În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Neofort Rezidential 79
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Popa Nan, zona Calea Călărași, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Popa Nan, zona Calea Călărași, Sector 2, București (Neofort Rezidential 79)
5 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Neofort Rezidential 79 pe hartă București

str. Popa Nan, zona Calea Călărași, Sector 2, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţirezerva intangibila de apa potabila, adapost ALA
🟧 Încălzirecentrală termică marca Ariston
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente62
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare62 locuri de parcare subterane
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatecircuit inchis, pază
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral așezat cu o mulțime de facilități în apropiere

Ansamblu imobiliar „Neofort Rezidențial 79” este așezat într-o zonă ultracentrală din orașul București – zona Calea Călărași/Traian, pe strada Popa Nan la numărul 85 în sectorul 2.

Locatarii din complexul „Neofort Rezidențial 79” facilită de apropierea imediată a tuturor punctelor de interes centrale, se bucură de priveliștile unei zone istorice, dar și profită de liniștea locației, unde sunt construite case și vile de un mic regim de înălțime.

Apartamentele noi ale „Neofort Rezidențial 79” sunt localizate imediat lângă Universitatea „Hyperion” (la doar 150 de metri), de asemenea în vecinătatea blocului locativ se află Grădinița de copii „Noel”, Grădinița „Bambi Step by Step”, Grădinița „Acorns British Style Nursery”, este Școala Gimnazială „Anastasia Popescu” și Liceul Tehnologic Special Nr. 3.

În aceste cartier nu departe de casa locativă este un Oficiul Poștal, se află Trezoreria sectorului 3, sunt diverse sucursale bancare, magazine universale și nu departe este supermarket-ul Mega Image. În preajma blocului locativ se află o mulțime de centre comerciale, iar în cel mai apropiat viitor chiar vis-a-vis de complexul locativ „Neofort Rezidențial 79” se va afla unul din cele mai mari magazine cu prețuri mici „LIDL” din București. Și aici, lângă complex se află sala sportivă „Next Door Fitness”, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii, multe centre medicale, funcționează cafenele, restaurante și sunt localuri de relaxare atât pentru copii cât și pentru părinți.

În apropierea imediată a complexului imobiliar „Neofort Rezidențial 79” se află stații ale mijloacelor de transport în comun cu care se parcurg doar 2,7 km până la Piața Unirii, 5,5 km până la Gara de Nord București, 17,4 km până la Aeroportul Internațional Henri Coandă și 13,2 km până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu.

Scurtă prezentare a complexului de Premium clasă

Ansamblul de locuințe „Neofort Rezidențial 79” este prezentat cu o singură clădire rezidențiale cu un regim mediu de înălțime cu: Subsol plus Parter plus 4 Etaje Locative și al 5-lea Etaj este Retras construit.

Structura de rezistență a blocului este compusă din stâlpi, diafragme și cadre din beton armat. Amprenta blocului este mare, regimul de înălțime a clădirii este mediu și aceasta dispune de un grad înalt de rezistență la risc seismic și este construită din materiale ignifugate cu potențial inflamabil, în conformitate cu toate cerințele, regulile și normele legislației în vigoare. Pentru zidăria tuturor pereților Dezvoltatorul a ales un material eficient termic și fonic – cărămida Porothem, grosimea zidăriei pereților exteriori și a pereților perimetrali ale apartamentelor este de 25 cm, iar pereții interiori (despărțitori) din interiorul apartamentelor dispun de grosimea de 10 cm. Obiectul imobiliar „Neofort Rezidențial 79” este realizat pentru a obține clasa energetică „A” și are instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de culoare gri antracit pe exterior de la firma Salamander, ferestrele au 7 camere de izolare termică și sunt cu trei foi de sticlă termopan.

Blocul imobiliar este proiectat cu o singură scară de acces, unde se află instalat un ascensor ultramodern și silențios, de mare viteză și în interior tot spațiul comun, holul și coridoarele sunt complet finisate și este iluminat interior.

În subsolul blocului rezidențial sunt prevăzute în total un număr de 68 de locuri de parare, care sunt construite în conformitate cu toate normele ISU, aici se află instalate și două coșuri de desfumare. Și Blocul rezidențial are proiectat un rezervor pentru apă potabilă plus este construit și un adăpost ALA.

Proiectul imobiliar „Neofort Rezidențial 79” este proiectat logic, unde este prevăzut circuit închis, acesta are acces controlat și beneficiază de pază.

Tipuri de apartamente

Proiectul imobiliar „Neofort Rezidențial 79” dispune de un total de 68 de unități locative. Și prezintă pe piața imobiliară din centrul Bucureștiului 34 de locuințe cu o cameră, 29 de apartamente cu 2 camere proiectate în mai mute tipuri de scheme și 5 apartamente cu 3 camere de diferite planimetrii și mărimi.

  • Garsonierele dispun de suprafața utilă de: 30,49 mp, 32,87 mp, 40,37 mp și 48,76 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere au suprafața utilă de: 48,22 mp, 58,51 mp, 75,64 mp și 85,14 mp;
  • Suprafața locuințelor cu 3 camere este de: 69,41 mp utili și 106,9 mp.

În vânzare sunt dispuse apartamente în versiune de finisare – „La cheie”, cu finisaje de clasă Premium oferite la alegerea cumpărătorului și montate în intervalul dintre antecontract și contractul final de vânzare – cumpărare.

Pardoselile sunt turnate cu sape și toți pereții sunt prelucrați, tencuiți și zugrăviți cu vopseli lavabile. Gresia și faianța este placată în băi și bucătării iar pentru dormitoare și living-uri sunt placaje cu parchet laminat cu grosimea de 6 mm de dublu click. Toate ușile interioare instalate sunt alese de la firma Porta Doors - sunt celulare cu tocuri. La intrare în locuințe ușile instalate sunt din metal și dispun de sistem multipunct de închidere.

Apartamentele sunt completate cu toate instalațiile termice, sanitare și electrice. În camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare de marca Kolo și bateriile sunt de la Kludi.

Centralele termice pe gaz Ariston (în condensare) sunt prevăzute pentru sistemul autonom de încălzire al fiecărui apartament plus toate caloriferele sunt instalate și sunt confecționate din oțel.

Blocul rezidențial „Neofort Rezidențial 79” este racordat la toate utilitățile necesare și sunt contoare separate instalate în fiecare locuință pentru consumul de gaze și energie electrică. Iar pentru controlul consumului de apă sunt instalate apometre.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Neofort Rezidențial 79” este bine cunoscuta companie de construcții „Neofort Biz”, care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor și dezvoltării de imobiliare noi și care perfect îmbină localizarea excepțională a imobilelor sale cu calitatea materialelor și a lucrărilor cu prețurile reale.

Apartamentul Dumneavoastră de vis poate fi rezervat direct la Dezvoltator de pe website-ul oficial al companiei „Neofort Biz”, unde ușor puteți trece direct de pe site-ul nostru, de asemenea pe pagina web a Dezvoltatorului găsiți nu numai contactele dar și mai multe detalii și informații depline despre apartamentele ansamblului imobiliar „Neofort Rezidențial 79”.

Acest proiect mai este numit și Neofort 79.

Unde se află Neofort Rezidential 79?

str. Popa Nan, zona Calea Călărași, Sector 2, București.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 79?

Neofort Rezidential 79 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Neofort Rezidential 79 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 79 din București?

Dezvoltătorul Neofort Rezidential 79 este – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC