Previzualizare foto – fotografie originală aici

Heritage Nordului
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Nicolae G. Caramfil, 20, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Nicolae G. Caramfil, 20, București (Heritage Nordului)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 2
Indisponibil

Heritage Nordului pe hartă București

str. Nicolae G. Caramfil, 20, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente68
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și terestră
🟧 Regim inalțime2S+P+5E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe63–181 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblu cu acces la toate privilegiile zonei de Nord

Ansamblul rezidențial „Heritage Nordului” se amplasează pe strada Nicolae G. Caramfil, la numărul 20, în zona Floreasca, din sectorul 1 al orașului București și are acces direct din Șoseaua Nordului . Locuind în ansamblul rezidențial „Heritage Nordului” aveți parte de așa vecini ca: Parcul Herăstrău (2 minute), Muzeul Stavilarului, Parcul Regele Mihai I, Lacul Herăstrău și Ambasada Chinei.

De asemenea în această zonă funcționează o mulțime de organizații preșcolare și instituții de învățământ cu școli și grădinițe private și de stat: Grădinița „Heppy Angel”, Grădinița „Kids Montessori Kindergarten at work”, Grădinița „Miniterra”, Grădinița „Bergman”, Grădinița „Happy Face”, Grădinița „Kidolino”, Grădinița lui David, Școala Gimnazială „Herăstrău”, Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman și Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coandă”. În cartierul unde se localizează clădirea de apartamente funcționează restaurante, taverne, cafenele și cofetării, sunt saloane de înfrumusețare, bănci, este Oficiu Poștal Nr. 52, se află Business Centru Floreasca Cube, sunt farmacii, este Spitalul de Pediatrie „MedLife” din București și Clinica privată „Ponderas”. De asemenea în această zonă sunt cluburi de fitness, este sala de sport „Diana Știrbu”, cluburi de tenis și un teren de fotbal.

Din punct de vedere al comerțului și pentru cumpărături în apropiere de complexul locativ este market-ul Mega Image, Piața Agroalimentară Aurel Vlaicu, Carrefour Market și Promenada Mall cu un spectru larg de servicii , magazine și buticuri (la o distanță de doar 1000 de metri de la casă). În apropiere de casă sunt stații RATB și stația de Metrou Aurel Vlaicu se află la 1400 de metri, unde se ajunge pe jos în 10 - 15 minute. Stația de Metrou Aviatorilor se află la 1600 de metri, unde se ajunge pe jos în aproximativ 19 minute. Piața Unirii București se află la 8,1 km de la intrarea în complexul rezidențial „Heritage Nordului”. Gara de Nord este la 4,9 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă” este la 11,1 km. Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu la 2,9 km.

Complex rezidențial de top

Ansamblul rezidențial „Heritage Nordului” apare prezentat pe piața imobiliarelor noi din București cu un singur bloc locativ, construit calitativ, conform standardelor și legilor în vigoare din materiale de un nivel înalt de calitate și durabilitate. Clădirea rezidențială este prezentată cu un regim de înălțime cu Două nivele la Subsol plus un Parter plus 5 Etaje locative plus Etajul 6 Retras. Exteriorul imobilului este finisat cu materiale contemporane, la finisarea fațadei sunt aplicate culorile alb, maro și gri cu elemente de decorare în calitate de balustrade din fier forjat. Aspectul clădirii este atractiv și casa are o înfățișare foarte elegantă.

Imobilul este echipat cu ferestre cu profil PVC și cu geam termopan. De asemenea în blocul de apartamente este instalat un ascensor silențios. Locurile de parcare din complexul rezidențial „Heritage Nordului” sunt prevăzute subterane, plus sunt boxe și există organizate și locuri de parcare supraterane. Complexul rezidențial „Heritage Nordului” are instalat sistem cu interfon pentru controlul oaspeților doriți și a celor neașteptați.

Detaliile apartamentelor și informații de finisare

Complexul rezidențial „Heritage Nordului” prezintă un număr total de 60 unități locative cu multiple compartimentări perfecte și cu terase și/sau balcoane. Apartamentele sunt finisate complet – „la cheie” și sunt oferite cu astfel de scheme și mărimi:

  • 20 de locuințe sunt proiectate cu scheme confortabile cu 2 camere cu suprafețe de la 36 mp până la 66 mp;
  • 18 apartamente grațioase cu planimetrii cu 3 camere cu suprafața de la 109 mp până la 111 mp;
  • 18 unități rezidențiale cu suprafețe generoase cu 4 camere de la 135 mp – 150 mp;
  • 4 proprietăți locative unice de tip - Penthouse cu 4 camere cu mărimea de 181 mp.

Finisajele interioare din apartamente sunt de calitate de lux. Gresia, faianța și parchetul sunt puse la alegerea cumpărătorilor și acestea sunt incluse în prețul apartamentului. Toate ușile interioare și ușa de acces sunt montate. Camerele de baie la fel sunt echipate cu absolut toate obiectele sanitare necesare. Sistemul de încălzire este completat cu radiatoare și cu centrale termice individuale pentru fiecare apartament. În camerele de living din locuințe este instalat sistem de aer condiționat. Apartamentele beneficiază de apă, gaz, electricitate și canalizare cu contoare și apometre instalate.

Echipa de vânzări vă stă la dispoziție pentru a vă oferi la maxim informații despre finisajele apartamentelor din complexul rezidențial „Heritage Nordului” și pentru a vă informa cu detaliile posibilităților de achitare acceptate. Sunteți invitați să vizionați site-ul web al Dezvoltatorului – Compania „Heritage Properties”, unde sunt oferite toate materialele construcției și toate contactele către echipa de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Heritage Nordului București.

Unde se află Heritage Nordului?

str. Nicolae G. Caramfil, 20, Sector 1, București.

Termen de finalizare Heritage Nordului?

Heritage Nordului – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Heritage Nordului în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Heritage Nordului din București?

Dezvoltătorul Heritage Nordului este – Heritage Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC