Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tech Confort Residence
în Iași

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Boiangiu, zona Bucium, Iași

Tech Confort Residence pe hartă Iași

str. Boiangiu, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică, incalzire in pardoseala, semineu pe lemne
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri14 case duplex si vile individuale
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex și vile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe100–140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare perfectă

În zona Taverna Bucium, pe Șoseaua Bucium în orașul Iași se găsește localizat complexul de locuințe individuale „Tech Confort Residence”.

Casele sunt înconjurate de verdeață, se învecinează cu pensiuni și lângă complex funcționează un magazin mixt. Ansamblul de locuințe este ferit de agitație și aglomerație și se află poziționat la 280 de metri de la strada principală, dar totodată oferă acces ușor și rapid către punctele cheie din orașul Iași și nu departe de case se află stații cu rute de autobuze și microbuze, iar până în centru Iașului se ajunge cu mașina în 10-15 minute, până unde sunt de parcurs 9,6 km, iar distanța până la Gară este de 10,8 și Aeroportul Internațional din Iași se află la 13,7 km față de complexul imobiliar „Tech Confort Residence”.

Caracteristica tehnică a complexului economic și ecologic

Ansamblul locativ „Tech Confort Residence” este prezentat cu un număr total de 20 de case individuale și vile de tip – Duplex. Imobilele au un regim mic de înălțime și dispun de: Demisol plus Parter și plus un Etaj.

Toate unitățile locative sunt construite în conformitate cu normele și standardele legislației în vigoare și au o carcasă din beton armat și pereți din cărămidă plus compartimentările interioare la fel sunt din cărămidă realizate. Fațada caselor este finisată cu tencuieli decorative de la Weber și dispune de un sistem de izolare termică din vată bazaltică lamelară, iar acoperișul este de tip șarpantă și din partea interioară la fel este izolat termic cu un strat de vată bazaltică. Casele sunt acoperite cu țiglă metalică de tip Tondach/Creaton. Instalată este tâmplărie exterioară cu profil PVC de culoarea nucului (gri-antracit) cu 6 camere termie și geam termopan de tip triplex.

Curtea ansamblului rezidențial este de tip - închis și toate casele sunt îngrădite și dispun de gard de tip lamelar, iar locurile de parcare sunt organizate supraterane. Și complexul locativ „Tech Confort Residence” este proiectat cu instalații inovaționale și este echipat cu sisteme de alimentare cu energie electrică solară și panourile solare, ce sunt instalate garantat asigură reduceri la cheltuieli de la 50% până la 100% (în dependență de anotimpul anului).

Informații despre vile

Ansamblul imobiliar „Tech Confort Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi din Iași 16 case de tip – „Single” și 4 vile de tip „Duplex”. Locuințele sunt perfect compartimentate și au scheme ideal proiectate cu 5 camere luminoase și dispun de suprafețe generoase, care încep de la 100 mp și ajung până la 143 mp utili. La Demisolul caselor se află proiectate: un spațiu de depozitare, camera tehnică, este holul și casa scării. La Parter se află organizate: holul de acces, bucătăria, camera de baie, un birou și camera de zi din care este acces direct către terasa din spate, care este proiectată cu suprafața de 25 mp. Și la Etaj se află 3 dormitoare, unul dintre care dispune de spațiu de Dressing, este o terasă mare și o cameră de baie plus holul.

Pentru cumpărători sunt pregătite case complet finisate cu materiale de calitate Premium și toate ușile interioare instalate sunt de la firma Porta Doors (culoarea ușilor este oferită la alegerea locatarilor). Cu granit sunt finisate scările interioare și sunt aplicate finisaje de calitate superioară de lux-clasă. Pereții interiori sunt finisați cu tencuieli și vopsiți cu lavabil. Sistemul de încălzire a caselor este instalat pentru ambele niveluri - prin pardoseală și sunt instalate în fiecare locuință câte o centrală termică proprie (în condensații) și instalații termice de firma Tece, plus termostat de ambient pentru fiecare încăpere. Precum și toate casele dispun de echipamente sanitare și iau trase toate instalațiile electrice montate, iar întrerupătoarele sunt de tip – touch screen. Accesul în fiecare case este controlat și locuințele sunt dotate cu video interfoane.

Neapărat trebuie de menționat încă un fapt important – o perlă romantică a caselor este șemineul pe lemne, care adună toți locatarii pentru petrecerea serilor împreună cu familia și cei dragi.

Vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Tech Confort Residence” și să vă alegeți cel mai bun loc de trai. Nu ratați șansa de a locui fericit într-o casă frumoasă și calitativ construită.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Tech Confort Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Tech Confort, Tech Confort Residence Bucium.

Unde se află Tech Confort Residence?

str. Boiangiu, zona Bucium, Iași.

Cât costă m² în Tech Confort Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Tech Confort Residence în Iași?

Modalități de plata în Tech Confort Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Tech Confort Residence?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12, vila 13, vila 14 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC