Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

H Pipera Forest
în Voluntari

Preț
la cerere
Adresă
zona Padurea Tunari, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 11 blocuri în această etapă
Încă 11 blocuri
zona Padurea Tunari, Voluntari, Ilfov (Bloc 1)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente840
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcarepeste 1000 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Minunat amplasat cu acces facil la punctele importante

Complexul imobiliar „H Pipera Forest” are o amplasare de invidie în zona Pădurea Tunari, într-un loc verde, cu multă liniște, aer curat și acces rapid către toate punctele de interes din zona Pipera și orașul Voluntari din județul Ilfov, cât și până la zona de oficii „Pipera Business Hub”, unde se ajunge în 10-12 minute parcurgând o distanță de circa 6,8 km.

De la complexul locativ „H Pipera Forest” până în centrul capitalei se ajunge în 25-28 de minute și sunt de parcurs 13,9 km până la Piața Unirii din București. Sunt 12,9 km până la gara de Nord din București și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la o distanță de 13,3 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs circa 8,4 km.

Structura complexului

Ansamblul de locuințe excepționale „H Pipera Forest” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 31 500 mp și este compus dintr-un total de 12 blocuri rezidențiale. Toate corpurile imobiliare sunt realizate cu o structură tehnică performantă cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii și materiale de construcții de ultimă generație. Blocurile rezidențiale sunt proiectate cu aspecte moderne și elegante, toate au un stil arhitectural asemănător și dispun de un regim de înălțime egal, toate au câte un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje locative.

În incinta complexului de locuințe sunt prevăzute o mulțime de zone verzi, zone de relaxare și pentru copilași sunt proiectate moderne și sigure locuri de joacă. Pentru transportul rezidenților și a vizitatorilor în curtea ansamblului de rezidențial „H Pipera Forest” există organizat un număr de mai mult de 1000 de locuri de parcare, acestea sunt poziționate subterane și supraterane. Întreg teritoriul complexului imobiliar beneficiază de un sistem sofisticat de iluminat exterior.

Doar apartamente de Premium clasă

Proiectul rezidențial „H Pipera Forest” cuprinde un număr total de 840 de apartamente cu scheme ergonomice proiectate și spații perfect compartimentate, unde fiecare metru pătrat are folosirea sa logică.

Materialele folosite la finisarea locuințelor sunt alese de clasă Premium și toate apartamentele sunt oferite în vânzare cu finisate de lux aplicate.

Locuințele se predau în folosință cumpărătorilor finisate, utilate, separat contorizate și racordate la toate utilitățile necesare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „H Pipera Forest” este compania „Hagag Development Europe”, care face parte din grupul israelian „Hagag Group” și care dezvoltă pe piața imobiliarelor noi din România obiecte rezidențiale la cele mai înalte nivele de confort cu aspecte inovative și la cel mai înalte grade de calitate.

Pentru a contacta managerii Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului de locuințe „H Pipera Forest”, unde găsiți afișate nu numai contactele consultanților, dar și informații despre termenele de finalizare, disponibilitatea apartamentelor, metodele de plată acceptate și cum puteți rezerva un apartament.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut H Pipera Forest?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Pipera Forest, H Pipera Forest Voluntari.

Unde se află H Pipera Forest?

zona Padurea Tunari, Voluntari, Ilfov.

Cât costă m² în H Pipera Forest?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare H Pipera Forest?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12 – în construcție.

Cine este dezvoltatorul H Pipera Forest din Voluntari?

Dezvoltătorul H Pipera Forest este – Hagag Development Europe.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC