Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Neofort Rezidential 49
în București

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Tatarus, 4, zona Militari, sector 6, Bucureși

Schițe și prețuri în Neofort Rezidential 49

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
2 camerede la 65.75 m2prețul se clarifică

Neofort Rezidential 49 pe hartă București

str. Tatarus, 4, zona Militari, sector 6, Bucureși

Etape dezvoltare

Neofort Rezidential 49
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Neofort Rezidential 49

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală de apartament 24kW în condensație
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente10
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+3E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video 24/24

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente45,22–125,40 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare și descrierea zonei

Complexul rezidențial „Neofort Rezidențial 49” se află amplasat în zona Gorjului Militari, în apropiere de stații de RATB cu acces ușor către multe direcții a capitalei și de asemenea cu acces către Bulevardul Iuliu Maniu și Bulevardul Timișoara și acces direct către autostrada București -Pitești și Centura Capitalei. De la locuințe sunt doar 5 minute până la stația de Metrou Gorjului (mers pe jos). De asemenea în imediata apropiere de casă se află supermarket-urile Lidl, Penny, Mega Image Shop&Go și Carrefour Market, sunt bănci si ATM-uri, magazine mixte și instituții medicale, cafenele, restaurante, este parc, piscină, sală fitness, salon SPA și Mall Plaza Romania.

Despre complex și construcție

Complexul „Neofort Rezidențial 49” conține un imobil, care are un regim de înălțime cu 4 etaje locative, sigur cu parter și un subsol. Construcția clădirii este efectuată arhitectural într-un stil modern și corespunde celor mai exigente cerințe. Casa se încadrează în clasa de eficiență energetică „A”. Geamurile termopane asigură un nivel înalt de eficiență energetică.Construcția este realizată din grinzi din beton armat cu zidăria pereților din cărămidă Porotherm și din exterior placaj cu un sistem de termoizolare de ultimă generație. Parcările sunt oferite subterane și sunt prevăzute cu boxe la subsolul casei. Acest bloc locativ este dotat cu lift, chiar dacă are un regim mic de înălțime. De asemenea imobilul dispune de interfon și are servicii de administrare. Poarta de acces și poarta de la garaj sunt puse în funcțiune prin telecomandă. Complexul dispune de o curte comună și are supraveghere video. Accesul către blocul locativ se face prin străzi asfaltate și iluminate

Apartamente și detalii

Un număr total de 13 apartamente complet decomandate sunt oferite în vânzare. Locuințele sunt foarte spațioase și luminoase, proiectate cu 2 și cu 3 camere, acestea se predau complet finisate în versiune „la cheie”, iar finisajele sunt oferite la alegere. La fiecare etaj sunt amplasate câte 4 apartamente, iar apartamentul de la parter dispune de o grădină proprie privată și beneficiază de două terase. Costurile pentru încălzire sunt minime deoarece fiecare locuință beneficiază de câte o centrală termică proprie și caloriferele sunt instalate și conectate la instalațiile termice. Ușă de metal este la intrare iar cele interioare sunt din lemn. Pardoselile sunt placate cu parchet și gresie, iar pereții sunt prelucrați, nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă și faianță parțial. De asemenea fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru fiecare utilitate în parte (la gaze și curent electric), iar pentru consumul apei sunt dotate apometre, toate acestea sunt instalate și sunt incluse în prețul apartamentului. Precum și este branșament la canalizare. Este CATV și internet prin fibră optică. Pentru sistemul de climatizare sunt dotate ventiloconvectoare.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 49” este compania Neofort Biz. Alte informații despre apartamente sunt afișate pe site-ul complexului rezidențial „Neofort Rezidențial 49”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Neofort Rezidential 49?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Neofort Rezidential 49 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Neofort Rezidential 49?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Neofort Rezidential 49 în București?

Modalități de plata în Neofort Rezidential 49: Plata integrală, Credit imobiliar, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Rate la dezvoltator.

Termen de finalizare Neofort Rezidential 49?

Neofort Rezidential 49 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC