Previzualizare foto – fotografie originală aici

ESQ Village 2
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Mestecanis, 42, zona Valea Lupului, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Mestecanis, 42, Iași (ESQ Village 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

ESQ Village 2 pe hartă Iași

str. Mestecanis, 42, zona Valea Lupului, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică distribuită central, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatecomplex securizat prin barieră
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe34–68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul de locuințe „ESQ Village 2” se amplasează pe strada Mestecăniș, la numărul 42, în zona Valea Lupului/Popas Păcurari din orașul Iași.

La doar 1,9 km față de complexul locativ se află centrul comercial „Era Shopping Center” și în proximitatea locuințelor funcționează școli, grădinițe, farmacii, sunt restaurante și cafenele. Imediat în vecinătatea caselor locative se află stații cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și microbuz. Distanța de la imobilele noi până în centrul orașului Iași este de 7,9 km, Gara Mare se află la 6,4 km și până la Aeroportul Internațional din Iași se parcurge o distanță de 13,2 km.

Amenajarea complexului

Proiectul rezidențial „ESQ Village 2” cuprinde un număr de 9 blocuri locative, construite cu un regim mic de înălțime – de tip Vilă cu câte un Parter și plus 2 Etaje și o Mansardă.

Structura de rezistență a blocurilor imobiliare constă din cadre din beton armat cu zidărie portantă. Toți pereții exteriori ai blocurilor și pereții interiori perimetrali ai locuințelor și toate compartimentările interioare sunt zidite din cărămidă termo și fono eficientă. Imobilele sunt acoperite cu țiglă calitativă de marca Bramac și au instalată tâmplărie exterioară de clasa „A” din profil PVC cu armatură din oțel zincat și geam termopan triplu stratificat, lucrat în câmp de argon. Profilul ferestrelor este de culoarea stejarului auriu, ce superb se privește pe fațada caselor. Iar fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică, hidrofobă de culoarea albă cu bej.

În curte este special pentru copii amenajat un spațiu de joacă cu echipamente moderne și sigure, sunt plantate spații verzi și tot teritoriul dispune de sistem de iluminare nocturnă. În prețul fiecărui apartament achiziționat este inclus și câte un loc de parcare suprateran. Accesul în incinta complexului de locuințe „ESQ Village 2” este securizat și intrarea în incinta ansamblului rezidențial se face prin barieră de acces și sunt instalate porți automate. Toate căile de acces și aleile pietonale din complexul locativ și către locuințe sunt asfaltate.

Detalii de finisare, echipare și utilare a imobilelor

În complexul imobiliar „ESQ Village 2” sunt proiectate unități locative cu 2, 3 și 4 camere ergonomice și există proiectate locuințe cu cele mai prielnice prețuri – apartamente de tip mansardă. Suprafața utilă a locuințelor variază între 34 mp și 68 mp și în blocurile locative sunt proiectate și apartamente dispuse pe două niveluri și locuințe cu curte privată cu pregătire pentru a planta gazon.

Doare finisaje de calitate și cu aspecte moderne sunt folosite pentru predarea apartamentelor în folosință. Pentru finisarea pardoselilor și a pereților balcoanelor, holurilor, bucătăriilor și camerelor de baie este aplicată gresie și faianță de Premium clasă de proveniență italiană. Pereții interiori și tavanele sunt tencuite, gletuite și cu var lavabil alb vopsite. Toate ușile interioare din apartamente sunt confecționate din lemn stratificat și ușa de acces este bicoloră cu închidere multipunct din lemn stratificat. Locuințele se vând cu toate obiectele sanitare instalate în băi, acestea sunt alese de la Delta Studio și rezervorul pentru wc este îngropat, iar vasul wc este suspendat și toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt conduse. Sunt instalate prize și întrerupătoare modulare și sistemul de încălzire este prevăzut cu centrală termică în condensații și sistem de distribuire central și în locuințe instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli și sunt produse în Germania de la firma Tece (pentru fiecare apartament este prevăzut distribuitor propriu și termostat). Imobilele dispun de branșament subteran la utilități, la apă, curent electric, gaze naturale și la sistemul de canalizare de la rețeaua orășenească. Apartamentele sunt dotate cu cablaj pentru TV și internet.

Pentru mai multe detalii de finisare și informații de amenajare, achiziționare și rezervare, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „ESQ Village 2” și să contactați managerii de vânzări ai Dezvoltatorul.

Acest proiect mai este numit și ESQ Village, Vila ESQ 6.

Unde se află ESQ Village 2?

str. Mestecanis, 42, zona Valea Lupului, Iași.

Termen de finalizare ESQ Village 2?

ESQ Village 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în ESQ Village 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul ESQ Village 2 din Iași?

Dezvoltătorul ESQ Village 2 este – ESQ Village.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC