Previzualizare foto – fotografie originală aici

Celine Apartments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Jimbolia, 252, zona Chitila, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Jimbolia, 252, zona Chitila, București (Celine Apartments)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Celine Apartments pe hartă București

str. Jimbolia, 252, zona Chitila, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizona de relaxare, spatii verzi
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe82–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Unde este localizat și cu ce este învecinat

În zona Bucureștii Noi/Chitila, pe strada Jimbolia, numărul 525, în sectorul 1 din municipiul București se găsește localizat ansamblul rezidențial „Celine Apartments”.

În apropierea blocului locativ funcționează câteva minimarket-uri, sunt cafenele și pizzerii, se află sălile sportive „Inspire Gym” și „Magic Gym”, este Grădinița Nr. 46 și sunt Școlile Gimnaziale Nr. 184, Nr. 183/Jilava și Școala Gimnazială nr. 192.

De la complexul de locuințe „Celine Apartments” este acces facil către Șoseaua Chitila și către stațiile cu mijloace de transport în comun, către autobuze, tramvaie și metrou. Distanța până în centrul capitalei este de 10,9 km, Gara de Nord din București se află la 6,6 km, Aeroportul din Otopeni este amplasat la 14,4 km și până la Aeroportul din Băneasa sunt de parcurs circa 6,9 km - 7,4 km.

Date tehnice și caracteristica ansamblului rezidențial

Ansamblul imobiliar„Celine Apartments” prezintă un bloc locativ de tip – boutique, prezentat cu o arhitectură modernă și foarte elegantă. Aspectul clădirii rezidențiale este foarte atractiv și blocul este proiectat cu linii simple și tencuieli în contrastul culorilor perfect alese. Regimul de înălțime al imobilului este de: Subsol plus Parter plus 3 Etaje și o Mansardă romantică.

La construcția blocului rezidențial și la finisarea căruia sunt folosite doar materiale durabile și sunt utilizate soluții inovative. Structura de rezistență a clădirii rezidențiale este formată din cadre din beton armat (cu folosirea betonului B400 – B500) și cu închideri exterioare compuse din zidărie din cărămidă termic și fonic rezistentă Porotherm. La fel din astfel de cărămidă sunt realizați și toți pereții interiori și compartimentările apartamentelor. Sistemul de izolare termică exterioară a blocului rezidențial are grosimea de 8-10 cm și este format din polistiren expandat. Pentru păstrarea mediului termic confortabil în locuințe sunt instalate ferestre cu profil german PVC Synego și cu geam termopan de tip – „4 anotimpuri” cu trei foi de sticlă.

Complexul locativ dispune de spații verzi plantate în curte și sunt amenajate zone de relaxare pentru locatari. Pentru parcarea transportului personal al rezidenților, în complexul rezidențial „Celine Apartments” sunt organizate parcări subterane și supraterane. Accesul în curtea complexul locativ „Celine Apartments” este controlat și securizat, întreg terenul este închis și dispune de un sistem de iluminat stradal.

Apartamente finisate cu posibilitate de personalizare

Ansamblul rezidențial „Celine Apartments” propune în vânzare apartamente confortabile, proiectate complet decomandate cu scheme logic gândite cu 2 sau 3 camere. Apartamentele au spații generoase și dispun de suprafețele, care încep de la 82 mp și ajung până la 120 mp. Bucătăriile locuințelor sunt proiectate de tip – închis și apartamentele beneficiază de terase circulabile finisate cu balustrade din sticlă securizată.

Fiecare cumpărător are posibilitatea de a-și personaliza apartamentul său în conformitate cu cerințele, nevoile și bunul plac, datorită faptului că Dezvoltatul oferă la alegere toate finisajele interioare ce sunt aplicate în incăperile locuințelor. Deci culoare și modelele gresiei, faianței și a parchetului pot fi alese de către beneficiari. Pereții interiori din apartamente sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Toate apartamentele se predau în folosire cu camerele de baie complet utilate și echipate cu obiecte sanitare. Câte o centrală termică proprie cu puterea de 24 kw Ariston (sau la alegere) pentru fiecare apartament este prevăzută și va fi instalată. Blocul rezidențial este conectat la toate utilitățile generale și fiecare apartament beneficiază de racordare la apă, la sistemul de canalizare, la țeava de gaze și la sistemul de alimentare cu curent electric, fiecare din utilități se contorizează separat pentru fiecare locuință și în plus în apartamente este cablu pentru TV, cablu pentru internet și fir de telefon.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Celine Apartments” are o experiență de peste 12 ani în domeniul construcțiilor imobiliare și se deosebește cu obiectele sale imobiliare calitativ construite la cel mai înalt grad de seriozitate și din cele mai bune materiale de construcții.

Pentru achiziționarea unui apartament nou în complexul rezidențial „Celine Apartments” există posibilitatea de a profita de următoarele metode de plată: cash, credit ipotecar, credit imobiliar și programul de creditare Prima Casă.

Acest proiect mai este numit și Celine Apartments Jimbolia.

Unde se află Celine Apartments?

str. Jimbolia, 252, zona Chitila, Sector 1, București.

Termen de finalizare Celine Apartments?

Celine Apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Celine Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Celine Apartments din București?

Dezvoltătorul Celine Apartments este – Celine Apartments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC