Previzualizare foto – fotografie originală aici

Soleia Rezidential
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nufarului, 9, zona Valea Lupului, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Nufarului, 9, zona Valea Lupului, Iași (Solei 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Soleia Rezidential pe hartă Iași

str. Nufarului, 9, zona Valea Lupului, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiboxe, locuri de joaca copii, supermarket, sala fitness, gradiniță
🟧 Încălzirecentrala termică marca Vaillant
🟧 Liftlift marca Shindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri16
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime5
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–93 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționarea imobilelor

Într-o zonă nepoluată, plină de verdeață cu mult aer curat și multă liniște – zona Popas Păcurari, se află poziționat ansamblul de locuințe mega confortabile „Soleia Rezidențial” de pe strada Nufărul Nr. 9, din comuna Valea Lupului, în județul Iași.

Locuințele sunt ferite de zgomotul și agitația orașului Iași, dar totodată de la casele rezidențiale este acces rapid către toate punctele importante și până la centrul comercial „Era Shopping Center” este o distanță de doar 2,5 km (pietonal), unde de asemenea se află și magazinele Decathlon, Brico Depot Iași Nr. 1, Pepco și hipermarket-ul Carrefour.

În apropierea imediată a apartamentelor noi funcționează o cofetărie, este o cafenea și sunt câteva mini market-uri, pentru copii se află Grădinița Happy Kittens și este Școala Gimnazială „Profesor Mihai Dumitriu”.

Nu departe de complexul rezidențial sunt stații cu rute de autobuz. Și sunt de parcurs 8,3 km până în centrul orașului Iași, unde se ajunge cu mașina în 10-15 minute. Gara Mare din Iași se află la o distanță de 7,7 față de complexul de locuințe „Soleia Rezidențial”. Iar până la Aeroportul Internațional din Iași este o distanță de 13,6 km.

Detaliile proiectului imobiliar

Complexul de imobile „Soleia Rezidențial” constă din 16 blocuri locative cu aspecte atractive și cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje și o Mansardă. Construcțiile imobilelor sunt structurate pe cadre din beton armat cu stâlpi de 60x60, cu grinzi de 35x60 și bare din fier PC22. Iar cărămida este folosită pentru realizarea compartimentărilor interioare, pereților perimetrali ai apartamentelor și zidăria închiderilor exterioare a tuturor blocurilor de locuințe. Sistemele termice utilizate pentru partea exterioară a blocurilor locative sunt fiabil aplicate și au grosimea de 100 mm. Pentru a menține temperatura constantă în apartamente, liniștea și pentru a nu permite pătrunderea prafului în interior Dezvoltatorul a ales cele mai bune ferestre cu profil PVC Salamander 76 Nmc și geam termopan cu trei rânduri de sticlă de tip „four seasons”. Scările locative au instalate lifturi moderne de la firma Schindler, care dispun de un grad înalt de siguranță și funcționează fără zgomot.

În curtea ansamblului de locuințe există diverse parcuri cu locuri de joacă modern organizate pentru petrecerea timpului liber în siguranță a copiilor din complex, plus pentru micuții rezidenți funcționează o grădiniță. Și aici sunt amenajate diverse zone de relaxare pentru locatrii adulți, este un supermarket și funcționează o sală de fitness.

În complexul locativ „Soleia Rezidențial” pentru apartamente sunt prevăzute boxe de depozitare (aerisite). Și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.

Caracteristici de finisare a apartamentelor

Blocurile imobiliare „Soleia Rezidențial” dispun de apartamente decomandate, reușit compartimentate cu spații funcțional proiectate cu 1, 2, 3 camere și cu bucătării închise sau de tip – Open Space. Suprafețele apartamentelor sunt cuprinse între 40 mp - 93 mp și absolut toate locuințele facilită de balcoane închise cu tâmplărie exterioară din PVC și sticlă termopan și cu uși pentru balcon la fel din PVC.

„La cheie” sunt predate locatarilor apartamentele, unde parțial pereții și toate pardoselile din bucătării, din camerele de baie și din holuri dispun de placaje cu gresie și faianță. La interior toți pereții sun tencuiți cu tencuieli pe bază de ciment și au pardoselile turnate cu sape mecanizate. Camerele de baie sunt absolut finisate și se predau în folosință beneficiarilor complet echipate cu obiecte sanitare și cu toate instalațiile sanitare puse la poziții. La intrare în fiecare din apartamente sunt instalate uși din metal, iar ușile interioare instalate sunt confecționate din lemn.

Este instalată câte o centrală termică proprie (funcționează în condensare) pentru fiecare locuință, centralele sunt alese de la firma Vaillant și au o garanție de 5 ani. Proprietățile locative beneficiază și de aparate de aer condiționat cu puterea de 1200 Daikin BTU cu inverter. Și toate instalațiile electrice și termice sunt puse la poziții.

Toate utilitățile generale necesare sunt racordate și locuințele beneficiază de apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare. Pentru controlul gazelor naturale consumate și a curentului electric folosit fiecare apartament are instalate contoare separate la utilități și apometrele la fel sunt dotate și instalate. În apartamente este dotat cablu TV, sunt instalații pentru internet și fir de telefon. Accesul în incinta apartamentelor este controlat și la intrare în locuințe sunt instalate interfoane.

Sunteți așteptați cu o vizită pe site-ul web al complexului de locuințe „Soleia Rezidențial”, unde găsiți afișate informații depline despre locuințe începând cu poze de la fundații cu materiale utile despre toate detaliile constructive și metodele de achiziționare.

Acest proiect mai este numit și Soleia Rezidential Nufarului.

Unde se află Soleia Rezidential?

str. Nufarului, 9, zona Valea Lupului, Iași.

Termen de finalizare Soleia Rezidential?

Solei 1, Solei 2, Solei 3, Solei 4, Solei 5, Solei 6, Solei 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Soleia Rezidential în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Soleia Rezidential din Iași?

Dezvoltătorul Soleia Rezidential este – Soleia Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC