Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nordis Residence Privighetorilor
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Privighetorilor, 86D, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

aleea Privighetorilor, 86D, București (Nordis Residence - Privighetorilor)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Nordis Residence Privighetorilor pe hartă București

Aleea Privighetorilor, 86D, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de rezistență este asigurată de un sistem mixt de cadre si diafragme de beton armat, cu planșee din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocație privilegiată, aflată într-o zonă ferită de aglomerație, interfon și sistem de supraveghere video
🟧 Încălzirecentrală termică marca Veissmann
🟧 Liftascensor marca Schindler de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportRATB: 301 la 250 m
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente28
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcarelocuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă eficientă Porotherm cu grosime de 30 cm

Despre apartamente

🟧 Finisajebăile sunt finisate cu gresie și faianță marca Marazzi, obiectele sanitare din gama Ideal Standard și bateriile din gama Kludi-Logo Neo. Pardoseala este finisată cu parchet din lemn triplu stratificat, marca Karelia, ușile interioare sunt de tip celular (Porta Doors), cu feronerie inox satinat
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe75 – 118.65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblul rezidențial „Nordis Residence Privighetorilor” apare prezentat în partea de nord a capitalei cu o clădire de apartamente estetic proiectată și elegant realizată având o imagine spectaculoasă și o poziționare perfectă în vecinătatea Pădurii Băneasa.

Avantajele blocului locativ

 • Localizare aproape de pădure, dar cu acces facil către punctele de interes din București.
 • Zona de amplasare este bine aerisită și în vecinătatea blocului sunt clădiri noi construite.
 • Proximitate față de școli, grădinițe, magazine și zone de retail.
 • Blocul de imobile este construit cu folosirea tehnologiilor inovative și a materialelor de ultimă generație.
 • Aspectul blocului este modern și foarte atractiv.

Adresa imobilelor noi

Complexul locativ „Nordis Residence Privighetorilor” este așezat pe Aleea Privighetorilor, la numărul 86 D, în zona Băneasa - Sisești, sectorul 1 din orașul București. Poziționarea în partea de Nord a capitalei oferă locatarilor acestui complex locativ acces facil către centrul capitalei și către Șoseaua București-Ploiești.

Ce se află în apropierea imobilelor noi

 • Pădurea Băneasa este în proximitatea apartamentelor noi construite, unde se ajunge în 5 minute pietonal, de asemenea și până la Parcul Casa Albă.
 • În vecinătatea complexului locativ este Grădina Zoologică.
 • Piața Victoriei se află la o distanță, ce poate fi parcursă cu mașina în 15 minute de la blocul de apartamente.
 • Pe o rază de până la 2,7 kilometri copiii pot frecventa cele mai prestigioase școli din capitală: Școala Gimnazială Discovery (900m), Cambridge School of Bucharest (1,2 km), Liceul Teoretic Mark Twain (1,4 km), Japanese School of Bucharest (1,6 km), British School of Bucharest (2,7 km), școala primară Mark Twain International School (2,7 km), Grădinița de copii Butterfly (la 400m), Grădinița Olga Gudynn (1,8 km) și Grădinița Beautifull Minds Pipera-Nature Kidergarten (2,2 km), iar la 2,1 km se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.
 • Supermarketuri și centre comerciale: Profi market (1,5 km), Lidl (1,8 km), Metro Cash & Carry (2,1 km), Brico Depot (2,2 km), Carrefour (2,5 km), Dedeman (2,5 km), magazinul IKEA (2,6 km), centrul comercial Băneasa Shopping City (2,6 km), Decathlon (3,5 km) și sunt 3,5 km până la magazinul Selgros.
 • Instituții medicale: la 700 de metri funcționează spitalul EGREGORA și la 2,4 km este Clinica SANDOR Băneasa.
 • Divertisment și relaxare: Complexul sportiv cu bazin „Splash Academy” (700m), sunt 300 de metri până la restaurantul Studio 80 și Terasa „NEA Mitică”, 500 de metri până la LAZOO Restaurant& Lounge și la 1,3 km se află restaurantul Oliveto ristorante by Caelia.

Amplasarea imobilelor este foarte importantă când alegeți o locuință nouă și destul de des anume amplasamentul influențează nu numai asupra distanței față de centrul orașului sau asupra duratei timpului petrecut în drum spre sau dinspre locul de muncă, dar și asupra prețului imobilului, pentru a compara și alte variante accesibile din această zonă, vă încurajăm să studiați harta actualizată de pe site-ul nostru Korter.ro, unde sunt prezentate și alte imobile noi oferite în vânzare de la dezvoltator.

Stații de transport și distanțe

Ansamblul rezidențial se află poziționat în inima naturii, însă cu acces facil către stații de transport în comun și oferă posibilitatea de a ajunge ușor cu transport personal până în centrul capitalei.

 • De la locuințele „Nordis Residence Privighetorilor” sunt 210 metri până la stația de autobuz Nr. 301 și 240 de metri până la stația de autobuze Nr. 450 și 473.
 • Cu transport personal până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 13 km, Gara de Nord se află la 11 km și la 8 km este Aeroportul Henri Coandă, iar până la Aeroportul Aurel Vlaicu sunt 7,4 km.

Descrierea ansamblului rezidențial

Complexul locativ „Nordis Residence Privighetorilor” reprezintă un bloc de apartamente construit cu Parter + 6 Etaje locative. Imobilul este echipat cu un lift modern și sigur. În incinta complexului funcționează o sală de fitness, iar pentru copii este amenajat un teren de joacă. Curtea ansamblului rezidențial este închisă și accesul în incintă este securizat. Spațiile adiacente blocului locativ sunt amenajate cu zone verzi, iar căile de acces sunt asfaltate. Amplasarea pe hartă și pozele blocului sunt oferite pe site-ul Korter.ro

Informații utile despre apartamente și prețul locuințelor

În incinta complexului imobiliar „Nordis Residence Privighetorilor” sunt prezentate în total 28 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt ergonomic proiectate, și au suprafețele de la 75 mp până 118 mp. Schemele apartamentelor noi sunt prezentate pe site-ul nostru Korter.ro

Locuințele sunt finisate cu materiale alese cu bun gust și sistemul de încălzire este proiectat individual pentru fiecare unitate locativă în parte cu centrală termică Vessmann.

Cine muncește asupra dezvoltării complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Nordis Residence Privighetorilor” este dezvoltat de către compania „Nordis”, care are o vastă experiență în domeniul dezvoltării și promovării imobiliarelor noi și dispune de o echipă de profesioniști în administrarea proiectelor rezidențiale sau a oficiilor.

Despre complexul rezidențial „Nordis Residence Privighetorilor” sunt oferite mai multe detalii pe pagina web a Dezvoltatorului, unde dispuneți de acces direct de pe site-ul nostru Korter.ro.

Acest proiect mai este numit și Nordis Privighetorilor, Privighetorilor Residence.

Unde se află Nordis Residence Privighetorilor?

Aleea Privighetorilor, 86D, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare Nordis Residence Privighetorilor?

Nordis Residence - Privighetorilor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nordis Residence Privighetorilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nordis Residence Privighetorilor din București?

Dezvoltătorul Nordis Residence Privighetorilor este – Nordis Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC