Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Redlin 1
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Câmpul Pipera, 103, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Câmpul Pipera, 103, Voluntari, Ilfov (Redlin 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Redlin 1 pe hartă Voluntari

str. Câmpul Pipera, 103, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi încălzire prin pardoseală
🟧 Încălzire2 centrale de bloc
🟧 Liftlift marca Schindler cu capacitatea de 7 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente35
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare35 de parcari subterane, 12 parcari supraterane
🟧 Regim inalțimeS+4E
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.80 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe65 – 180 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniște, natură și amplasare confortabilă

Ansamblul rezidențial „Redline 1” se află amplasat la liniște, verdeață, într-o zonă cu mult confort și în imediata apropiere de lac cu aer curat și cu vederi panoramice către Pădurea Băneasa. Zona de amplasare a complexului este ferită de străzile aglomerate ale capitalei și de agitația și gălăgia urbană. Adresa ansamblului rezidențial „Redline 1” este: strada Câmpul Pipera, nr. 97, orașul Voluntari din Județul Ilfov, la Nord de București.

În zona unde se amplasează complexul locativ se află un salon de înfrumusețare, este market-ul Profi, sunt terase și cafenele. De asemenea funcționează: Grădinița „Butterfly”, Școala „Harmony Tree Montessory” și Școala Gimnazială „Discovery Middle School”. Grădina Zoologică se află la doar 850 de metri de la complex. Până la Promenada Mall se ajunge în 5 minute, iar Băneasa Shopping City se află la o distanță ce poate fi parcursă în maxim 10 minute. Zona de birouri Floreasca Barbu Văcărescu este la 2,6 km. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt 14 km.

Descrierea amănunțită și detalii tehnice a complexului

Ansamblul rezidențial „Redline 1” reprezintă un bloc rezidențial construit cu 4 etaje locative, care dispune de o arhitectură modernă cu un aspect atractiv și foarte simpatic finisat în culori deschise.

Fundația blocului locativ este realizată de tip radier general cu înălțimea de 60 cm. Structura de rezistență este efectuată din beton armat monolit cu stâlpi (dimensiunile de 40x80cm) și grinzi din beton (25x70cm) și planșeu de 25 cm. Grosimea pereților este de 25 cm și compartimentarea interioară are grosimea de 10 cm și este zidită din blocuri YTONG (complet a tuturor pereților). Hidroizolația balcoanelor este bicomponentă de tip Sika Top Seal 107, iar hidroizolația din camerele de baie este monocomponentă de tip Sika Igoflex. Între apartamente sunt proiectați pereți dubli și aceștia dispun de un strat suplimentar de izolare fonică, ce oferă liniște în apartamente la maxim și prietenie între vecini.

Acoperișul blocului este proiectat de tip terasă și este realizat din beton de pantă și este hidroizolat în două straturi cu membrană bituminoasă plus este barieră contra valorilor, sistemul de izolare termică a acoperișului este efectuat din polistiren expandat cu grosimea de 20 cm și sapă de protecție de 5 cm. Fațada casei este placată cu cărămidă aparentă și imobilul facilită de suprafețe vitrate mari, iar ferestrele blocului rezidențial dispun tâmplărie din profil PVC de cinici camere de termoizolare (de clasa A) și cu geam tripan de 40 mm de tip „4 Seasons” și cu acoperire cu peliculă de control solar și low-e. Glafurile exterioare sunt instalate și sunt efectuate din aluminiu.

Balcoanele și terasele dispun de balustrade cu geam securizat și mână curentă din profil U, iar pardoselile sunt finisate cu plăci naturale din granit. Scara interioară este realizată din beton armat și are balustrade din metal cu mână curentă din lemn și/sau metal.

Spațiile comune sunt finisate și tavanele acestora sunt din safe din gips – carton cu iluminat Led, iar intrarea în interiorul imobilului (zona de acces) este amenajată cu un lobby spațios cu un plafon flotant. Și pentru spațiile comune este instalat un tablou electric cu contorizare separată. Ascensorul instalat este modern cu vederi panoramice de tip Schindler 3300 cu capacitatea de ridicare a 7 persoane și și/sau 535 kg, ce circulă cu viteza de 1 km pe secundă.

Complexul locativ dispune de 36 de locuri de parcare subterane unde accesul în acest garaj se efectuează prin poartă cu telecomandă și sunt amenajate și 12 locuri de parcare supraterane. Pentru securitate, este câte un interfon în fiecare apartament, receptorul căruia este instalat în partea interioară a apartamentelor, imediat lângă ușa de acces.

Apartamente finisate și complet echipate cu materiale de import

Ansamblul rezidențial „Redline 1” se prezintă cu un număr mic de apartamente acestea oferă intimitate, liniște și sunt cu un număr de 35 de proprietăți imobiliare cu două, trei și cu patru camere.

Înălțimea tavanelor camerelor din casă este de 275 mm.

Din interior pereții apartamentelor sunt tencuiți mecanizat cu var-ciment și sunt acoperiți cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Iar pereții din camerele de baie sunt placați cu plăci de faianță rectificată. Blatul de lucru din bucătării este finisat cu travertin, iar locurile de luat masa din bucătării sunt incastrate în sticlă. Gresia este de producere spaniolă sau italiană. Băile sunt complet utilate și dispun de vase wc din porțelan instalate cu rezervor îngropat și sunt echipate cu ventilatoare. Lavoarul, bateriile, vasul de toaletă, cada și consola de duș sunt prezentate de la firmele Ideal Standard, Roca, Kludi și Hansgrohe.

În toate camerele este prevăzut sistemul de încălzire prin pardoseală cu termostat individual. Holurile și dormitoarele dispun de pardoseli placate cu parchet laminat de culoarea stejarului sau a stejarului gri, acesta este ales special pentru trafic înalt și este prielnic pentru sistemele de încălzire prin pardoseli, grosimea parchetului este de 10 mm de clasă A de marca Eger (sau similar), plinta la fel este instalată, este din MDF de culoare albă. Ușile interioare din camere sunt de un brand din Italia, au dimensiunile de 80 pe 210 cm și sunt efectuate din MDF melaminat cu broască magnetică și balamale cu magnet. La intrare în apartamente ușile sunt din metal, sunt blindate și acestea sunt de clasă de siguranță 3, cu un grad înalt de izolare acustică și permeabilitate aer, iar transferul termic este de 1,6w/m2k.

Sistemul de încălzire este centralizat cu două centrale termice pe întreg blocul, centralele sunt electrice și funcționează pe gaz. Aparatele de aer condiționat (inverter multisplit) sunt instalate în camerele de zi și în dormitoare. La fel în toate camerele de zi și în dormitoare sunt montate prize pentru TV și internet.

Toate instalațiile electrice din apartamente sunt din cupru, iar întrerupătoarele, prizele și accesoriile sunt de firma Gewiss sau Schneider. Tabloul electric este instalat și este dotat cu câte un dispozitiv special de protecție a supratensiunilor.

Sunt montate contoare individuale la utilități pentru fiecare apartament în parte și pentru consumul apei la fel sunt instalate apometre separate. Fiecare apartament beneficiază de câte o terasă de unde se deschid vederi panoramice și fascinante asupra împrejmuirilor și asupra lacului, sunteți așteptat cu mult drag cu un o vizită la bloc pentru a vă convinge de toate facilitățile.

Proiectantul ansamblului rezidențial „Redline 1” este compania „Paralel Arhitecture”, firma a fost fondată în anul 2002 și Dezvoltatorul proiectului este compania ”Redline Properties” S. R. L., care funcționează în segmentul superior al pieței imobiliare din anul 2016. Pe site-ul web al ansamblul rezidențial „Redline 1” găsiți mult mai mult util, poze, scheme și restul detaliilor apartamentelor noi, vă rugăm să accesati site-ul pentru contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Redlin Residence.

Unde se află Redlin 1?

str. Câmpul Pipera, 103, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Redlin 1?

Redlin 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Redlin 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Redlin 1 din Voluntari?

Dezvoltătorul Redlin 1 este – Redlin Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC