Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Palm Residence Forest
în Voluntari

Case
de la ‍580 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 287 € +TVA
Adresă
str. Iancu de Hunedoara, 7, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Iancu de Hunedoara 7, București (Palm Residence Forest)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Palm Residence Forest

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
Case 5 camere
450.6 m2
de la ‍1 287 € +TVA / m2de la ‍580 000 € +TVA

Palm Residence Forest pe hartă Voluntari

str. Iancu de Hunedoara, 7, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internet cablu, fibra optica, Wireless
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre cele mai prestigioase gradinite si scoli private, Baneasa Mall, Ikea, Metro, Dedeman
🟧 Încălzirecentrala termica proprie cu boiler incorporat si instalatie de incalzire prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente10
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 SecuritateSistem supraveghere video imobil
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Zidurizidaria este realizata din caramida Porotherm de 25 cm

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe338 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu Pădurea Băneasa învecinat

Ansamblul locativ „Palm Residence Forest” se află dezvoltat pe strada Iancu de Hunedoara, la numărul 7, în orașul Voluntari din județul Ilfov. Locuințele noi practic se localizează în sectorul 1 din municipiul București și dispun de acces imediat către toate facilitățile din partea de Nord a capitalei. Copiii rezidenților acestui complex facilită de posibilitatea de а frecventa unele din cele mai prestigioase școli și grădinițe din București: British School of Bucharest (650 metri), Școlile Internaționale „Mark Twain” (650 metri), „Olga Gudyn” (950 metri) ș.a., deoarece acestea se află la o mică distanță de casă și copilașii au acces pietonal și nu-și pierd copilăria în ambuteiaje. De la blocul rezidențial în numai 2 minute (cu mașina) se ajunge până la Parcul Casa Albă și până la Grădina Zoologică. Nu departe de bloc se află supermarketurile LIDL și Profi și este acces facil către centrul Comercial Băneasa Shopping City și magazinele IKEA, Dedeman, Metro Cash& Carry, Decathlon.

În proximitatea complexului locativ „Palm Residence Forest” este stație de autobuz și distanța până în centrul Bucureștiului este de circa 13 km, Gara de Nord din capitală se află la 14 km și sunt de parcurs 7 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 10 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul locativ „Palm Residence Forest” dispune de un bloc de apartamente de calitate înaltă și de un regim mic de înălțime, cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat cu pereți zidiți din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 de cm. Pereții interiori despărțitori între apartamente sunt realizați din cărămidă cu vată bazaltică integrată, iar pentru compartimentarea interioară este folosită cărămida cu grosimea de 11,5 cm. Fațada imobilului este ultramodern finisată cu materiale performante și aceasta este parțial ventilată. La bloc este instalat un lift electric de marca Schindler cu capacitatea de deplasare 1 m/s. Întreg blocul de apartamente este sub supraveghere video.

În complexul locativ sunt organizate 14 locuri de parcare subterane și la intrare în subsol este amenajată rampă de acces auto degivrată, de asemenea în subsolul clădirii este instalată o stație pentru încărcarea mașinilor electrice. Precum și în subsol sunt organizate și 7 boxe de depozitare.

Caracteristicile și detaliile apartamentelor

Ansamblul locativ „Palm Residence Forest” este o comunitate locativă de un grad înalt de intimitate și confort, unde sunt concepute doar 10 unități locative extrem de luminoase, spațioase și foarte primitoare, cu scheme inteligent proiectate, ce au suprafața de la 140 mp și până la 340 mp. Prezentate sunt apartamente cu 4 camere și locuințe de tip Penthouse cu 5 camere, unde dormitoarele sunt proiectate cu dressing, iar camerele de baie sunt natural ventilate. Locuințele dispun de balcoane și terase generoase acestea sunt finisate cu sticlă securizată și au suprafața cuprinsă între 25 mp și 130 mp, iar apartamentele de la parterul imobilului dispun de grădini generoase cu mărimea de la 62 mp și până la 210 mp. Locatarii au posibilitatea de alegere dintre finisajele interioare, ce sunt prezentate cu modele moderne și calitative. În interior tavanele apartamentelor sunt din gips – carton de tip Barrisol, pereții sunt nivelați și vopsiți, iar pardoselile sunt finisate. În camerele de baie sunt realizate toate instalațiile sanitare și sunt dotate obiecte sanitare de firma Grohe. Toate sistemele inginerești din locuințe sunt complet realizate și sistemul termic este autonom pentru fiecare apartament. Câte o centrală termică proprie cu boiler încorporat este instalată și toate instalațiile termice sunt montate în pardoseală cu țevi Pex de clasa „A”, iar pentru controlul și reglarea temperaturii în fiecare cameră este instalat câte un termostat de ambient (cu sistem digital de control). Instalațiile electrice sunt realizate cu materiale Schindler/Gewiss.

Pentru alte informații, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Palm Residence Forest”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Palm Residence Forest?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Palm Residence, Palm Residence Forest Pipera.

Unde se află Palm Residence Forest?

str. Iancu de Hunedoara, 7, Voluntari, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Palm Residence Forest din Voluntari?

Se oferă spre vânzare case 5 camere.

Cât costă m² în Palm Residence Forest?

M² în acest complex costă de la ‍1 287 € +TVA.

Termen de finalizare Palm Residence Forest?

Palm Residence Forest – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC