Previzualizare foto – fotografie originală aici

Park Avenue 96
în București

Preț
la cerere
Adresă
str. Șoseaua Nordului, 96T, zona Nordului, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Șoseaua Nordului 96T, Bucuresti (Park Avenue 96)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Park Avenue 96 pe hartă București

str. Șoseaua Nordului, 96T, zona Nordului, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid la supermarketuri, mall-uri, parcuri și restaurante.Terase și grădini pentru folosință exclusivă
🟧 ÎncălzireCentrala imobil, Incalzire prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportPoziționarea excelentă și accesul rapid la mijloace de transport în comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36 de apartamente spaţioase
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 ZiduriBeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium cu accente moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe57.78–203.1 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locuințe ideale cu localizare excepțională

Ansamblul rezidențial „Park Avenue 96” se află amplasat în partea de Nord a capitalei și locuințele noi sunt localizate pe strada Șoseaua Nordului, la numărul 96T, în sectorul 1 din orașul București. Apartamentele noi se află poziționate într-o zonă verde și au în apropiere o mulțime de puncte de interes. Lângă blocul locativ se află Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), sunt supermarketurile Carrefour, Lidl și Mega Image, iar la doar 2 km se află centrul comercial „Promenada Mall” și în proximitate funcționează o mulțime de cafenele și restaurante. Nu departe sunt sucursale bancare, saloane de înfrumusețare, este sala de fitness „700 Fit Club”, Academia de tenis „Ilie Năstase”, complexul sportiv „PadelMania Herăstrău” și Centrul de însănătoșire „Aviației Wellness Center”. Un kilometru pietonal este până la Spitalul privat „Ponderas”, 1,4 km până la Spitalul de Pediatrie „MedLife” și sunt 1,8 km până la Spitalul „Medicover”. Copiii rezidenților pot frecventa următoarele instituții de învățământ din apropiere, așa ca: Școala Gimnazială „Herăstrău”, Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj”, Școala Grecească „Athena”, Școala privată „MEA”, Școala „Luca”, Grădinița Bergman 2 și Grădinița „Waldorf Lampio”. De la complexul rezidențial „Park Avenue 96” este acces facil către punctele importante din capitală și către punctele de atracții urbane și de la clădirea de apartamente este acces rapid către stațiile mijloacelor de transport în comun și până la stația de metrou Aurel Vlaicu sunt de parcurs 1800 de metri. O distanță de 7,8 km este până la Piața Unirii din București și 5,1 km până la Gara de Nord din capitală, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este de parcurs o distanță de 12,2 km și sunt 3,9 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristica generală a complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Park Avenue 96” este prezentat cu un bloc de apartamente modern și foarte atractiv, ce este proiectat cu un regim de înălțime mic și are un Subsol plus Parter și 4 Etaje de apartamente. Structura constructivă a clădirii locative constă din cadre din beton armat și are pereți zidiți din materiale eficiente termic și fonic, iar pe partea exterioară imobilul este izolat termic și are fațadele finisate cu tencuială și plăci decorative. Ferestrele instalate la bloc sunt alese cu profil de calitate superioară și cu geam termopan. În incinta blocului rezidențial este instalat un ascensor de ultimă generați și accesul în incinta blocului se face prin sistem cu interfon.

La dispoziția rezidenților în incinta complexului rezidențial „Park Avenue 96” sunt oferite locuri de parcare subterane și strada de acces (privată) este asfaltată.

Apartamente și echipamente

Un număr de 36 unități locative sunt prezentate în blocul rezidențial „Park Avenue 96”. Toate locuințele sunt spațioase și inteligent proiectate, acestea facilită de balcoane, au terase generoase și unele dispun de grădini personale. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere decomandat compartimentate, sunt locuințe de tip Duplex și Penthouse-uri luxoase cu 5 camere. Suprafața locuințelor variază între 57,78 mp și 203,10 mp. Se predau beneficiarilor imobilele complet finisate, în versiune – „la cheie” și toate apartamentele sunt echipate și utilate cu finisaje și echipamente de calitate superioară, ce au modele moderne și sunt alese cu bun gust. În locuințe sunt realizate sistemele inginerești, este sistem cu aer condiționat și sistemul termic este centralizat proiectat cu o centrală termică de imobil și cu toate instalațiile termice instalate prin pardoselile apartamentelor. La blocul locativ este racordare completă la utilități, este apă curentă, gaze naturale, electricitate și canalizare. În fiecare apartament este internet (fibră optică, Wireless), CATV, telefon și telefon internațional.

Proiectul rezidențial „Park Avenue 96” este realizat de către compania „Rivergate Rating Group”. Și pentru mai multe detalii constructive și informații utile, vă rugăm să contactați cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, contactele cărora le găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Park Avenue 96”, acces către care vă oferim imediat din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Park Avenue 96?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Park Avenue 96 Herastrau, Park Avenue96, Park Avenue.

Unde se află Park Avenue 96?

str. Șoseaua Nordului, 96T, zona Nordului, Sector 1, București.

Cât costă m² în Park Avenue 96?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Park Avenue 96 în București?

Modalități de plata în Park Avenue 96: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata eșalonată.

Termen de finalizare Park Avenue 96?

Park Avenue 96 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC