Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Nordis Residence Baneasa Lake
în București

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
Drumul Eugen Brote, 46-50, zona Baneasa, Sector 1, București

Nordis Residence Baneasa Lake pe hartă București

Drumul Eugen Brote, 46-50, zona Baneasa, Sector 1, București

Etape dezvoltare

Faza 1
Corp 1
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2019
Faza 2
Corp 5, Corp 6
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2020
Faza 1
Corp 2, Corp 3, Corp 4
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăTâmplăria exterioară este realizată din profile de aluminiu armat cu oțel zincat, marca Aluprof, iar pentru o bună izolare fonică, pereții din interiorul apartamentelor sunt realizați din gips-carton, dublu-placați (4 plăci), în sistemul de pereți distributivi tip ”D”, formați prin fixarea a doua rânduri de placi NIDA pe fiecare parte a scheletului metallic
🟧 Facilităţiloc de joacă, sală de fitness cu saună, zonă de recepție cu supraveghere video și pază umană permanentă, spații verzi generoase
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Veissmann/Buderus, încălzire prin pardoseală marca Rehau
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportSTB: 205 pana la Piața Victoriei și 261 pana la Casa Presei Libere
🟧 Număr apartamente67
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeP+2 etaje+3
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilblocuri locuinte
🟧 Ziduripereți exteriori realizați din cărămidă eficientă Porotherm cu grosime de 25 cm, îmbunătățiți prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă, compus din vată minerală de 10 cm

Despre apartamente

🟧 FinisajePlăci ceramice marca Delta Design, obiecte sanitare din gama Roca și baterii din gama Kludi, pardoseala este finisată cu parchet din lemn triplustratificat marca Barlinek, iar ușile interioare sunt de tip celular, cu feronerie inox satinat marca Pinum
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente54–207 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confort și eleganță într-o combinație cu un bun amplasament – acestea sunt caracteristicele de bază oferite de complexul imobiliar „Nordis Residence Băneasa Lake”, care este realizat pentru o viață fericită și relaxantă.

Facilitățile proiectului imobiliar

 • Locuințele noi sunt amplasate într-o zonă verde în apropiere de lac
 • Apartamentele sunt inteligent proiectate cu spații generoase
 • O sală de fitness funcționează în incinta complexului imobiliar
 • Unitățile locative dispun de spații vitrate pe toată înălțimea
 • Există apartamente cu curte proprie
 • Locuințe cu terase mari.

Adresa complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Nordis Residence Băneasa Lake” se află situat în zona Băneasa-Sisești, pe Drumul Eugen Brote, între numerele 46- 50, sectorul 1, municipiul București. Amplasarea imobilelor noi este prezentată pe harta noastră de pe site-ul Korter.ro.

Puncte de interes din proximitatea imobilelor

 • Sunt 400 de metri de parcurs pietonal până la supermarketul Kaufland București Sisești și 1,6 km până la LIDL, iar până la centrul comercial Băneasa Shopping City sunt de parcurs în jur la 4 km.
 • Un minut de mers pe jos până la Grădinița Tekoneko Education, la 230 m este Grădinița Montessori Universe, 500 m până la King’s Oak British International School, Centrul educațional Crește Frumos este la 600 m și la 650 m este școala gimnazială Nr.6 / Sediul Apicultorilor, se parcurge 1 km până la blocul nou al Universității Bioterra și 1,4 km până la Genesis College.
 • Stomatologia Dental Zen Clinic este la 400 m, farmacia Dr. Max funcționează la 450 m și sunt de parcurs 750 m până la farmacia Sisești, este un kilometru până la spitalul de Oncologie Monza și la fel 1 km până la spitalul Enayati Medical City, iar la 1,4 km se află spitalul din Băneasa Regina Maria.
 • La 700 m funcționează sala de sport Nort Distrikt GYM și la 1,9 km este sala de fitness F17NESS EGO.
 • Restaurantul Draft Pub se află la 400 m, sunt 500 m până la pizzeria (la telefon) LA Foc Iute și 650 m până la barul Grill Kauflanf, iar la 900 m este restaurantul Papion.
 • Sunt de parcurs 400 de metri până la salonul de înfrumusețare Inga Moga.
 • Stația Rompetrol se află la o distanță 950 m față de complexul locativ.
 • Un locușor sfânt este în apropierea locuințelor noi la 300 m Biserica Sfântul Antonie Maicaneasa.

Când se alege o locuință nouă o mare atenție se atrage la amplasarea acesteia și nu numai din cauza că este aproape de centrul orașului sau de locul de muncă al Dvs, dar și bineînțeles că de amplasarea imobilului depinde și prețul acestuia. Pentru a vedea și a compara prețul altor imobile noi disponibile în vânzare de la dezvoltator în această zonă, vă oferim o astfel de hartă pe Korer.ro.

Distanțe și stații de transport în comun

De la locuințele noi este de parcurs pe jos o distanță de 350 m până la stația de transport în comun, pe unde circulă autobuzele Nr. 261 și 205. Până în centrul capitalei cu mașina se ajunge parcurgând 11 km și 8,6 km până la Gara de Nord, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt 8,9 km și nu mai mult de 3 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Nordis Residence Băneasa Lake” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 5000 mp și constituie 6 corpuri de imobile de un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și al 3-lea Etaj construit retras. Amplasarea imobilelor poate fi văzută pe harta de pe site-ul nostru Korter.

La construcția blocurilor rezidențiale sunt folosite materiale calitative și inovative, iar manopera este realizată cu mare responsabilitate. Aspectul caselor locative are un stil arhitectural modern și datorită culorilor calde folosite la finisarea fațadelor, acestea ergonomic se privesc. Spațiile adiacente complexului locativ sunt plantate cu spații verzi, iar pentru copii în curte este amenajat un teren de joaca și în incinta complexului rezidențial funcționează o sală de fitness.

Despre apartamente

Construite în complexul locativ „Nordis Residence Băneasa Lake” sunt 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, schemele cărora pot fi vizionate pe pagina web Korter.ro.

La alegerea cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu suprafețele de la 54 mp până la 207 mp. Apartamentele de la parter beneficiază de grădini generoase, iar locuințele de la etaje dispun de terase spațioase. Interioarele locuințelor sunt finisate cu materiale de import și apartamentele se predau în folosință complet finisate la toate utilitățile racordate.

Dezvoltator

Locuințele din „Nordis Residence Băneasa Lake” sunt construite de către compania Nordis Group, care are o experiență de peste 14 ani și care mizează în primul rând pe calitate și confort. Alte proiecte imobiliare construite de Nordis Group și mai multe detalii despre complexul Nordis Residence Băneasa Lake le găsiți afișate pe Korter.ro, de unde aveți acces direct către pagina web a Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Nordis Residence Baneasa Lake?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Nordis Residence Baneasa Sisesti.

Unde se afla Nordis Residence Baneasa Lake?

Drumul Eugen Brote, 46-50, zona Baneasa, Sector 1, București.

Cât costă metru pătrat în Nordis Residence Baneasa Lake?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Nordis Residence Baneasa Lake în București?

Modalități de plata în Nordis Residence Baneasa Lake: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Nordis Residence Baneasa Lake?

Faza 1, Faza 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC