Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Heritage Nordului
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Nicolae G. Caramfil, 20, zona Floreasca, sector 1, București

Schițe și prețuri în Heritage Nordului

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 85 m2totul e vândut
Penthouse-uri
de la 157 m2totul e vândut

Heritage Nordului pe hartă București

str. Nicolae G. Caramfil, 20, zona Floreasca, sector 1, București

Etape dezvoltare

Heritage Nordului
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe
Încălzirecentrală termică individuală
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente68
Număr clădiri1
Parcaresubterana și terestră
Regim inalțime2S+P+5E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
Suprafața apartamente63 mp – 181 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ansamblu cu acces la toate privilegiile zonei de Nord

Ansamblul rezidențial „Heritage Nordului” se amplasează pe strada Nicolae G. Caramfil, la numărul 20, în zona Floreasca, din sectorul 1 al orașului București și are acces direct din Șoseaua Nordului . Locuind în ansamblul rezidențial „Heritage Nordului” aveți parte de așa vecini ca: Parcul Herăstrău (2 minute), Muzeul Stavilarului, Parcul Regele Mihai I, Lacul Herăstrău și Ambasada Chinei.

De asemenea în această zonă funcționează o mulțime de organizații preșcolare și instituții de învățământ cu școli și grădinițe private și de stat: Grădinița „Heppy Angel”, Grădinița „Kids Montessori Kindergarten at work”, Grădinița „Miniterra”, Grădinița „Bergman”, Grădinița „Happy Face”, Grădinița „Kidolino”, Grădinița lui David, Școala Gimnazială „Herăstrău”, Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman și Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coandă”. În cartierul unde se localizează clădirea de apartamente funcționează restaurante, taverne, cafenele și cofetării, sunt saloane de înfrumusețare, bănci, este Oficiu Poștal Nr. 52, se află Business Centru Floreasca Cube, sunt farmacii, este Spitalul de Pediatrie „MedLife” din București și Clinica privată „Ponderas”. De asemenea în această zonă sunt cluburi de fitness, este sala de sport „Diana Știrbu”, cluburi de tenis și un teren de fotbal.

Din punct de vedere al comerțului și pentru cumpărături în apropiere de complexul locativ este market-ul Mega Image, Piața Agroalimentară Aurel Vlaicu, Carrefour Market și Promenada Mall cu un spectru larg de servicii , magazine și buticuri (la o distanță de doar 1000 de metri de la casă). În apropiere de casă sunt stații RATB și stația de Metrou Aurel Vlaicu se află la 1400 de metri, unde se ajunge pe jos în 10 - 15 minute. Stația de Metrou Aviatorilor se află la 1600 de metri, unde se ajunge pe jos în aproximativ 19 minute. Piața Unirii București se află la 8,1 km de la intrarea în complexul rezidențial „Heritage Nordului”. Gara de Nord este la 4,9 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă” este la 11,1 km. Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu la 2,9 km.

Complex rezidențial de top

Ansamblul rezidențial „Heritage Nordului” apare prezentat pe piața imobiliarelor noi din București cu un singur bloc locativ, construit calitativ, conform standardelor și legilor în vigoare din materiale de un nivel înalt de calitate și durabilitate. Clădirea rezidențială este prezentată cu un regim de înălțime cu Două nivele la Subsol plus un Parter plus 5 Etaje locative plus Etajul 6 Retras. Exteriorul imobilului este finisat cu materiale contemporane, la finisarea fațadei sunt aplicate culorile alb, maro și gri cu elemente de decorare în calitate de balustrade din fier forjat. Aspectul clădirii este atractiv și casa are o înfățișare foarte elegantă.

Imobilul este echipat cu ferestre cu profil PVC și cu geam termopan. De asemenea în blocul de apartamente este instalat un ascensor silențios. Locurile de parcare din complexul rezidențial „Heritage Nordului” sunt prevăzute subterane, plus sunt boxe și există organizate și locuri de parcare supraterane. Complexul rezidențial „Heritage Nordului” are instalat sistem cu interfon pentru controlul oaspeților doriți și a celor neașteptați.

Detaliile apartamentelor și informații de finisare

Complexul rezidențial „Heritage Nordului” prezintă un număr total de 60 unități locative cu multiple compartimentări perfecte și cu terase și/sau balcoane. Apartamentele sunt finisate complet – „la cheie” și sunt oferite cu astfel de scheme și mărimi:

  • 20 de locuințe sunt proiectate cu scheme confortabile cu 2 camere cu suprafețe de la 36 mp până la 66 mp;
  • 18 apartamente grațioase cu planimetrii cu 3 camere cu suprafața de la 109 mp până la 111 mp;
  • 18 unități rezidențiale cu suprafețe generoase cu 4 camere de la 135 mp – 150 mp;
  • 4 proprietăți locative unice de tip - Penthouse cu 4 camere cu mărimea de 181 mp.

Finisajele interioare din apartamente sunt de calitate de lux. Gresia, faianța și parchetul sunt puse la alegerea cumpărătorilor și acestea sunt incluse în prețul apartamentului. Toate ușile interioare și ușa de acces sunt montate. Camerele de baie la fel sunt echipate cu absolut toate obiectele sanitare necesare. Sistemul de încălzire este completat cu radiatoare și cu centrale termice individuale pentru fiecare apartament. În camerele de living din locuințe este instalat sistem de aer condiționat. Apartamentele beneficiază de apă, gaz, electricitate și canalizare cu contoare și apometre instalate.

Echipa de vânzări vă stă la dispoziție pentru a vă oferi la maxim informații despre finisajele apartamentelor din complexul rezidențial „Heritage Nordului” și pentru a vă informa cu detaliile posibilităților de achitare acceptate. Sunteți invitați să vizionați site-ul web al Dezvoltatorului – Compania „Heritage Properties”, unde sunt oferite toate materialele construcției și toate contactele către echipa de vânzări.

Unde se afla Heritage Nordului?

str. Nicolae G. Caramfil, 20, zona Floreasca, sector 1, București.

Termen de finalizare Heritage Nordului?

Heritage Nordului – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Heritage Nordului.

Cine este dezvoltatorul Heritage Nordului în București?

Dezvoltator Heritage Nordului – Heritage Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC