Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex H Pipera Lake
în București

Prețul / m2
de la ‍1 476 € +TVA
Adresa
bd. Pipera, zona Pipera, Ilfov

Schițe și prețuri în H Pipera Lake

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 mai
Studiouri44.94–44.95 m2de la ‍1 557 € +TVA / m2de la ‍69 994 € +TVA
2 camere56.2–64.98 m2de la ‍1 575 € +TVA / m2de la ‍88 498 € +TVA
3 camere79.19–87.45 m2de la ‍1 476 € +TVA / m2de la ‍116 883 € +TVA

H Pipera Lake pe hartă București

bd. Pipera, zona Pipera, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 2
bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
Faza 1
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5
necunoscut
sunt locuințe la vânzare
finalizare1 trimestrul 2021
Faza 3
bloc 13
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
Faza 2
bloc 10, bloc 11, bloc 12
în stadiu de construcţie
Faza 3
bloc 14, bloc 15, bloc 16, bloc 17
în proiect

Modalități de achiziție a unui apartament în H Pipera Lake

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Rate la dezvoltator

Acum cu 20% avans, poți avea propriul tău apartament

* disponibil numai pentru cetățenii români

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrala termică de apartament, încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente1350
Număr clădiri17
Parcaresubterană şi terestră
Regim inalțimeS+P+6E+7R
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din gips-carton
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu finisaje la alegere în limita bugetului disponibil
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente44–97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea imobilelor

Ansamblul Rezidențial „H Pipera Lake” este poziționat pe bulevardul Pipera, nr. 1 în zona Aviației din orașul București. Complexul locativ este amplasat excelent pe malul lacului în lanul naturii unde este liniște dar totodată în apropiere de toate facilitățile urbane, nu departe sunt: școli, grădinițe, centre comerciale, săli de fitness, birouri, magazine, în proximitate Pipera Plaza, Mall Băneasa, iar până la stațiile de metrou sunt de parcurs doar 10 minute

Prezentarea imobiliarelor noi

Pe un teritoriu de 57 000 mp se desfășoară noul Ansamblul locativ „H Pipera Lake” și conține 17 blocuri de apartamente proiectate cu o arhitectură modernă. Toate imobilele sunt proiectate cu 7 nivele fiecare (subsol + parter + 6 et + al 7 et. retras) cu un sistem antiseismic de structură constructivă. Blocurile de apartamente au montată tâmplărie exterioară cu geam termopan și cu profil PVC pentacameral. Câte 2 lifturi moderne și confortabile sunt instalate la toate imobilele, unul este cu capacitatea de încăpere pentru 6 persoane și al doilea are capacitatea de 8 persoane. Lifturile sunt oferite de la firma Kone. În incinta complexului locativ sunt amenajate în jur la 2000 mp de spații verzi și sunt organizate pentru copii locuri de joacă, terenuri de sport, alei și promenadă pe malul lacului. Spațiile comune din blocuri sunt iluminate cu temporizator și senzor iar holul de la intrare este generos și este finisat cu un design modern. Există mai mult de 1 600 de locuri de parcare amenajate atât subteran cât și terestre nu numai pentru transportul rezidenților dar și pentru oaspeți. Complexul dispune de servicii de administrare, este pază, supraveghere video și videointerfon.

Prezentarea unităților locative

Unitățile locative din Ansamblul rezidențial „H Pipera Lake” sunt oferite spre vânzare cu un număr total de 1 350 de studio-uri duble și apartamente cu 2 și 3 odăi, toate sunt decomandate și se predau absolut finisate. Locuințele dispun de terase generoase iar apartamentele de la parter au grădini proprii. Bucătăriile sunt construite cu ventilație naturală. Pereții din holuri și camere sunt prelucrați și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Pe pardoselile din bucătării și băi este placaj cu gresie ceramică și gresie antiderapantă, pardoselile din camere sunt finisate cu parchet laminat (grosime 8 mm). Ușile instalate interioare – celulare (de culoare albă) dispun de un sistem magnetic de închidere și ușa de la intrare în apartamente este din metal și dispune de un sistem de închidere cu multe puncte. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte sanitare de clasă „premium”. Locuințele beneficiază de câte o centrală proprie și sistem de încălzire prin pardosea, care asigură cheltuieli reduse pentru întreținere. Sunt racordate la apă, gaz, electricitate, canalizare și sunt contoare individuale cu apometre pentru fiecare utilitate separat.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial „H Pipera Lake” este Compania „Hagag Development Europe”.

Pe pagina web a Ansamblului Rezidențial „H Pipera Lake” sunt afișate toate informațiile depline despre locuințele noi și toate contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial H Pipera Lake?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în H Pipera Lake în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în H Pipera Lake?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1476 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în H Pipera Lake în București?

Modalități de plata în H Pipera Lake: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală, Rate la dezvoltator, Credit ipotecar.

Termen de finalizare H Pipera Lake?

  • Faza 2 – undefined
  • Faza 3 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC