Neofort Biz

Neofort Biz

Construiește imobile din 2012
de la 722 €/m2
Site-ul oficial – neofort-biz.ro

Întrebați dezvoltatorul Neofort Biz

Completați câmpurile pentru a trimite un mesaj
Întrebarea dvs.
Autentificați-vă pe site-ul Korter folosind opțiunile de mai jos.
Numele dvs.
E-mail dvs.
Numărul de telefon

Toate complexuri Neofort Biz de pe hartă

Construiește complexuri numai în București
sunt apartamente în vânzare
vânzările nu sunt începute
toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute

Complexuri în stadiul de proiect 1 obiect

Despre Compania de construcții

Compania S. C. „SUDREZIDEȚIAL REAL ESTATE”  S. R. L. este o agenție imobiliară din România, care dispune de cele mai ample informații despre proiectele imobiliare și ansamblurile rezidențiale din sudul Bucureștiului și se ocupă de promovarea acestora. Anume când sunteți în căutarea unei locuințe din partea de sud a capitalei, fie de închiriat, fie de achiziționat, cu o deosebită plăcere sunteți așteptați la SudRezidențial.ro, unde cu siguranță o să fiți satisfăcuți de rezultatul calitativ obținut foarte rapid.
 

Agenția „SudRezidențial” este un promotor imobiliar puternic a zonei din Sud-Estul capitalei, care vă stă la dispoziție cu o diversitate se oferte de case, vile, apartamente și terenuri, cu prezentarea informațiilor actuale în exactitate despre obiectele imobiliare și care vă ajută cu consultanțe profesioniste de finanțare și managerii căreia demonstrează că colaborarea cu compania „SudRezidențial” este nu numai plăcută dar și prin care și tranzacțiile imobiliare sunt mai ușoare și sigure.

Începând cu anul 2012 compania oferă consultanță imobliară, pentru ca apoi să demareze primele dezvoltări rezidențiale. Până astăzi, compania a dezvoltat nu mai puțin de 75 de ansambluri imobiliare în București. Pe lângă acestea Neofort Biz oferă consultanță în crowfunding, studii de fezabilitate, servicii în construcții, management de proiecte în dezvoltări imobiliare, proiectare și arhitectură etc.

În realizarea ansamblurilor, constructorul nu face rabat la calitate și folosește produse premium importate din Italia și Spania. Prețurile per metru pătrat în cadrul ansamblelor rezidențiale dezvoltate de Neofort Biz pornesc de la 633 euro pentru o locuință din Neofort Rezidențial 31 - strada Galata, în cartierul Voluntari. Prețurile cresc în funcție de zonă și de dotări și ajung până la 999 euro/mp în cadrul Neofort Rezidențial 77 – bulevardul Pipera 131. Persoanele mai pretențioase pot opta pentru locuințele din Ansamblurile Neofort 25, 58 sau 60, acolo unde prețurile ajung chiar și la 1.500 euro/mp.

Astfel, un apartament cu 3 camere cu o suprafață de minimum 93mp situat în cadrul Neofort Rezidențial 25 este evaluat la peste 140.000 de euro. Oferta este însă una variată și clienții pot alege dintr-o multitudine de locuințe situate în diferite zone ale capitalei. Pentru un apartament aflat în Neofort Rezidențial 41 - Maior Vasile Băcilă, zona Colentina, proiect ce va fi finalizat în cursul anului 2019, clienții vor plăti 28.361 euro pentru o garsonieră sau 39.999 euro pentru un apartament cu două camere și o suprafață 57mp.

Cei care își doresc un spațiu mai mare și vor să se mute la casă pot alege din cele trei ansambluri imobiliare: Neofort Rezidențial 31, 61 și 75. Acestea sunt formate din vile cu suprafețe cuprinse între 150mp și 290mp.

Neofort oferă clienților posibilitatea de achitare a locuințelor prin programul Prima Casă, credit ipotecar, plata cash sau printr-un credit imobiliar.

Înca dezvoltatori din România