Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Peninsula
în București

Preț
la cerere
Adresă
str. Navigatorilor, 25, zona Floreasca, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 24 blocuri în această etapă
Încă 24 blocuri
str. Navigatorilor, 25, zona Floreasca (Bloc 1)
5 etaje
În desfășurare
tr. 3 2020
Finalizat în 2023 tr. 3
În desfășurare

One Peninsula pe hartă București

str. Navigatorilor, 25, zona Floreasca, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Dressingda
🟧 Facilităţipiscină, sală sport
🟧 Încălzirepompe de căldură cu sursă geotermală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente125
🟧 Număr clădiri17 blocuri si 8 vile
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 5‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament de excepție

Ansamblul rezidențial „One Peninsula” este localizat pe strada Navigatorilor, la numărul 25, în zona Floreasca, sectorul 1 din orașul București. Zona de amplasare a complexului locativ este înalt prețuită și oferă rezidenților plăcerea de a locui în inima naturii și totodată în imediata apropiere de centrul capitalei. În proximitatea noului cartier locativ sunt magazine, bănci și este de parcurs 1 km până la centrul comercial „Promenada Mall”, este o distanță de 1,4 km până la Spitalul de Pediatri „MedLife”, 700 de metri până la Academia de Tenis „Ilie Năstase” și Clubul Sportiv de Fotbal „Athletico Floreasca” și 1,8 km până la clubul de wellness „Pescariu Sports & SPA”. În apropiere de complexul rezidențial „One Peninsula” circulă autobuze și stația de metrou Aurel Vlaicu se află la o distanță de 900 m față de locuințele noi. Sunt 4-5 km până la Piața Victoriei din București și 6-7 km până la Gara de Nord din capitală, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt de parcurs circa 12-13 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este de parcurs o distanță de 4-6 km.

Caracteristica generală a proiectului locativ

Proiectul rezidențial „One Peninsula” este comunitate locativă exclusivistă dezvoltată pe un teren cu suprafața de 25 000 mp și complexul locativ este compus din câteva vile individuale și din blocuri de apartamente de un regim mic de înălțime și egal pentru toate blocurile rezidențiale, fiecare având câte două Subsoluri plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat și pereți din materiale termice. Eficient izolate termic sunt clădirile pe exterior și din partea interioară și dețin certificat de clasă energetică „A”. Complexul rezidențial este unul dintre primele proiecte imobiliare din București, care se încălzește prin pompe de căldură cu sursă geotermală, ce substanțial (până la 50 %) economisește locatarilor cheltuielile legate de încălzire și răcire față de soluțiile clasice. Profilul tâmplăriei exterioare instalate la locuințe este realizat din aluminiu și dispune de geam termopan, ce asigură imobilele cu un ambient termic confortabil și garantează un grad înalt de eficiență fonică. Toate scările locative sunt echipate cu lifturi electrice de ultimă generație, acestea dispun de un grad înalt de siguranță și funcționează silențios. Cartierul locativ este proiectat cu o curte comună modern amenajată și în incintă este o piscină interioară și o sală de sport pentru rezidenți. Sunt oferite servicii de administrare imobil, este pază și sistem de supraveghere video. Locurile de parcare sunt organizate exclusivist subterane, iar drumurile și aleile interioare din complexul locativ sunt amenajate și toate căile de acces către ansamblul locativ „One Peninsula” sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Luxul și confortul apartamentelor

În complexullocativ „One Peninsula” sunt 8 vile și 164 de apartamente excelent proiectate cu 2, 3 și 4 camere decomandat compartimentate și ultrafinisate. La finisarea locuințelor sunt folosite finisaje de lux, alese de furnizori cu reputație ideală. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet compatibil cu sistemele de încălzire instalate prin pardoseală, anume astfel de sistem termic este folosit pentru încălzirea locuințelor. Ușă din metal este instalată la intrare în apartamente și din lemn sunt toate ușile interioare. În exploatare locuințele se predau cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament va fi asigurat cu curent electric, cu căldură, alimentat cu apă curentă și branșat la sistemul de canalizare. Și fiecare unitate locativă se va contoriza individual, având contoare de căldură, curent electric și apometre instalate. Locuințele au internet prin fibră optică, telefon și TV, iar din ferestrele acestora se deschid vederi panoramice asupra împrejurimilor.

Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al proiectului rezidențial „One Peninsula”, unde sunt afișate contactele directe către managerii Dezvoltatorului, care vă stau la dispoziție cu informații depline despre aceste apartamente de excepție.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut One Peninsula?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și One Peninsula Floreasca.

Unde se află One Peninsula?

str. Navigatorilor, 25, zona Floreasca, Sector 1, București.

Cât costă m² în One Peninsula?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în One Peninsula în București?

Modalități de plata în One Peninsula: Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare One Peninsula?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14, Bloc 15, Bloc 16, Bloc 17, Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC