Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Bonton Luxury Villas
în Voluntari

Vile
de la ‍399 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 220 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera 198, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Bonton Luxury Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
Vile 7 camere
327 m2
de la ‍1 220 € +TVA / m2de la ‍399 000 € +TVA

Bonton Luxury Villas pe hartă Voluntari

bd. Pipera 198, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la Bonton Luxury Villas

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Bonton Luxury Villas

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziasfaltate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispălătorie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Viessmann, încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri66
🟧 Parcaresuprateran propriu inclus in preț
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatepaza, supraveghere video
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gipscarton

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băile utilate si finisaje la alegere
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe293–327 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ideală

Complexul imobiliar „Bonton Luxury Villas” se află localizat în apropiere de pădure, pe bulevardul Pipera, la numărul 198, în orașul Voluntari, din județul Ilfov. Și de la locuințe este acces facil către toate punctele cheie din capitală. Imobilele se află localizate în spatele Școlii Americane și la o distanță mică se află unele din cele mai bune instituții de învățământ din București: Școala Internațională „Olga Gudynn”, British School of Bucharest, Questfield School și Maria Montessori Home. În apropiere de case sunt saloane de înfrumusețare, este clubul sportiv „World Class Atlantis”, funcționează farmacii, centre medicale și sunt sucursale bancare. Cu mașina de la casele noi și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se ajunge în cel mult 15-16 minute și este de parcurs o distanță de aproximativ 10 km.

De la casele unice „Bonton Luxury Villas” până la Piața Victoriei din București este de parcurs o distanță de aproximativ 13 km, până la Gara de Nord sunt 15,4 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 11,1 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de circa 10 km.

Informații generale despre proiectul imobiliar

Ansamblul rezidențial „Bonton Luxury Villas” este compus din vile de tip – Duplex, ce sunt construite cu un regim de înălțime cu Parter plus 2 Etaje. Casele sunt proiectate cu aspecte ultra moderne și excepționale și au fațadele finisate cu materiale performante și cu aplicarea ideilor inovative pentru arhitectura imobilelor. Vilele unice sunt construite într-un stil de design contemporan, cu folosirea materialelor de ultimă generație și sunt utilate cu cele mai performante utilități și echipaje. Structura constructivă a caselor locative este compusă din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă, iar compartimentările interioare sunt realizate din plăci din gips carton. Tâmplăria exterioară instalată este cu profil PVC și geam termopan. La dorința cumpărătorului există posibilitatea de echipare a caselor cu lift personal (opțional).

Curtea complexului este închisă cu spații comune amenajate și cu acces la zona de club unde este piscină.

Casele dispun de locuri de parcare supraterane, ce sunt incluse în preț, unde pot fi parcate 2 automobile. Unele case dispun de posibilitatea de parcare a transportului personal în garaj (pentru case de tip – B”).

Caracteristicile locuințelor

În incinta complexului rezidențial „Bonton Luxury Villas” sunt construite 33 de case, respectiv 66 proprietăți locative. Vilele au suprafețe între 353 mp și 404 mp și dispun de 4 sau 5 camere. Suprafața terenurilor alocate locuințelor poate fi de la 270 mp până la 339 mp. La parterul vilelor se află proiectat living-ul cu zonă de dining, este bucătăria, un bloc sanitar și este ieșirea către terasă, iar la etajul întâi sunt proiectate 3 sau 4 dormitoare cu spații de dressing (în dependență de casa aleasă), sunt două camere de baie și la etajul doi se află proiectat dormitorul matrimonial cu dressing, se află biroul, o cameră de baie și este ieșire la terasă. Toate casele au organizate multe spații de depozitare și au amenajat un spațiu pentru spălătorie.

Complet finisate se predau în folosință toate casele – versiunea de finisare - la cheie presupune 2 variante: „Standard” și „Premium”. Toate camerele de baie sunt complet echipate și este posibilitatea de alegere a obiectelor sanitare instalate. Este câte o centrală termică proprie în fiecare locuință, de marca Viessmann și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală, ce semnificativ minimizează costurile și ridică gradul de eficiență termică, nu în ultimul rând trebuie de menționat și faptul că încăperile fără de calorifere oferă mult mai multe posibilități de implementare a ideilor de design.

Toți doritorii de a locui ideal sunt invitați cu o vizionare la casele ideale, unde sunt prezentate toate facilitățile imobilelor, pentru programări, pentru contactele directe și pentru alte detalii despre vilele noi, vă rugăm să treceți pe web-pagina oficială a complexului de locuințe „Bonton Luxury Villas”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Bonton Luxury Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Bonton Villas.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bonton Luxury Villas din Voluntari?

Se oferă spre vânzare vile 7 camere.

Cât costă m² în Bonton Luxury Villas?

M² în acest complex costă de la ‍1 220 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Bonton Luxury Villas în Voluntari?

Modalități de plata în Bonton Luxury Villas: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Bonton Luxury Villas?

vile tip A, vile tip B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC