Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lectorului Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Maica Teofana, 17, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 20 blocuri în această etapă
Încă 20 blocuri
Chitila, str. Lectorului (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Lectorului Residence pe hartă București

str. Maica Teofana, 17, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri21
🟧 Parcareterestră
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.2–85 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Lectorului Residense” se află amplasat în partea de Nord a Capitalei pe strada Maica Teofana (Șoseaua Chitila), nr. 17, la sectorul 1 din orașul București.

Facilitățile amplasării

În apropiere de locuințele Complexului locativ se află Școlile gimnaziale, nr. 183, 192 este Liceul Greco-Catolic „Timotei Cipariu” și grădinița de copii cu propgram prelungit „Winnie”. Centrul Comercial Colosseum Retail Park se amplasează în vecinătate locuințe și oferă locatarilor locuri de divertisment, relaxare, însănătoșire, multe magazine, hipermarketul Carrefour Colosseum, restaurante și cafenele. De asemenea nu departe se află magazinul Leroy Merlin. Parcul Bazilescu este destul de aproape - la o distanță de doar 900 metri. Puțin mai departe se află Parcul Herăstrău. Stația de Metrou Parc Bazilescu și Metroul Laminorului se află la 15-20 de minute mers pe joc. Este până la o jumătate de kilometru până la stația de autobuze și până la stația de tramvai. Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de 12,1 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 7,3 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 14,1 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 7,2 km.

Facilitățile locuințelor ansamblului rezidențial „Lectorului Residense”

În Complex sunt construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, spațiul util al cărora începe de la 27 mp. Apartamentele de la parter de o grădină privată. Fiecare locuință este oferită spre vânzare cu un loc de parcare personal inclus. Locuințele sunt sanitare cu parchet și gresie pe podele și pereți cu vopsea lavabilă și faianță. Tâmplărie PVC și geamuri termopane. La intrare este instalată ușă din metal, iar ușile interioare sunt celulare. Apartamentele dispun de un sistem de încălzire autonom prin centrală termică proprie cu calorifere. Există racordare la apă, gaze, curent electric și canalizare. Sunt instalate contoare individuale și apometre. Este fir de telefon și CATV. Rezidența dispune de foarte multe spații verzi, are un sistem de iluminat stradal și căi de acces asfaltate.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamente și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Lectorului Residense”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Lectorului Residence Teofana.

Unde se află Lectorului Residence?

str. Maica Teofana, 17, Sector 1, București.

Termen de finalizare Lectorului Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 4, bloc 3, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12, bloc 13, bloc 14, bloc 15, bloc 16, bloc 17, bloc 18, bloc 19, bloc 20, bloc 21 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Lectorului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Lectorului Residence din București?

Dezvoltătorul Lectorului Residence este – Lectorului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC