Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Class Villas
în Tunari

Prețul / m2
de la ‍1 253 € +TVA
pe ‍70 €
Dezvoltator
Adresă
str. Alexandru Ioan Cuza, Tunari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza I
The Class Villas
2 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2022
Faza II
The Class Villas
2 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în trimestrul 4 a anului 2022
Faza III
The Class Villas
2 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în trimestrul 4 a anului 2022

Schițe și prețuri în The Class Villas

Prețurile și disponibilitatea actualizate 10 martie 2023.
5 camere
120–128.33 m2
de la ‍1 317 € +TVA / m2de la ‍169 000 € +TVA
Vile 4 camere
142.9 m2
de la ‍1 253 € +TVA / m2de la ‍179 000 € +TVA

The Class Villas pe hartă Tunari

str. Alexandru Ioan Cuza, Tunari, Ilfov

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Lângă pădure localizat și de aer curat înconjurat

Ansamblul locativ „The Class Villas” are o amplasare excelentă și se află dezvoltat într-o zonă liniștită și înverzită, totodată foarte apropiată de capitală, de la care este acces rapid către punctele de interes din nordul Bucureștiului și către toate punctele importante din Tunari. Casele noi se află amplasate pe strada Alexandru Ioan Cuza, în orașul Tunari, județul Ilfov. În apropierea complexului locativ este Pădurea din Tunari și Pădurea Băneasa și în doar câteva minute de la casele noi se ajunge pietonal până la centrul comercial „Strip Mall”, care se află la doar 400 de metri și sunt de parcurs 650 de metri până la supermarketul LIDL și puțin mai departe la 1,2 km este supermarketul Mega Image. Sunt doar 1,3 km până la Primăria din Tunari, 1,5 km până la sectorul de Poliție și la 1,7 km față de complex se află Stadionul din Tunari. Copiii rezidenților pot frecventa Școala Gimnazială Nr. 1 din Tunari, până la care se parcurge o distanță de 1,4 km și nu departe sunt școlile private „AISB”, „School Pipera” și este acces rapid către prestigioasele instituții de învățământ din partea de Nord a capitalei. În proximitatea imobilelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze și de la ansamblul rezidențial „The Class Villas” sunt de parcurs aproximativ 15 km până la Piața Unirii din București, sunt 17,5 km până la Gara de Nord din capitală și 9,2 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs nu mai mul de 11 km.

Prezentarea complexului locativ cu informații constructive și detalii de amenajare

Complexul locativ „The Class Villas” este o comunitate de locuințe de lux proiectate într-un stil arhitectural ultra modern. Ansamblul rezidențial dispune de vile de un regim mic de înălțime și fiecare casă are câte un Parter și un Etaj. Toate imobilele sunt responsabil construite doar din materiale de un grad înalt de calitate și la construcție sunt utilizate tehnologii performante și idei de design de ultimă generație. Structura constructivă a vilelor constă din cadre din beton armat și acestea sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță, cu respectarea tuturor cerințelor și normelor europene în vigoare. Pereții și compartimentările sunt realizați și termo izolați cu materiale de un grad înalt de eficiență termică și fonică și ferestrele instalate la locuințe le asigură cu liniște și căldură la maxim. Aspectul caselor este foarte atractiv și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă în combinație cu culoarea gri la care sunt aplicate elemente decorative din lemn.

Pentru fiecare proprietate locativă sunt organizate locuri de parcare supraterane.

Informații despre finisarea vilelor de lux

În ansamblul locativ „The Class Villas” sunt concepute 14 unități locative, care asigură locatarilor un grad înalt de intimitate, confort și siguranță la maxim. Casele sunt perfect proiectate și au scheme inteligente cu 4 camere spațioase. Suprafața utilă totală a vilelor este de 140,51 mp și locuințele beneficiază de terase mari și în interior sunt luminoase datorită spațiilor generos vitrate. Pentru finisarea locuințelor sunt folosite finisaje de cea mai bună calitate, ce au modele moderne și casele se vând cu toate instalațiile inginerești complet realizate. În exploatare complexul rezidențial se predă cu racordare totală la toate utilitățile generale (apă, gaz, curent electric și sistem de canalizare), TV și internet.

Vă invităm să veniți cu o vizionare la imobilele noi pentru a vedea toate avantajele localității și a vă convinge de facilitățile acestor locuințe inedite. Pentru a contacta direct cu managerii Dezvoltatorului și pentru mai multe informații utile despre locuințe, vă oferim posibilitatea, doar cu un singur click să treceți de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „The Class Villas”.

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut The Class Villas?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Unde se află The Class Villas?

str. Alexandru Ioan Cuza, Tunari, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în The Class Villas din Tunari?

Se oferă spre vânzare 5 camere, vile 4 camere.

Cât costă metru pătrat în The Class Villas?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 253 € +TVA.

Termen de finalizare The Class Villas?

  • The Class Villas – Finalizare în trimestrul 4 a anului 2022
  • The Class Villas – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC