Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Floreasca Lake
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Zagazului, 1, zona Aviației, sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Zagazului, 1, zona Floreasca, sector 2, București (NEO Floreasca Lake)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

One Floreasca Lake pe hartă București

str. Zagazului, 1, zona Aviației, sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, sală conferințe, spa, spații comerciale
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Securitateacces securizat, supraveghere video
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat lângă lac și parc

În Nordul municipiului București, pe strada Zagazului, la numărul 1, în zona Floreasca din sectorul 2 se găsește amplasat ansamblul rezidențial „Neo Floreasca Lake”. Cartierul Floreasca este caracterizat ca o zonă cu o densitate mai mică în comparație cu alte cartiere ale capitalei, și aici este mai multă liniște și mai mult confort și intimitate.

Fiind situat în apropiere de Parcul și Lacul de la Floreasca complexul locativ este destinat pentru o viață liniștită, dar destul de îmbogățită cu o mulțime de facilități urbane, aici funcționează diverse restaurante, cafenele, cluburi de noapte, localuri de recreere, hoteluri, sunt multe puncte comerciale, organizații medicale și instituții de învățământ. Blocul locativ se învecinează cu Ambasada Chinei și nu departe de casă este Muzeul Național al Aviației Române, de asemenea în această zonă se află inspectoratul de poliție, este un club de tenis, un club sportiv „Pescariu Sport & SPA” și o sală de fitness „World class”. Precum și aici în această zonă este Spitalul de Pediatrie „MedLife”, Spitalul „Ponderas” și sunt farmacii.

Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul Ita Wegman, Liceul Teoretic C. A. Rosetti și grădinițele de copii: Bergman, Kidolino, Montessori Kids at Work și Happy Angel vă așteptă copilașii în ospeție, deoarece se află amplasate destul de aproape de casa locativă, iar pe drum de la grădiniță există posibilitatea de a face cumpărături la magazinele și market-urile din proximitate, la alegere funcționează în apropiere de blocul rezidențial următoarele: supermarket-ul Mega Image, hipermarket-ul Carrefour, centrul comercial Mall Promenada, care se află localizat la o distanță de doar 1100 de metri și unde se ajunge pe jos în maxim 14 minute.

Blocul de locuințe „Neo Floreasca Residence” este localizat într-o parte a Bucureștiului pe unde circulă destul de mult transport în comun și din acest loc este acces foarte rapid și ușor nu numai către punctele de interes din apropiere dar și către alte sectoare și la organizațiile importante din București. Imediat lângă complexul rezidențial se află stații de autobuze, la o distanță egal de mică sunt stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera și de aici este foarte ușor de ajuns până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” (doar 12,1 km), iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este de parcurs o distanță de 5,9 km (prin Șoseaua Pipera este cea mai scurtă cale). Și Până în centrul Bucureștiului se ajunge cu mașina în 20 de minute, până unde sunt de parcurs 8,6 km.

Concept, structură, detalii tehnice și o mică prezentare a complexului

În ansamblul rezidențial „Neo Floreasca Lake” momentan este dezvoltată o singură clădire locativă și aceasta dispune de toate capacitățile pentru a dovedi faptul, că viața la bloc poate fi foarte intimă și poate aduce multă liniște, lumină și confort la maxim. Datorită materialelor, tehnologiilor și finisajelor folosite la construcție, acest bloc devine o oază de confort și sentimente vii ale unei vieți la maxim împlinite și fericite.

Clădirea rezidențială este proiectată cu un regim de înălțime format din: Subsol plus Parter și plus 7 Etaje locative. Aceasta este realizată pe o carcasă din cadre din beton armat de calitate superioară și de o durabilitate sporită, iar zidăria închiderilor exterioare este realizată din materiale dу un grad sporit de eficiență termică. Toate închiderile exterioare a clădirii locative dispun de un sistem termic efectiv aplicat, acesta este format din polistiren extrudat. Fațada blocului rezidențial este finisată cu plăci decorative în culori deschise, unde domină culoarea albă și formele dreptunghiulare ale plăcilor vizual măresc aspectul construcției și ideal se combină cu forma ferestrelor alungite, care la fel se caracterizează cu capacități sporite energo eficiente. Pentru confortul rezidenților la circulația interioară în bloc, până la toate etajele și inclusiv până la nivelurile parcărilor subterane, sunt instalate ascensoare cu un nivel sporit de siguranță. Ascensoarele sunt de producere de la firme renumite și funcționează foarte liniștit, sunt rapide și au aspecte moderne.

Accesul în interiorul blocului rezidențial și spațiile comune din interior se vor preda excepțional finisate cu materiale scumpe alese cu un gust bun.

Ansamblul locativ dispune de serviciu de administrare și este asigurat cu pază, de asemenea complet teritoriul complexului este echipat cu camere de supraveghere video.

Absolut toate apartamentele complexului rezidențial „Neo Floreasca Lake” sunt asigurate cu suficiente locuri de parcare, și acestea sunt păzite.

Apartamente finisate la cele mai înalte standarde

În clădirea ansamblului de locuințe „Neo Floreasca Lake” sunt concepute locuințe de lux cu spații luminoase și destul de spațioase pentru a oferi locatarilor o viață luxoasă . Schemele unităților locative sunt proiectate extrem de confortabil, totodată maxim de logic. Locuințele au suprafețele generoase și terase sau balcoane spațioase. Balcoanele și terasele sunt deschise și dispun de balistare din sticlă securizată transparentă.

La ultimele etaje ale clădirii locative se află proiectate unități locative de tip – Penthouse.

Locuințele se predau în exploatare excepțional finisate cu finisaje de cea mai bună calitate și beneficiarii primesc cheile de la locuințe unde toate ușile interioare sunt instalate, unde toate tavanele și pereții din interiorul locuințelor sunt ideal tencuiți și sunt aplicați cu un strat de finisare executat din vopsea lavabilă de culoare albă, unde toate camere de baie sunt complet echipate cu mobilier și cu toate obiectele sanitare, acestea sunt alese de la cei mai renumiți producători. De asemenea și placajele cu parchet, gresie și faianță sunt alese de cea mai bună calitate și sunt prezentate din game moderne și au nuanțe ultramoderne.

Accesul în apartamente este controlat prin video interfonul instalat și prin ușa de acces efectuată din metal și care se deosebește cu un sistem fiabil de antiefracție.

Locuințele se predau în folosință cu toate instalațiile montate și conectate (termice, electrice, prize, întrerupătoare și sanitare), deci locuințele dispun de căldură, sunt amenajate cu apă, au gaze naturale, curente electric și sunt racordate la sistemul de canalizare. Pentru fiecare utilitate separat în fiecare apartament sunt instalate apometre și contoare individuale.

Beneficiarii facilită de acces la internet, TV și telefonie cu toate prizele și cablurile necesare.

Apartamentele complexului rezidențial sunt proiectat cu ferestre mari vitrate din care se deschid cele mai excepționale vederi și viziuni panoramice asupra Lacului Floreasca și Parcului Verdi.

Complexul imobiliar „Neo Floreasca Lake” este dezvoltat de către compania „Neo Properties Development”.

Toți cumpărătorii unui apartament și doritorii de a deveni stăpâni a unei locuințe perfecte, sunt invitați pe pagina web a Dezvoltatorului, pentru a vedea cât de ideale sunt calitățile lucrărilor de construcție și cât de atractive sunt alese finisajele aplicate în locuințele din ansamblul rezidențial „Neo Floreasca Lake”. Pentru a contacta direct, sau pentru a vă programa la o vizionare a complexulului locativ, vă rugăm, doar cu un singur click să treceți direct pe pagina Dezvoltatorului, unde sunt afișate restul informațiilor și găsiți și alte informații utile.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află One Floreasca Lake?

str. Zagazului, 1, zona Aviației, sector 1, București.

Termen de finalizare One Floreasca Lake?

NEO Floreasca Lake – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în One Floreasca Lake în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul One Floreasca Lake din București?

Dezvoltătorul One Floreasca Lake este – One United Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC