Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Herăstrău Park
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Nicolae G. Caranfil, 12, zona Aviatiei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Nicolae G. Caranfil, 12 (Bloc pe str. Nicolae G. Caranfil, 12)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Nicolae G. Caranfil, 14 (Bloc pe str. Nicolae G. Caranfil, 14)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

One Herăstrău Park pe hartă București

str. Nicolae G. Caranfil, 12, zona Aviatiei, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea localizării

Ansamblul rezidențial „One Herăstrău Park” este situat în una din cele mai exclusiviste zone din partea de Nord a capitalei, pe strada Nicolae G. Caramfil, nr, 12-14, sectorul 1, București. Locuințele de vis se află construite în imediata apropiere a Parcului Herăstrău și în vecinătatea Lacului Floreasca. Locatarii profită de poziționarea locuințelor în apropiere de centre comerciale, magazine, de supermarketul Mega Image, de asemenea nu departe se află spitalul Pediatric MedLife, o clinică stomatologică, sală de fitness, sunt diverse restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte, locuri de relaxare, școli și acces facil către mijloace de transport în comun.

Descrierea blocurilor rezidențiale și amenajarea ansamblului

Complexul locativ „One Herăstrău Park” este compus din două turnuri, fiecare din acestea cu înălțimea de 56 mp, și fiecare imobil fiind construit cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 11 Etaje locative. Stilul arhitectural în care sunt construite imobilele este unul din cele mai avansate cu design-uri irepetabile. Fațadele blocurilor locative sunt ventilate și imobilele dispun de tâmplărie și cu geamuri Duplex cu acoperire low-e Clar, tâmplăria este cu profil din aluminiu Schuco cu rupere de punte termică de multe tipuri. Pentru fiecare scară sunt dotate două lifturi silențioase de ultimă generație. La intrare în blocuri se află amenajat un hol un lobby cu înălțimea de 6 metri. Locurile de parcare se află amplasate subterane. Ansamblul rezidențial „One Herăstrău Park” este dotat cu videointerfon, are pază, dispune de supraveghere video, oferă servicii de administrare și menaj.

Informații despre apartamentele de lux

În fiecare din turnurile ansamblului rezidențial „One Herăstrău Park” sunt oferite spre vânzare un număr de câte 106 unități locative cu înălțimea tavanelor pentru fiecare locuință de 290 cm. La etajele 6 -11 se află proiectate apartamente de tip – triplex. Materialele folosite pentru finisarea apartamentelor sunt de lux și beneficiarilor li se predau apartamente cu imagini elegante finisate „la cheie”. Ușile de la intrare sunt efectuate din metal, iar cele interioare sunt din lemn. Pardoselile din locuințe sunt încălzite și dispun de placaje cu parchet triplu stratificat din stejar albit. Sistemul de încălzire este centralizat cu o centrală pe imobil. Este instalație centralizată de aer condiționat cu răcire pe zone. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt oferite de la Villeroy & Bosch și Grohe. Utilitățile generale sunt branșate și apartamentele dispun de curent electric, au apă, canalizare și CATV. Apartamentele amplasate în turnul situat în partea de vest oferă locatarilor vederi irepetabile asupra Parcului Herăstrău, iar ferestrele apartamentelor din turnul de est oferă vederi fascinante asupra lacului Floreasca.

Ansamblul rezidențial „One Herăstrău Park” este dezvoltat de către compania „One United Properties”.

Cumpărătorii interesați de alte detalii și informații amănunțite ale apartamentelor noi, metode de plată și contactele dezvoltatorului, sunt invitați să viziteze site-ul web al complexului rezidențial „One Herăstrău Park”.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află One Herăstrău Park?

str. Nicolae G. Caranfil, 12, zona Aviatiei, Sector 1, București.

Termen de finalizare One Herăstrău Park?

Bloc pe str. Nicolae G. Caranfil, 12, Bloc pe str. Nicolae G. Caranfil, 14 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în One Herăstrău Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul One Herăstrău Park din București?

Dezvoltătorul One Herăstrău Park este – One United Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC