Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sunset Residence
în Iași

Case
de la ‍110 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 037 €
pe ‍93 €
Dezvoltător
Adresă
șos. Rediu, zona Rediu, Iași

Schițe și prețuri în Sunset Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
Case 3 camere
54 m2
de la ‍2 037 € / m2de la ‍110 000 €

Sunset Residence pe hartă Iași

șos. Rediu, zona Rediu, Iași

Plata în rate la Sunset Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Sunset Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termică proprie marca Immergas
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente40 case duplex
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație sănătoasă, ferită de gălăgie și plină de liniștite

Ansamblul imobiliar „Sunset Residence” se găsește localizat pe Șoseaua Rediu, zona Rediu, județul Iași.

Casele se află construite într-o zonă foarte frumoasă, plină de aer curat și liniște la maxim. Grădinița „Club Kiki” se află la doar 290 de metri față de complexul locativ, la care se ajunge în cel mult 3 minute pe jos, iar până la Grădinița Veselă sunt de parcurs aproximativ 2 km.

De asemenea în apropiere de casele locative se află un supermarket, un restaurant, sunt cafenele și este o pizzerie foarte aproape. Supermarket-ul Kaufland Păcurari funcționează la o distanță de 3,1 km de la complexul locativ, unde se ajunge cu mașina în сel mult 5 minute. Iar la doar 700 de metri este clubul sportiv „Tenis Club Leo” și până la Stadionul Rediu este de parcurs o distanță de circa 1000 de metri.

Nu departe de case se află și stații cu mijloace de transport în comun și sunt de parcurs 7,7 km până în centrul orașului Iași și 6,3 km până la Gară, iar până la Aeroportul Internațional din Iași este o distanță de 13,1 km.

Caracteristica generală a complexului

Ansamblul de locuințe „Sunset Residence” reprezintă un cartier liniștit, care este format din case de tip Duplex, toate cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj.

Imobilele sunt construite pe fundații continue formate din beton, unde se conțin centuri armate poziționate sub ziduri. Suprastructura caselor este prevăzută din zidărie portantă plus locuințele dispun de un sistem termic exterior cu grosimea de 10 cm. La case sunt instalate ferestre cu profil din PVC de culoare albă și geam termopan. Coloristica tencuielii decorative de finisare a fațadelor caselor este foarte elegantă și dispune de o combinație a culorii albe și gri cu linii drepte.

Drumul de acces către casele locative este asfaltat și accesul către complex se face ușor și repede, iar intrarea în incinta ansamblului de locuințe „Sunset Residence” este controlată și se face prin barieră de acces. Întreg teritoriul complexului locativ dispune de iluminat public.

Detaliile de finisare a locuințelor

Proiectul locativ „Sunset Residence” este compus din 20 de Duplex-uri cu suprafața total construită de 108 mp și cu 90 de mp utili. Casele sunt perfect proiectate, au scheme funcționale și dispun de câte 3 camere generoase, unde este logic gândit fiecare metru pătrat și unde sunt prevăzute câte două camere de baie pentru confortul tuturor membrilor familiei. La parterul caselor se află proiectată bucătăria, unul din blocurile sanitare, este camera de zi și un hol prevăzut cu un mic spațiu dedicat pentru dressing. La Etaj se află proiectate două dormitoare, este un hol și se află cel de al doilea bloc sanitar. Suprafața fiecărui teren pe care se află amplasate casele este de 187 mp dintre care 121 de metri pătrați sunt verde amenajați unde este organizat și un spațiu special dedicat pentru parcare cu mărimea de 12 mp și terenul este împrejmuit cu gard.

Fiecare casă este complet finisată și se pradă în folosință cumpărătorului în variantă – la cheie. În locuințe pardoselile sunt turnate cu șape și placate cu gresie și parchet, iar pereții sunt ideal nivelați, tencuiți și în două straturi de vopsea lavabilă sunt vopsiți. Toate ușile interioare instalate sunt din lemn. Sunt montate toate instalațiile inginerești: sanitare, electrice și termice. Centralele termice sunt individuale pentru fiecare casă și acestea funcționează pe gaz. Toate imobilele complexului rezidențial sunt racordate la sistemele de asigurare cu curent electric și gaze naturale. Precum și beneficiază de sistem de alimentare cu apă potabilă și canalizare.

Nu ezitați să profitați de o consultanță de la arhitectul profesionist, ce este oferită din partea Dezvoltatorului, pentru a vă ajuta să aveți un cămin excepțional.

Dacă Dumneavoastră alegeți o viață confortabilă și liniștită și doriți să deveniți proprietar a unei locuințe desăvârșite, vă rugăm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Sunset Residence” și să aflați cum puteți deveni stăpân a celei mai drăguțe case visate de Dvs. Din site-ul nostru, aveți acces direct către pagina web a Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sunset Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sunset Residence Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sunset Residence din Iași?

Se oferă spre vânzare case 3 camere.

Cât costă m² în Sunset Residence?

M² în acest complex costă de la ‍2 037 €.

Cum să cumpăr un apartament în Sunset Residence în Iași?

Modalități de plata în Sunset Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Sunset Residence?

Sunset Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC