Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

The Class Villas
în Tunari

Apartamente
de la ‍179 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 358 € +TVA
pe ‍105 €
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandru Ioan Cuza, Tunari, Ilfov

Schițe și prețuri în The Class Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 12 ianuarie 2024
5 camere
120–128.33 m2
de la ‍1 395 € +TVA / m2de la ‍179 000 € +TVA
Vile 4 camere
142.9 m2
de la ‍1 358 € +TVA / m2de la ‍194 000 € +TVA

The Class Villas pe hartă Tunari

str. Alexandru Ioan Cuza, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Lângă pădure localizat și de aer curat înconjurat

Ansamblul locativ „The Class Villas” are o amplasare excelentă și se află dezvoltat într-o zonă liniștită și înverzită, totodată foarte apropiată de capitală, de la care este acces rapid către punctele de interes din nordul Bucureștiului și către toate punctele importante din Tunari. Casele noi se află amplasate pe strada Alexandru Ioan Cuza, în orașul Tunari, județul Ilfov. În apropierea complexului locativ este Pădurea din Tunari și Pădurea Băneasa și în doar câteva minute de la casele noi se ajunge pietonal până la centrul comercial „Strip Mall”, care se află la doar 400 de metri și sunt de parcurs 650 de metri până la supermarketul LIDL și puțin mai departe la 1,2 km este supermarketul Mega Image. Sunt doar 1,3 km până la Primăria din Tunari, 1,5 km până la sectorul de Poliție și la 1,7 km față de complex se află Stadionul din Tunari. Copiii rezidenților pot frecventa Școala Gimnazială Nr. 1 din Tunari, până la care se parcurge o distanță de 1,4 km și nu departe sunt școlile private „AISB”, „School Pipera” și este acces rapid către prestigioasele instituții de învățământ din partea de Nord a capitalei. În proximitatea imobilelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze și de la ansamblul rezidențial „The Class Villas” sunt de parcurs aproximativ 15 km până la Piața Unirii din București, sunt 17,5 km până la Gara de Nord din capitală și 9,2 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs nu mai mul de 11 km.

Prezentarea complexului locativ cu informații constructive și detalii de amenajare

Complexul locativ „The Class Villas” este o comunitate de locuințe de lux proiectate într-un stil arhitectural ultra modern. Ansamblul rezidențial dispune de vile de un regim mic de înălțime și fiecare casă are câte un Parter și un Etaj. Toate imobilele sunt responsabil construite doar din materiale de un grad înalt de calitate și la construcție sunt utilizate tehnologii performante și idei de design de ultimă generație. Structura constructivă a vilelor constă din cadre din beton armat și acestea sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță, cu respectarea tuturor cerințelor și normelor europene în vigoare. Pereții și compartimentările sunt realizați și termo izolați cu materiale de un grad înalt de eficiență termică și fonică și ferestrele instalate la locuințe le asigură cu liniște și căldură la maxim. Aspectul caselor este foarte atractiv și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă în combinație cu culoarea gri la care sunt aplicate elemente decorative din lemn.

Pentru fiecare proprietate locativă sunt organizate locuri de parcare supraterane.

Informații despre finisarea vilelor de lux

În ansamblul locativ „The Class Villas” sunt concepute 14 unități locative, care asigură locatarilor un grad înalt de intimitate, confort și siguranță la maxim. Casele sunt perfect proiectate și au scheme inteligente cu 4 camere spațioase. Suprafața utilă totală a vilelor este de 140,51 mp și locuințele beneficiază de terase mari și în interior sunt luminoase datorită spațiilor generos vitrate. Pentru finisarea locuințelor sunt folosite finisaje de cea mai bună calitate, ce au modele moderne și casele se vând cu toate instalațiile inginerești complet realizate. În exploatare complexul rezidențial se predă cu racordare totală la toate utilitățile generale (apă, gaz, curent electric și sistem de canalizare), TV și internet.

Vă invităm să veniți cu o vizionare la imobilele noi pentru a vedea toate avantajele localității și a vă convinge de facilitățile acestor locuințe inedite. Pentru a contacta direct cu managerii Dezvoltatorului și pentru mai multe informații utile despre locuințe, vă oferim posibilitatea, doar cu un singur click să treceți de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „The Class Villas”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut The Class Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și The Class Villas Tunari, Villas Tunari.

Unde se află The Class Villas?

str. Alexandru Ioan Cuza, Tunari, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în The Class Villas din Tunari?

Se oferă spre vânzare 5 camere, vile 4 camere.

Cât costă m² în The Class Villas?

M² în acest complex costă de la ‍1 358 € +TVA.

Termen de finalizare The Class Villas?

  • The Class Villas – Finalizare în 2022 tr. 4
  • The Class Villas – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC