În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Neofort Rezidential 49
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tatarus, 4, zona Militari, Sector 6, Bucureși

Mai detaliat despre blocul

str. Tatarus, 4, zona Militari, Sector 6, Bucureși (Neofort Rezidential 49)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Neofort Rezidential 49 pe hartă București

str. Tatarus, 4, zona Militari, Sector 6, Bucureși

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală de apartament 24kW în condensație
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente10
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E+M
🟧 Securitatesupraveghere video 24/24
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe45.22–125.40 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și descrierea zonei

Complexul rezidențial „Neofort Rezidențial 49” se află amplasat în zona Gorjului Militari, în apropiere de stații de RATB cu acces ușor către multe direcții a capitalei și de asemenea cu acces către Bulevardul Iuliu Maniu și Bulevardul Timișoara și acces direct către autostrada București -Pitești și Centura Capitalei. De la locuințe sunt doar 5 minute până la stația de Metrou Gorjului (mers pe jos). De asemenea în imediata apropiere de casă se află supermarket-urile Lidl, Penny, Mega Image Shop&Go și Carrefour Market, sunt bănci si ATM-uri, magazine mixte și instituții medicale, cafenele, restaurante, este parc, piscină, sală fitness, salon SPA și Mall Plaza Romania.

Despre complex și construcție

Complexul „Neofort Rezidențial 49” conține un imobil, care are un regim de înălțime cu 4 etaje locative, sigur cu parter și un subsol. Construcția clădirii este efectuată arhitectural într-un stil modern și corespunde celor mai exigente cerințe. Casa se încadrează în clasa de eficiență energetică „A”. Geamurile termopane asigură un nivel înalt de eficiență energetică.Construcția este realizată din grinzi din beton armat cu zidăria pereților din cărămidă Porotherm și din exterior placaj cu un sistem de termoizolare de ultimă generație. Parcările sunt oferite subterane și sunt prevăzute cu boxe la subsolul casei. Acest bloc locativ este dotat cu lift, chiar dacă are un regim mic de înălțime. De asemenea imobilul dispune de interfon și are servicii de administrare. Poarta de acces și poarta de la garaj sunt puse în funcțiune prin telecomandă. Complexul dispune de o curte comună și are supraveghere video. Accesul către blocul locativ se face prin străzi asfaltate și iluminate

Apartamente și detalii

Un număr total de 13 apartamente complet decomandate sunt oferite în vânzare. Locuințele sunt foarte spațioase și luminoase, proiectate cu 2 și cu 3 camere, acestea se predau complet finisate în versiune „la cheie”, iar finisajele sunt oferite la alegere. La fiecare etaj sunt amplasate câte 4 apartamente, iar apartamentul de la parter dispune de o grădină proprie privată și beneficiază de două terase. Costurile pentru încălzire sunt minime deoarece fiecare locuință beneficiază de câte o centrală termică proprie și caloriferele sunt instalate și conectate la instalațiile termice. Ușă de metal este la intrare iar cele interioare sunt din lemn. Pardoselile sunt placate cu parchet și gresie, iar pereții sunt prelucrați, nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă și faianță parțial. De asemenea fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru fiecare utilitate în parte (la gaze și curent electric), iar pentru consumul apei sunt dotate apometre, toate acestea sunt instalate și sunt incluse în prețul apartamentului. Precum și este branșament la canalizare. Este CATV și internet prin fibră optică. Pentru sistemul de climatizare sunt dotate ventiloconvectoare.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 49” este compania Neofort Biz. Alte informații despre apartamente sunt afișate pe site-ul complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 49”.

Acest proiect mai este numit și Neofort Rezidential.

Unde se află Neofort Rezidential 49?

str. Tatarus, 4, zona Militari, Sector 6, Bucureși.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 49?

Neofort Rezidential 49 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Neofort Rezidential 49 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Neofort Rezidential 49 din București?

Dezvoltătorul Neofort Rezidential 49 este – Neofort Biz.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC