraterane în curtea interioară a ansamblului imobiliar. Întreg ansamblul de locuințe „Belvedere Residences” este video supravegheat și are acces securizat în incintă. Accesul spre complex și în interiorul complexului se face prin străzi iluminate și asfaltate.

Apartamente excepționale cu finisaje de lux

În blocurile complexului de locuințe „Belvedere Residences” sunt perfect proiectate un total de 1556 de unități locative inteligent compartimentate de tip: studio-uri, studio-uri duble și apartamente cu două, trei, patru camere și apartamente supraetajate cu balcoane de tip deschise, toate fiind concepute pentru cerințele, nevoile și gusturile fiecăruia și se predau în folosință locatarilor complet echipate și „la cheie” finisate.

Pentru finisarea locuințelor sunt alese cele mai calitative și moderne finisaje. Pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape și sunt placate cu parchet și gresie de import de calitate superioară. Pereții din toate camerele sunt nivelați și vopsiți cu vopsea dar în camerele de baie sunt placați cu faianță și peretele de lucru din bucătării la fel este finisat cu faianță.

Ușile interioare instalate în apartamente sunt efectuate din lemn și ușa de la intrare este metalică și este cu sistem de antiefracție.

În locuințe sunt conectate toate instalațiile sanitare, sunt dotate toate obiectele sanitare și sunt instalate apometrele. Instalațiile electrice, prizele și întrerupătoarele la fel sunt instalate în apartamente și sunt conectate la contorul individual de consum a curentului electric. Apartamentele sunt încălzite autonom și sunt echipate cu toate instalațiile termice și au centralele termice proprii. Pentru a pune în funcțiune toate dotările termice, electrice și sanitare locuințele sunt racordate respectiv la gaze naturale, energie electrică, apă și canalizare.

Unitățile locative au nu numai aspecte moderne și finisaje luxoase dar și un nivel înalt de confort și au CATV, internet și fir pentru telefonie.

Sistemul de securitate al apartamentelor este întărit și de interfoanele instalate la intrare în fiecare unitate locativă, acestea semnificativ ridică nivelul de confort și filtrează oaspeții nedoriți.

Din ferestrele apartamentelor complexului imobiliar „Belvedere Residences” se deschid cele mai încântătoare vederi asupra lacului și împrejmuirilor.

Proiectul imobiliar „Belvedere Residences” este remarcat cu 5 premii la EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2018 și este dezvoltat de către compania Bog’Art, care este considerată ca una din cele mai bune companii de construcții din Europa Centrală și de Sud-Est.

Dezvoltatorul acceptă următoarele metode plată pentru achiziționarea apartamentelor noi din complexul locativ „Belvedere Residences”: plata cash, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele disponibile din complexul locativ „Belvedere Residences”, vă rugăm să contactați dezvoltatorul și vă oferim posibilitatea de a trece direct de pe site-ul nostru pe pagina oficială a companiei Bog’Art.

Acest proiect mai este numit și Belvedere Pipera, Belvedere Residences Bucuresti.

Unde se află Belvedere Residences?

str. Fabrica de Glucoza, 6-8, zona Pipera, Sector 2, București.

Termen de finalizare Belvedere Residences?

Bloc 13, Bloc 12, Bloc 11, Bloc 10, Bloc 9, Bloc 8, Bloc 7, Bloc 6, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Belvedere Residences în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Belvedere Residences din București?

Dezvoltătorul Belvedere Residences este – Bog’Art.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC