Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Tepes Voda Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Budila, 1, zona Popa Nan, sector 2, Bucuresti

Tepes Voda Residence pe hartă București

str. Budila, 1, zona Popa Nan, sector 2, Bucuresti

Etape dezvoltare

Începutul construcției Tepes Voda Residence conform panoului de şantier — 3 tr. 2018
Tepes Voda Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2021
Autorizatie de construire
Dovadă că proiectul a primit autorizația de construire

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+M+6E+E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din Rigips
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente54,39–141,97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare complex

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” este localizat pe strada Țepeș Vodă la numărul, 62 din zona Delea Veche din sectorul 2 al orașului București. Complexul se învecinează cu Universitatea Hyperion, cu Școala Gimnazială Anastasia Popescu, școala Montessori School of Bucharest, în apropiere este centru de distracții pentru copii, centrul școlar nr.3 și grădinița Wafdorf.

În apropiere de locuințe este un oficiu poștal, sunt magazine, bănci, cafenele, restaurante și supermarket-ul Mega Image. De asemenea în această zonă sunt câteva saloane de înfrumusețare, este o sală sportivă, centru medical și funcționează clinici stomatologice. Și nu departe se află Parcul cu loc de joacă Popa Nan.

Detalii constructive și descrierea complexului

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” este prezentat cu un imobil construit cu Subsol + Parter + Mezanin + 7 Nivele locative. Sistemul constructiv al blocului locativ este bazat pe o fundație din beton armat de tip - radier general. Structura de rezistență a imobilului este compusă din stâlpi și grinzi pe cadre din beton armat plus plăcile dintre nivele la fel sunt din beton armat. Clădirea rezidențială este proiectată cu un grad seismic ridicat la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter.

La zidăria închiderilor perimetrale sunt folosite blocurile de tip Porotherm și grosimea pereților exteriori este de 25 de cm. Pentru izolarea termică exterioară sunt utilizate plăcile din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. La finisarea finală a pereților exteriori este folosită tencuiala decorativă. Toate terasele și balcoanele sun echipate cu sifoane speciale, acestea fiind racordate prin țevi din PVC la sistemul de canalizare stradal. Blocul de apartamente este dotat cu lift și are toate spațiile comune finisate. Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și controlat.

Apartamente, compartimentare și echipaje

Ansamblul rezidențial „Țepeș Vodă Residence” găzduiește garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Cu suprafața de la 40,48 mp și până la 42,46 mp sunt oferite garsonierele. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este de la 55,26 mp până la 60,71 mp. Și cu suprafața între 72,99 mp și 127,14 mp sunt prezentate apartamente cu 3 camere.

În camerele de baie, în holuri și la bucătării sunt placaje cu plăci ceramice, iar în dormitoare și living-uri pardoselile sunt placate cu parchet. Pereții și tavanele din locuințe sunt nivelate și zugrăvite cu vopsele lavabile. Toate ușile interioare sunt dotate și instalate și ușa de la intrare este din metal, la fel este instalată și este de la Pinum.

Toate balcoanele și terasele sunt hidroizolate și dispun de termoizolare cu un stat de 10 cm din termobeton. Instalațiile electronice instalate în apartamente sunt efectuate din cupru și au prize și întrerupătoare de circuit casnic de 230V, bineînțeles că și tablourile de siguranță sunt dotate, de asemenea apartamentele beneficiază de prize pentru circuit slab pentru TV și internet. Complet toate instalațiile sanitare sunt instalate în camerele de baie și sunt oferite de la firma Romstal. Țevile sanitare de curent sunt din polipropilenă și sistemul va fi deservit de către distribuitor.

Locuințele complexului se încălzesc individual și pentru fiecare este prevăzută câte o centrală termică în condensații cu putere de 24 KW. Tote instalațiile termice sunt efectuate din polipropilenă și toate radiatoarele sunt din oțel monobloc plus dispun de robinete și aerisitoare. Restul informațiilor de care ați rămas interesați și alte detalii despre apartamentele noi le puteți găsi pe pagina web a complexului locativ „Țepeș Vodă Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Tepes Voda Residence?

str. Budila, 1, zona Popa Nan, sector 2, Bucuresti.

Termen de finalizare Tepes Voda Residence?

Tepes Voda – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Tepes Voda Residence.

Cine este dezvoltatorul Tepes Voda Residence în București?

Dezvoltator Tepes Voda Residence – D Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC