Previzualizare foto – fotografie originală aici

TheBuilding 51 Pacii Park
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Valea Cascadelor, 3-15, zona Păcii, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Piscul Crasani, 15A, zona Militari, sector 6, București (Scara 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Piscul Crasani, 15A, zona Militari, sector 6, București (Scara 2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

TheBuilding 51 Pacii Park pe hartă București

str. Valea Cascadelor, 3-15, zona Păcii, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistență cadre, diafragme si plansee din beton armat și pereți di cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzire centrală termică
🟧 Liftliftul Shindler
🟧 Mijloace de transportmetrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente62
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime2S+P+9E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–58 m²

Despre ansamblu rezidențial

Foarte reușit amplasat cu metrou învecinat

Proiectul imobiliar „TheBuilding 51 – Păcii Park” este perfect poziționat și are acces direct din Bulevardul Iuliu Maniu. Complexul de locuințe se află construit pe strada Valea Cascadelor, la numerele 3 – 15, în zona Militari/Păcii, sectorul 6 din orașul București.

În apropiere de locuințele noi se află Piața Gorjului, sunt magazine, supermarket-urile LIDL și Kaufland, funcționează cafenele și restaurante. Și nu departe este Școala Gimnazială „Ion Dumitriu”, Școala Internațională „King George” și Școala Gimnazială „Regina Maria”.

Stația de Metrou Păcii se află la doar 500 de metri față de blocul rezidențial „TheBuilding 51 – Păcii Park”. Până în centrul capitalei este o distanță de 9,4 km. Gara de Nord se află la 7 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 20 km și sunt 16,3 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Informații de amenajare și detalii tehnice

Ansamblul imobiliar „TheBuilding 51 – Păcii Park” dispune de un bloc rezidențial modern, proiectat cu un aspect arhitectural atractiv și finisat în culori luminoase. Regimul de înălțime al blocului rezidențial este proiectat cu Două Subsoluri plus un Parter și plus 9 Etaje cu apartamente. Și imobilul dispune de o structură de rezistență formată din stâlpi, cadre, planșee și diafragme din beton armat de calitate superioară și toți pereții despărțitori, compartimentările interioare și închiderile exterioare sunt formați din zidărie din cărămidă porotherm. Corpul imobiliar este pe partea exterioară izolat termic cu polistiren de 10 cm grosime și cu polistiren de 3 cm grosime pentru fiecare planșeu, plus toate balcoanele și terasele sunt calitativ hidroizolate, unde toate pardoselile sunt prevăzute cu sifon, sunt placate cu gresie și au parapet din zidărie plus toate glafurile sunt din granit. Blocul de apartamente are instalată tâmplărie cu profil PVC și 5 termo camere. Ascensoarele instalate la imobil sunt prezentate de la firma Schindler și sunt caracterizate ca lifturi sigure, rapide, silențioase și confortabile. Și toate lifturile au acces direct către ambele etaje subterane ale parcării. Accesul în incinta imobilelor se face prin sistem cu videointerfon.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „TheBuilding 51 – Păcii Park” sunt organizate subterane și pot fi accesate atât prin casa scării cât și cu ascensoare. Și cu mașina accesul către parcarea subterană se face prin rampă acoperită cu sistem de degivrare. Iar toate străzile către complexul de locuințe „TheBuilding 51 – Păcii Park” sunt asfaltate și sunt iluminate.

Finisaje, echipaje, scheme și suprafețele apartamentelor

Toate unitățile locative din incinta complexului locativ „TheBuilding 51 – Păcii Park” sunt spațioase și dispun de scheme eficient compartimentate cu una, două și trei camere funcționale și beneficiază de spații de depozitare. Toate locuințele sunt primitoare și luminoase, au ferestre mari cu suprafețe generos vitrate și facilită de balcoane generoase. Suprafețele utile ale apartamentelor încep de la 38 mp și ajung până la 58 mp utili.

În funcție de preferințele cumpărătorilor și a viitorilor locatari fiecare apartament se va preda în folosire complet finisat - „la cheie„ cu tavanele și pereții tencuiți și vopsiți alb cu lavabil și cu pardoseli placate cu gresie și parchet, inclusiv și placaje cu faianță pe pereții camerelor de baie, unde sunt instalate toate obiectele sanitare. Apartamentele beneficiază de uși interioare instalate și au ușă de acces din metal. Toate instalațiile sanitare și termice sunt conduse, plus aparataj și instalații electrice. Încălzirea este individuală pentru fiecare apartament prin centrale termice proprii cu funcționare pe gaze. Blocul de locuințe este racordat la utilități, ce se contorizează separat.

Pentru alte detalii despre finisajele folosite, echipamentele instalate și mai multe informații utile despre apartamentele noi, vă invităm să accesați web site-ul complexului rezidențial „TheBuilding 51 – Păcii Park”.

Acest proiect mai este numit și TheBuilding 51.

Unde se află TheBuilding 51 Pacii Park?

str. Valea Cascadelor, 3-15, zona Păcii, Sector 6, București.

Termen de finalizare TheBuilding 51 Pacii Park?

Scara 1, Scara 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în TheBuilding 51 Pacii Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul TheBuilding 51 Pacii Park din București?

Dezvoltătorul TheBuilding 51 Pacii Park este – Imozone.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC