Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tepes Voda Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Budila, zona Popa Nan, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Tepes Voda, 68, Sector 2, Bucuresti (Tepes Voda Residence)
7 etaje
Indisponibil
tr. 3 2018
Necunoscut
Indisponibil

Tepes Voda Residence pe hartă București

str. Budila, zona Popa Nan, Sector 2, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+M+6E+E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din Rigips

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54.39–141.97 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare complex

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” este localizat pe strada Țepeș Vodă la numărul, 62 din zona Delea Veche din sectorul 2 al orașului București. Complexul se învecinează cu Universitatea Hyperion, cu Școala Gimnazială Anastasia Popescu, școala Montessori School of Bucharest, în apropiere este centru de distracții pentru copii, centrul școlar nr.3 și grădinița Wafdorf.

În apropiere de locuințe este un oficiu poștal, sunt magazine, bănci, cafenele, restaurante și supermarket-ul Mega Image. De asemenea în această zonă sunt câteva saloane de înfrumusețare, este o sală sportivă, centru medical și funcționează clinici stomatologice. Și nu departe se află Parcul cu loc de joacă Popa Nan.

Detalii constructive și descrierea complexului

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” este prezentat cu un imobil construit cu Subsol + Parter + Mezanin + 7 Nivele locative. Sistemul constructiv al blocului locativ este bazat pe o fundație din beton armat de tip - radier general. Structura de rezistență a imobilului este compusă din stâlpi și grinzi pe cadre din beton armat plus plăcile dintre nivele la fel sunt din beton armat. Clădirea rezidențială este proiectată cu un grad seismic ridicat la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter.

La zidăria închiderilor perimetrale sunt folosite blocurile de tip Porotherm și grosimea pereților exteriori este de 25 de cm. Pentru izolarea termică exterioară sunt utilizate plăcile din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. La finisarea finală a pereților exteriori este folosită tencuiala decorativă. Toate terasele și balcoanele sun echipate cu sifoane speciale, acestea fiind racordate prin țevi din PVC la sistemul de canalizare stradal. Blocul de apartamente este dotat cu lift și are toate spațiile comune finisate. Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și controlat.

Apartamente, compartimentare și echipaje

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” găzduiește garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Cu suprafața de la 40,48 mp și până la 42,46 mp sunt oferite garsonierele. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este de la 55,26 mp până la 60,71 mp. Și cu suprafața între 72,99 mp și 127,14 mp sunt prezentate apartamente cu 3 camere.

În camerele de baie, în holuri și la bucătării sunt placaje cu plăci ceramice, iar în dormitoare și living-uri pardoselile sunt placate cu parchet. Pereții și tavanele din locuințe sunt nivelate și zugrăvite cu vopsele lavabile. Toate ușile interioare sunt dotate și instalate și ușa de la intrare este din metal, la fel este instalată și este de la Pinum.

Toate balcoanele și terasele sunt hidroizolate și dispun de termoizolare cu un stat de 10 cm din termobeton. Instalațiile electronice instalate în apartamente sunt efectuate din cupru și au prize și întrerupătoare de circuit casnic de 230V, bineînțeles că și tablourile de siguranță sunt dotate, de asemenea apartamentele beneficiază de prize pentru circuit slab pentru TV și internet. Complet toate instalațiile sanitare sunt instalate în camerele de baie și sunt oferite de la firma Romstal. Țevile sanitare de curent sunt din polipropilenă și sistemul va fi deservit de către distribuitor.

Locuințele complexului se încălzesc individual și pentru fiecare este prevăzută câte o centrală termică în condensații cu putere de 24 KW. Tote instalațiile termice sunt efectuate din polipropilenă și toate radiatoarele sunt din oțel monobloc plus dispun de robinete și aerisitoare. Restul informațiilor de care ați rămas interesați și alte detalii despre apartamentele noi le puteți găsi pe pagina web a complexului locativ „Țepeș Vodă Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Tepes Voda Residence?

str. Budila, zona Popa Nan, Sector 2, București.

Termen de finalizare Tepes Voda Residence?

Tepes Voda Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tepes Voda Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tepes Voda Residence din București?

Dezvoltătorul Tepes Voda Residence este – D Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC