Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Luxor Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Mestecăniș, zona Valea Lupului, Iași

Luxor Residence pe hartă Iași

str. Mestecăniș, zona Valea Lupului, Iași

Etape dezvoltare

Luxor Residence
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
necunoscut
totul e vândut
finalizare4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon, spații comerciale
Încălzirecentrală termică marca Immergas
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri4
Parcareloc de parcare supraterană inclus în preț
Regim inalțimeD+P+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisă supraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente35 mp – 83 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Într-o zonă foarte confortabilă și liniștită la ieșire din orașul Iași se află amplasat ansamblul locativ „Luxor Residence” și se găsește poziționat pe strada Mestecăniș, în zona – Popas Păcurari, la intrare în comuna Valea Lupului din județul Iași. În imediata apropiere de complexul de locuințe se află un supermarket, sunt câteva magazine alimentare și funcționează o farmacie, sunt cafenele și cofetării, iar la o distanță de doar 2,1 km se află magazinele Brico Depot și Decathlon. De asemenea la 2,2 km se află centrele comerciale „Era Shopping City” și „Mall Moldova”, unde sunt o mulțime de magazine, buticuri, sucursale bancare, centre de oferire a diferitor servicii, sunt food corturi, restaurante și pizzerii. Și unde este un magazin de mobilă și funcționează hipermarketul Carrefour. La o distanță ușor accesibilă pietonal de la casele cu apartamente se află Grădinița „Heppy Kittens”, Școala Gimnazială „Profesor Mihai Dumitriu” și Școala „Rusu Eliza”.

Locuințele noi sunt amplasate la o distanță de doar 700 de metri de la Șoseaua Păcurari și nu departe de stația cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și maxi taxi. Distanța de la complexul rezidențial „Luxor Residence” până în centrul Iașului este de 7,5 km, iar până la Gara din orașul Iași sunt de parcurs 5,5 km și sunt 12,8 până la Aeroportul Internațional din Iași.

Despre complexul rezidențial

Proiectul imobiliar „Luxor Residence” este compus din 4 clădiri de apartamente. Toate imobilele sunt realizate într-un stil arhitectural modern, sunt cu aspecte asemănătoare și au un regim de înălțime egal cu câte un Demisol plus Parter și plus 2 Etaje și un Pod. Casele de apartamente sunt construite cu un grad înalt de responsabilitate din materiale calitative și cu utilizarea a celor mai noi tehnologii și sunt realizate în conformitate cu toate normele în vigoare. Structura constructivă a blocurilor locative se bazează pe carcase din cadre din beton armat. Toți pereții interiori perimetrali și compartimentările interioare sunt zidite din cărămidă Brikston, la fel ca și închiderile exterioare peste care este aplicat un sistem termic din polistiren cu densitatea EPS80 și grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară a blocurilor este cu profil PVC de la Salamander cu 5 camere de izolare termică și cu sticlă termopană instalată în 3 rânduri, iar feroneria este de la Maco. Fațadele imobilelor sunt modern finisate cu tencuială decorativă aplicată într-o combinație ideală a culorilor alb și gri. La parterul imobilelor sunt prevăzute spații comerciale și accesul în incinta blocurilor locative se face prin sistem cu video interfon. De asemenea este instalat și un sistem de supraveghere video a complexului locativ „Luxor Residence”.

Câte un loc de parcare este asigurat pentru fiecare apartament și costul parcării este deja inclus în prețul apartamentului achiziționat.

Tipuri de apartamente, scheme și finisaje

În blocurile locative din complexul „Luxor Residence” sunt construite apartamente cu 1, 2 și 4 camere logic gândite. Suprafețele utile ale locuințelor cu o camere încep de la 28 mp și sunt până la 35 mp și acestea sunt proiectate în două modele de scheme. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate în patru modele și dispun de suprafețele utile de la 35 mp până la 64 mp. Suprafața utilă a apartamentelor cu 3 camere este proiectată de 67 mp.

În vânzare unitățile locative se propun complet finisate și în versiune – „la cheie” sunt predate în folosință. Locuințele au placaje cu gresie și faianță de la Delta Design. Toate camerele de baie sunt finisate, echipate și cu obiecte sanitare dotate. Câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații prezentată de la firma Immergas este instalată în fiecare apartament și asigură funcționarea sistemului de încălzire autonom. Locuințele au montate toate instalațiile sanitare și electrice și se predau în folosință cu racordate totală la utilitățile generale.

Pentru achiziționare, informații despre disponibilitate, detalii despre metodele de plată acceptate, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Luxor Residence”.

Unde se afla Luxor Residence?

str. Mestecăniș, zona Valea Lupului, Iași.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Luxor Residence.

Cine este dezvoltatorul Luxor Residence în Iași?

Dezvoltator Luxor Residence – Urban Homes S.R.L.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC