Previzualizare foto – fotografie originală aici

Novum 56
în București

Garsoniere
de la ‍61 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 144 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Timișoara, 56, zona Timișoara, sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

FAZA 1
bd.Timișoara, 56, Sector 6, București (Corp L)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
FAZA 2
bd.Timișoara, 56, Sector 6, București (Corp U)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2025 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Novum 56

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 2 aprilie 2024
Garsoniere
53.03–54.16 m2
de la ‍1 144 € +TVA / m2de la ‍61 900 € +TVA
2 camere
70.43–77.38 m2
de la ‍1 225 € +TVA / m2de la ‍86 900 € +TVA
3 camere
95.8–104.58 m2
de la ‍1 146 € +TVA / m2de la ‍119 900 € +TVA

Novum 56 pe hartă București

bd. Timișoara, 56, zona Timișoara, sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre gradinite si scoli, supermarketuri in imediata proximitate, Plaza Romania Mall
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente706
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+11
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton armat şi din cărămidă Porotherm Profi

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „NOVUM 56” se amplasează în partea de Vest a capitalei și este localizat pe bulevardul Timișoara, la numărul 56 în sectorul 6 din municipiul București. Locuințele noi se găsesc într-o zonă complet dezvoltată cu o mulțime de puncte de interes și în apropierea blocurilor locative se află centre comerciale, sunt supermarketuri, școli, grădinițe, universități, farmacii, clinici medicale și bănci. La o distanță de circa 2 kilometri se află centrul comercial Plaza România Mall și la doar 500-600 de metri funcționează supermarketuri LIDL și Mega Image, sunt magazinele KIK și JYSK, iar până la AFI Palace Cotroceni sunt de parcurs nu mai mult de 3 km. Pentru copii în apropiere de casă se află: Grădinița „Irina”, Grădinița „Scooby and Friends” și este Școala Gimnazială „Sfinții Constantin și Elena”. Ier pentru petrecerea plăcută a timpului împreună cu familia nu departe de casă este Parcul Drumul Taberei.

De la complexul rezidențial „NOVUM 56” sunt foarte ușor de accesat mijloacele de transport în comun, ce se află în apropierea imediată și pe o rază de până la 700 de metri se află stațiile de metrou Gorjului și Valea Ialomiței. De la locuințe se parcurge o distanță de 8 km până la Piața Unirii din București, 7 km până la Gara de Nord și 19,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”/Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs circa 16 km.

Detalii generale despre complexul de locuințe

Complexul rezidențial „NOVUM 56” este format din patru blocuri de locuințe, care sunt perfect proiectate, fiecare cu câte un Parter și plus 11 Etaje. Structura de rezistență a imobilelor este compusă din cadre din beton armat și pereții sunt realizați din cărămidă Porotherm Profi. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară cu profil de calitate înaltă și sticle termopane. La casa scării din blocuri sunt dotate ascensoare de ultimă generație cu funcționare rapidă și silențioasă. Pentru liniștea și confortul locatarilor, accesul în incinta blocurilor locative este securizat.

Transportul personal al locatarilor și al oaspeților poate fi parcat la locurile de parcare, ce sunt organizate atât subterane cât și supraterane în incinta complexului „NOVUM 56”.

Despre apartamente

Proiectul rezidențial „NOVUM 56” este prezentat cu 706 unități locative spațioase și luminoase, ce sunt inteligent proiectate și dispun de ferestre generoase. La alegere sunt oferite garsoniere și apartamente logic proiectate cu 2 sau cu 3 camere decomandate, ce au suprafața de la 49,77 mp până la 106,47 mp, plus există și unități locative de tip Penthouse cu două dormitoare. Toate apartamentele se predau în exploatare complet finisate cu finisaje moderne, alese de la furnizori cu reputație perfectă, ce sunt alese cu bun gust și care pot satisface gusturile celor mai exigenți cumpărători. Fiecare viitor locatari își poate finisa apartamentul conform bunului plac și poate să-și aleagă plăcile de gresie, faianță, parchet laminat și ușile interioare. La predarea obiectelor imobiliare în folosință toate încăperile acestora sunt complet finisate, obiectele sanitare sunt instalate, sistemul de încălzire este complet realizat și toate utilitățile generale sunt racordate și separat contorizate.

Proiectul rezidențial „NOVUM 56” este dezvoltat de compania „Novum Invest”, care este un Dezvoltator cu reputație inedită și cu un nivel înalt de profesionalism și care are o experiență de peste 10 ani pe piața construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare, acesta construiește obiecte locative calitative și atractive. Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare prin creditare bancară, este acceptată achiziționarea imobilelor prin programul Prima Casă sau plata cash.

Pentru restul detaliilor și pentru mai multe informații despre locuințele noi, vă oferim posibilitatea de a trece direct pe pagina web a complexului locativ „NOVUM 56”, unde sunt afișate contactele managerilor de vânzare și adresa oficiului Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Novum 56?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Novum Timisoara 56.

Unde se află Novum 56?

bd. Timișoara, 56, zona Timișoara, sector 6, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Novum 56 din București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Novum 56?

M² în acest complex costă de la ‍1 144 € +TVA.

Termen de finalizare Novum 56?

  • Corp U – Finalizare în 2025 tr. 4
  • Corp L – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC