Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Pipera Apartments
în Voluntari

Apartamente
de la ‍118 224 €
Prețul / m2
de la ‍1 266 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 188B, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 188B, lfov (Pipera Apartments)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Pipera Apartments

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
2 camere
86 m2
de la ‍1 375 € +TVA / m2de la ‍118 224 € +TVA
3 camere
170.28 m2
de la ‍1 266 € +TVA / m2de la ‍215 658 € +TVA

Pipera Apartments pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 188B, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la Pipera Apartments

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Pipera Apartments

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente65
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP + 3E + 4ER
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe44.59–136.28 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare la poalele pădurii

Vis-a-vis de Pădurea Băneasa se amplasează ansamblul rezidențial „Pipera Apartments 188”, complexul locativ beneficiază de cei mai cuminți și drăguți vecini; cu arici, veverițe și iepurași. Dar totodată complexul de imobile este așezat în apropiere de capitală și beneficiază de toate facilitățile urbane, cu o mică diferență că rezidenții respiră aer proaspăt. Adresa complexului locativ este: Bulevardul Pipera, numărul 188 B, orașul Voluntari, județul Ilfov. Imediat lângă casa cu apartamente funcționează market-ul Mega Image este un magazin de mobilă, sala sportivă „Atlantis” și „American International School of Bucharest”.

De asemenea în apropiere de blocul locativ funcționează următoarele instituții de învățământ: „British School of Bucharest”, „Questfield School”, „Olga Gudynn International School”, Grădinița „Universul Copiilor” și centru educativ „Little London International Academy”. Grădina Zoologică din București este mult mai accesibilă pentru copiii locatarilor din complexul „Pipera Apartments 188”, deoarece se află localizat la doar 6,9 km, unde ușor se ajunge în 7-8 minute cu mașina. În 10-12 minute cu transport poate fi parcursă distanța de 8,13 km până la stația de metrou Pipera. Iar chiar în fața blocului locativ este stația de STB (Societate de Transport București) cu linii până la Piața Romană și Calea Moșilor.

În 11-13 minute cu mașina se ajunge ușor parcurgând 9,4 km până la centrul comercial „Băneasa Shopping City”, unde se află și magazinele: IKEA, METRO și hipermarket-ul Carrefour.

Puțin mai aproape la 5,7 km se află centrul comercial „Jolie Ville” și destul de aproape la doar 1,9 km este centrul „Strip Mall”.

De la complexul locativ „Pipera Apartments 188” este o distanță de 15,2 km până la Piața Unirii din București.

Aeroportul International din Băneasa se află localizat la 8,7 km de la complexul locativ.

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este la o distanță de 10,7 km de la apartamentele ansamblului rezidențial „Pipera Apartments 188”.

Prezentarea tehnică și amenajarea complexului

Clădirea ansamblului rezidențial „Pipera Apartments 188” este construită într-un stil arhitectural ultra modern cu folosirea materialelor de construcție de ultimă generație și aceasta a obținut un aspect nu numai atractiv dar și cuceritor. Regimul de înălțime al clădirii rezidențiale este mediu și are un PARTER cu 3 ETAJE locative și cu Etajul 4, care este construit retras. Betonul armat este pus în baza structurii constructive a casei rezidențiale, care este specificat în special cu grinzi, planșee și stâlpi. O astfel de construcție oferă clădirii un nivel sporit seismic și plus imobilul este caracterizat ca un obiect de durabilitate amplificată. Blocul rezidențial are instalat ascensor fiabil de firma Schindler dedicat pentru transportarea a 4 persoane. Pentru a menține temperatura și pentru a ridica nivelul de eficiență fonică la clădirea locativă este instalată tâmplărie cu geam termopan în profil PVC cu 5 camere. Locurile de parcare sunt oferire și interioare și exterioare cu un număr total de 78 de locuri. Teritoriul complexului locativ „Pipera Apartments 188”, zonele publice exterioare și interioare sunt securizate și sunt supravegheate video 24/7/365.

Apartamente cu vederi la pădure

Un total de 65 de unități locative deosebite sunt prezentate în complexul locativ „Pipera Apartments 188”. Locuințele sunt perfect compartimentate și au scheme nu numai interesante din punct de vedere de design dar și planimetrii cu o funcționalitate înaltă, care dispun de 1, 2, 3 și 4 camere.

Prezentarea suprafețelor locuințelor:

  • de la 44,59 mp până la 44,61 mp pentru apartamentele cu o cameră cu modele de scheme în două variante;
  • de la 59,29 mp până la 64,44 mp pentru apartamentele cu două camere cu modele de scheme în 16 variante;
  • de la 95,86 mp până la 122,15 mp pentru apartamentele cu trei camere cu modele de scheme în 5 variante;
  • de 136,28 mp pentru apartamentele cu patru camere, prezentate într-o singură variantă de planificare.

Toate unitățile rezidențiale beneficiază de terase ultra spațioase și mega confortabile, iar unele locuințe facilită de grădini personale. Finisajele alese corespund celor mai înalte nivele de calitate, iar cele mai moderne dotări sunt alese de la producători cu renume. Designerii și antreprenorii construcției acordă o atenție maximă tuturor detaliilor și celor mai mici amănunte interioare de amenajare și folosesc doar idei inovative și tehnici de construcții avansate. Pentru pardoselile holurilor, dormitoarelor și a camerelor de zi sunt alese cele mai calitative modele de parchet laminat. Pentru finisarea pardoselilor din blocurile sanitare și din bucătării este folosit placajul cu gresie, iar pereții din băi și parțial la bucătării sunt placați cu faianță. Sistemul autonom de încălzire este completat cu calorifere și cu centrale termice proprii pentru fiecare apartament în parte.Toate instalațiile sanitare sunt complet echipate în camerele de baie plus sunt dotate și obiectele sanitare. Instalațiile electrice și termice sunt montate, toate utilitățile sunt racordate și toate contoarele sunt instalate și conectate la apă, gaze, curent și apometre. În apartamente este internet, telefon și televiziune.

Imobilele sunt accesibile cu posibilitatea de achitare prin: plata integrală, plata prin creditare bancară, plata prin programul Prima Casă și plata cash. Ansamblul imobiliar „Pipera Apartments 188” este proiectat de către compania „CUBE ARHITECTURE” S.R.L., iar Dezvoltatorul complexului locativ „Pipera Apartments 188” este compania „Pipera Invest”, care funcționează din anul 2006 și antreprenorul/constructorul general este firma „SAGEX CONSTRUCT” S.R.L. Pentru a cere o ofertă personalizată cu toate datele desfășurate și cu toate detaliile incluse despre finisarea apartamentelor din ansamblul locativ „Pipera Apartments 188”, vă rugăm să apelați la site-ul web al complexului locativ și unde găsiți și toate contactele directe către Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Pipera Apartments?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Pipera Apartments 188.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Pipera Apartments din Voluntari?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Pipera Apartments?

M² în acest complex costă de la ‍1 266 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Pipera Apartments în Voluntari?

Modalități de plata în Pipera Apartments: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Pipera Apartments?

Pipera Apartments – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC