Previzualizare foto – fotografie originală aici

ELA Baneasa
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
șos. Străulești, 115, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
șos. Străulești, zona Băneasa, București (ELA Băneasa II)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
Faza 1
șos. Străulești, zona Băneasa, București (ELA Băneasa I)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

ELA Baneasa pe hartă București

șos. Străulești, 115, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzireinstalație termică prin pardoseală TECE, controlul temperaturii cu termostate individuale pentru fiecare camera
🟧 Liftascensor pentru 5 persoane marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente64
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+3 / P+2+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53.12–112.41 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și informație despre zonă

Ansamblul locativ „ELA Băneasa” se amplasează pe Șoseaua Străulești, la numărul 115, în sectorul 1 din București, zona Băneasa. Zona de amplasare a complexului locativ este destul de apreciată, deoarece este mult mai aproape de natură și îndepărtată de agitația și gălăgia urbană, dar și totodată dispune de toate facilitățile pentru a avea o viață complet împlinită. Aici în zona de amplasare a locuințelor se află Pădurea Băneasa în proximitate și nu departe este Lacul Străulești. Sunt centre medicale (Spitalul Băneasa Regina Maria), farmacii, centre comerciale, restaurante, market-urile Mega Image și Selgros, Aeroport, Grădina Zoologică și Palatul Mogoșoaia. De asemenea găsiși în zonă - Mall Băneasa Shopping City și Stejarii Country Club, Aici se află: Universitatea Bioterra, Liceul Francez, Școala gimnazială Genesis și Academia de Poliție.

Despre complex, amenajare și detalii

Complexul locativ „ELA Băneasa” este proiectat într-un stil arhitectural minimalist și inovativ cu utilizarea a celor mai bune materiale de construcții – de ultimă generație. Două clădiri de apartamente sunt construite la cele mai înalte standarde. Primul imobil are înălțimea de: Parter + 3 Etaje + Mansardă locativă, iar regimul de înălțime al clădirii doi este de: Parter + 2 Etaje + Mansardă locativă. Fundația blocurilor este realizată în baza unui sistem pe tălpi continue din beton armat. Grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm și acestea sunt zidite din cărămidă Porotherm. Pereții interiori la fel sunt realizați din astfel de cărămidă și au grosimea de 11,5 cm. Imobilele dispun de un sistem ventilat pentru fațadă și pentru fațadele principale este folosit fibrocimentul Equitone Tectiva. Ferestrele instalate la blocuri sunt din profil de aluminiu de firmă Exalco de tip Albio 109 și cu barieră termică, iar geamul este tripat oferit de Saint Global. Ferestrele locuințelor dispun dimensiuni mari până în pardoseală. Liftul instalat este cu capacitatea pentru 5 persoane de la Schindler.

Despre unitățile locative

Cele două imobile ale ansamblului rezidențial „ELA Băneasa” cuprind 18 apartamente și 16 apartamente, respectiv. Cu compartimentare de tip – decomandată. Complexul dispune de partamente de lux cu 2 și 3 camere cu spații mari, cu terase și balcoane pentru apartamentele amplasate la etaje și cu grădini private pentru locuințele de la parter.

Apartamentele exclusiviste se predau cumpărătorilor finisate cu parchet triplu stratificat de 14 mm. Gresia și faianța sunt de producere spaniolă Peronda. Obiectele sanitare și bateriile sunt de producere europeană de la firmele Kludi sau Grohe Hans. Ușile interioare sunt de culoare albă din MDF și material dur HDF. Sistemul de încălzire dispune de termostate (smart) în fiecare cameră locativă și cu instalații termice prin pardoseală Tece. Dezvoltatorii proiectului rezidențial „ELA Băneasa” este compania „Exclusive Luxury Apartments - ELA”. Restul detaliilor despre locuințe, alte amănunte și mai multe informații utile sunt afișate pe site-ul dezvoltatorului complexului locativ „ELA Băneasa”.

Acest proiect mai este numit și ELA Băneasa 2, ELA Baneasa apartamente.

Unde se află ELA Baneasa?

șos. Străulești, 115, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare ELA Baneasa?

ELA Băneasa II, ELA Băneasa I – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în ELA Baneasa în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul ELA Baneasa din București?

Dezvoltătorul ELA Baneasa este – Exclusive Luxury Apartments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC