Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Novum Politehnica
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Iuliu Maniu, 6R, zona Pоlitehnica, sector 6, București

Novum Politehnica pe hartă București

bd. Iuliu Maniu, 6R, zona Pоlitehnica, sector 6, București

Etape dezvoltare

Novum Politehnica
Bloc 1, Bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiImprejurimile noului ansamblu Novum-Politehnica permit o gama larga de activitati, de la vizitat Gradina Botanica a capitalei, la alergat in Parcul Grozavesti, de la mersul la sala pana la relaxarea la o cafea, un pranz sau o sedinta de shopping in Afi Palace Controceni.
Încălzirecentrala termica
Liftda
Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
Număr clădiri2
ParcareParcare subterană / supraterană
Regim inalțimeP+11
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente
Ziduribeton
Сurte închisăAcces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente53,73–117,44

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat cu tot de ce e nevoie învecinat

Ansamblul rezidențial „Novum Politehnica” se găsește localizat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 6R, în zona Universității Politehnica din sectorul 6 al orașului București. Zona de amplasare a locuințelor noi este în plin dezvoltată și în apropierea complexului se află Parcul Timișoara și Parcul Grozăvești, precum și destul de aproape se află Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, este Palatul Cotroceni și Muzeul Național Cotroceni. Pentru cumpărături în proximitatea locuințelor funcționează supermarketul LIDL și hipermarketul Auchan, este centrul comercial „AFI Cotroceni”, funcționează diverse magazine mixte și este centrul comercial „Gral Medical Lujerului”. În această zonă rezidențială este Centrul de sport „GymHouse”, centrul de gimnastică „Gema Fitness”, Phoenix Tenis Club și Iris Sports Arena. Pentru copii nu departe de casă este Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” și Școala Gimnazială Nr. 117.

În 15 minute pietonal de la complexul rezidențial „Novum Politehnica” se ajunge până la stația de Metrou, până la care pietonal sunt de parcurs nu mia mut de 1,2 km. Până la Piața Unirii din capitală este de parcurs o distanță de aproximativ 6 km și până La Gara de Nord din București sunt 4,4 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la 18,5 km și sunt 13-14 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Novum Politehnica” este compus din două blocuri de apartamente cu mare atenție realizate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Clădirile locative sunt construite cu un grad înalt de rezistență seismică și fiecare are câte un Parter plus 11 Etaje. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat și umplutura pereților este termo și fono eficientă. Tâmplăria instalată la imobile este de calitate superioară și dispune de o mare perioadă de garanție. Ambele blocuri sunt echipate cu ascensoare moderne și silențioase, ce funcționează rapid și sunt foarte sigure.

Complexul locativ „Novum Politehnica” este proiectat cu suficiente locuri de parcare subterane, precum și sunt prevăzute și parcări supraterane.

Descrierea apartamentelor

Proiectul imobiliar „Novum Politehnica” este prezentat cu peste 300 de apartamente luminoase și spațioase, toate cu scheme confortabile și compartimentări inteligente, unde fiecare metru pătrat este gândit să fie la maxim de funcțional. În vânzare în blocurile „Novum Politehnica” sunt oferite garsoniere cu suprafețele cuprinse între 39,20 mp și 39,38 mp și apartamente mai mari cu 2 camere cu mărimea de la 52,37 mp până la 68,72 mp și apartamente cu 3 camere, inclusiv și locuințe luxoase de tip Penthouse, ce au suprafețele de la 85,61 mp și până la 117,44 mp. Se predau în folosință apartamentele complet finisate cu finisaje moderne, parchetul, plăcile de gresie și faianță placate în apartamente sunt alese de le cei mai buni furnizori europeni și sunt oferite la alegerea beneficiarilor cu o gamă largă de modele moderne, care pot satisface cele mai exigente gusturi. Fiecare unitate locativă dispune de sistem de încălzire autonom și acestea sunt echipate cu centrale termice proprii. În apartamente sunt montate toate instalațiile inginerești și sistemul sanitar, sistemul de electricitate și de gaze sunt complet realizate. Se predau în exploatare locuințele cu toate utilitățile racordate (apă curentă, gaze naturale, electricitate și canalizare), toate fiind individual contorizate.

Ansamblul rezidențial „Novum Politehnica” este dezvoltat de către compania „Novum Business Invest”, care funcționează cu succes și are o experiență în domeniul de dezvoltare imobiliară de peste șapte ani. Pentru achiziționare sunt oferite diverse modalități flexibile de plată: plata cash, credite bancare, inclusiv și programul „Prima Casă”.

Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al Dezvoltatorului, unde sunt afișate informații depline despre complexul „Novum Politehnica”.

Unde se afla Novum Politehnica?

bd. Iuliu Maniu, 6R, zona Pоlitehnica, sector 6, București.

Termen de finalizare Novum Politehnica?

Novum Politehnica – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Novum Politehnica.

Cine este dezvoltatorul Novum Politehnica în București?

Dezvoltator Novum Politehnica – Novum Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC