Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex ELA Baneasa
în București

Prețul / m2
de la ‍1 619 € +TVA
Adresa
șos. Străulești, 115, zona Băneasa, București

Schițe și prețuri în ELA Baneasa

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 mai
3 camerede la 81.86 m2de la ‍1 619 € +TVA / m2de la ‍132 500 € +TVA

ELA Baneasa pe hartă București

șos. Străulești, 115, zona Băneasa, București

Etape dezvoltare

ELA Baneasa
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în ELA Baneasa

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzireinstalație termică prin pardoseală TECE, controlul temperaturii cu termostate individuale pentru fiecare camera
Liftascensor pentru 5 persoane marca Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente34
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+3 / P+2+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente53,12–112,41 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare și informație despre zonă

Ansamblul locativ „ELA Băneasa” se amplasează pe Șoseaua Străulești, la numărul 115, în sectorul 1 din București, zona Băneasa. Zona de amplasare a complexului locativ este destul de apreciată, deoarece este mult mai aproape de natură și îndepărtată de agitația și gălăgia urbană, dar și totodată dispune de toate facilitățile pentru a avea o viață complet împlinită. Aici în zona de amplasare a locuințelor se află Pădurea Băneasa în proximitate și nu departe este Lacul Străulești. Sunt centre medicale (Spitalul Băneasa Regina Maria), farmacii, centre comerciale, restaurante, market-urile Mega Image și Selgros, Aeroport, Grădina Zoologică și Palatul Mogoșoaia. De asemenea găsiși în zonă - Mall Băneasa Shopping City și Stejarii Country Club, Aici se află: Universitatea Bioterra, Liceul Francez, Școala gimnazială Genesis și Academia de Poliție.

Despre complex, amenajare și detalii

Complexul locativ „ELA Băneasa” este proiectat într-un stil arhitectural minimalist și inovativ cu utilizarea a celor mai bune materiale de construcții – de ultimă generație. Două clădiri de apartamente sunt construite la cele mai înalte standarde. Primul imobil are înălțimea de: Parter + 3 Etaje + Mansardă locativă, iar regimul de înălțime al clădirii doi este de: Parter + 2 Etaje + Mansardă locativă. Fundația blocurilor este realizată în baza unui sistem pe tălpi continue din beton armat. Grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm și acestea sunt zidite din cărămidă Porotherm. Pereții interiori la fel sunt realizați din astfel de cărămidă și au grosimea de 11,5 cm. Imobilele dispun de un sistem ventilat pentru fațadă și pentru fațadele principale este folosit fibrocimentul Equitone Tectiva. Ferestrele instalate la blocuri sunt din profil de aluminiu de firmă Exalco de tip Albio 109 și cu barieră termică, iar geamul este tripat oferit de Saint Global. Ferestrele locuințelor dispun dimensiuni mari până în pardoseală. Liftul instalat este cu capacitatea pentru 5 persoane de la Schindler.

Despre unitățile locative

Cele două imobile ale ansamblului rezidențial „ELA Băneasa” cuprind 18 apartamente și 16 apartamente, respectiv. Cu compartimentare de tip – decomandată. Complexul dispune de partamente de lux cu 2 și 3 camere cu spații mari, cu terase și balcoane pentru apartamentele amplasate la etaje și cu grădini private pentru locuințele de la parter.

Apartamentele exclusiviste se predau cumpărătorilor finisate cu parchet triplu stratificat de 14 mm. Gresia și faianța sunt de producere spaniolă Peronda. Obiectele sanitare și bateriile sunt de producere europeană de la firmele Kludi sau Grohe Hans. Ușile interioare sunt de culoare albă din MDF și material dur HDF. Sistemul de încălzire dispune de termostate (smart) în fiecare cameră locativă și cu instalații termice prin pardoseală Tece. Dezvoltatorii proiectului rezidențial „ELA Băneasa” este compania „Exclusive Luxury Apartments - ELA”. Restul detaliilor despre locuințe, alte amănunte și mai multe informații utile sunt afișate pe site-ul dezvoltatorului complexului locativ „ELA Băneasa”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial ELA Baneasa?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în ELA Baneasa în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în ELA Baneasa?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1619 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în ELA Baneasa în București?

Modalități de plata în ELA Baneasa: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare ELA Baneasa?

ELA Baneasa – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC