Previzualizare foto – fotografie originală aici

Educației
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Educației, 16, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Educației, 16, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în Educației

1 camere
47.2 m2
indisponibil
2 camere
46.1 m2
indisponibil
Duplex-uri
125 m2
indisponibil

Educației pe hartă București

str. Educației, 16, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, interfon
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, aer condiționat inclus
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente4
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime S+P+3E
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio penthouse, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–58 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasare

Complexul de locuințe „Educației” se află localizat pe strada Educației, la numărul 16, în zona Ștefan cel Mare, sectorul 2, orașul București.

Ansamblul rezidențial se învecinează cu Parcul Circului Romulus și are în apropiere o mulțime de puncte importante cu școli, grădinițe, farmacii, centre medicale, frizerii, magazine, marketuri, restaurante și cafenele. În proximitatea blocului rezidențial se află stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă rute de autobuz și tramvai, iar Stația de Metrou Ștefan cel Mare se găsește la o distanță de 900 de metri, unde se ajunge pietonal în 10 minute și Stația de Metrou Obor se află la o distanță de 1000 metri, unde se ajunge pe jos în cel mult 12 minute. Distanța de la locuințe până la Piața Victoriei este de 2,9 km, până la Gara de Nord din București sunt de parcurs 3,6 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni se află la 15,6 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa sunt de parcurs 11,2 km.

Descrierea blocului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Educației” este prezentat cu un bloc de locuințe de tip – Boutique. Clădirea locativă dispune de un grad înalt de rezistență seismică (de până la 8,5 grade pe scara Richter) și are un regim de înălțime mic cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje, unde etajul trei este construit retras.

Blocul de locuințe „Educației” are o arhitectură ultra modernă și sofisticată cu un aspect elegant și atractiv. Imobilul este construit cu o mare atenție la toate detaliile și dispune de o structură constructivă realizată pe cadre, stâlpi, grinzi și cu plăci din beton armat cu toate închiderile exterioare realizate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) și compartimentări interioare formate din blocuri YTONG cu grosimea de 30 cm și cu o izolație termică din vată bazaltică de 10 cm grosime, iar pe exterior pereții au aplicat un strat din polistiren expandat cu grosimea de 100 mm inclusiv și toate balcoanele și terasele sunt hidroizolate și termoizolate cu termobeton. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la clădire este cu profil PVC și 7 camere termice, geamul este de tip termopan cu 3 foi de sticlă și la toate ferestrele sunt instalate rulouri exterioare. La subsolul imobilului sunt prevăzute boxe de depozitare și acestea sunt oferite în vânzare cu suprafețele de la 6 mp până la 12 mp.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt prevăzute supraterane și există un spațiu destul de mare pentru parcarea autoturismelor locatarilor și vizitatorilor.

Finisarea și utilarea apartamentelor

Ansamblul locativ „Educației” beneficiază de un număr limitat de unități locative și oferă rezidenților un grad înalt de intimitate, multă liniște și confort. În blocul locativ sunt oferite studio-uri, apartamente cu 2 camere și locuințe de tip – Penthouse, toate sunt perfect compartimentate cu schițe optim proiectate. Suprafața apartamentelor începe de la 42,64 mp și ajunge până la 70 mp.

Locuințele sunt finisate cu materiale de calitate Premium și holurile, camerele de baie și bucătăriile au placaje cu plăci ceramice, iar pardoselile din living și dormitoare sunt placate cu parchet laminat. Tavanele și toți pereții interiori sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Toate ușile interioare instalate sunt celulare și ușa de la intrare este din metal, accesul în locuințe se face prin interfon. Instalațiile electrice, sanitare și termice instalate în locuințe sunt alese de la cei mai buni furnizori. Apartamentele se încălzesc autonom și au instalate centrale termice proprii. Sistemul de aer condiționat de 12 000 BTU este instalat în fiecare unitate locativă (în living) și este inclus în preț. În camere sunt instalate prize pentru TV și pentru internet.

Blocul locativ se predă în exploatare cu toate utilitățile racordate, este apă, caz, canal și curent electric și pentru fiecare utilitate separat sunt instalate contoare de gaz, curent și apometre.

Pentru mai mult util despre locuințe și toate contactele dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe site-ul companiei „Street Home Buildings”.

Acest proiect mai este numit și Educației Street Home.

Unde se află Educației?

str. Educației, 16, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București.

Termen de finalizare Educației?

str. Educației, 16, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Educației în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Educației din București?

Dezvoltătorul Educației este – Street Home Buildings.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC