Previzualizare foto – fotografie originală aici

Linda Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Industriilor, 56, Sector 3, Bucureșri

Linda Residence pe hartă București

str. Industriilor, 56, Sector 3, Bucureșri

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Număr apartamente216
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitatesistem centralizat de supraveghere
🟧 Tip imobilblocuri apartamente

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresă și descriere așezare

Ansamblul locativ „Linda Residence” se află localizat în partea de est a capitalei, pe strada Industriilor la numărul 55, în apropiere de zona Pantelimon (Titan), la sectorul 3 din București. De la complex până la Piața Unirii se ajunge în maxim 20 de minute, de asemenea această locație permite acces rapid către Bulevardele Basarabia și Theodor Pallady, are ieșire către Autostrada Soarelui și Șoseaua Pantelimon. Din acest punct este foarte comod de ajuns până în centrul Bucureștiului, sunt multe rute cu transport în comun și este ușor și repede de ajuns către zonele comerciale și alte zone de agrement, până la Cora Pantelimon, supermarketurile Auchan Titan și Auchan Pallady. De asemenea foarte aproape se află grădiniță de copii, este spital, parc și lacul Pantelimon. Aici est este o zonă foarte liniștită și ferită de străzile aglomerate, ideală pentru o viață fericită pentru familii cu copii.

Structura complexului

Ansamblul locativ „Linda Residence” se formează din clădiri realizate cu parter plus 2 etaje și mansardă. De asemenea în acest complex de clădiri se află două imobile cu parter și 3 etaje cu spații pentru birouri și/sau spații de menire comercială sau alte servicii, aceste două clădiri se află amplasate imediat la intrare în complex. Geam termopan cu profil PVC de prima calitate cu un nivel ridicat de eficiență energetică. Pentru copiii locatarilor în curea complexului locativ se află amenajate locuri de joacă. În complex este un sistem centralizat de securitate, de control și supraveghere video. În plus pentru asigurarea liniștii și pentru securitate suplimentară, teritoriul complexului este îngrădit cu un gard înalt și accesul în incinta complexului se face printr-o poartă securizată din metal, care funcționează prin telecomandă. Toate locurile de parcare sunt oferite supraterane, acestea se amplasează între blocurile locative și au acces direct către strada principală din complex și cu ieșirea spre strada Vâlsănești.

Apartamente și amenajare

Un număr total de 216 apartamente sunt construite în complexul de imobile „Linda Residence”. Locuințele sunt spațioase și sunt prezentate într-o gamă largă de planimetrii moderne cu două, trei și patru camere. De asemenea în complex sunt oferite și garsoniere (studio-uri) luminoase. Toate apartamentele și studio-urile sunt prevăzute cu câte un spațiu generos pentru depozitare, aceste boxe dispun de suprafața între 10 și 30 mp. Absolut toate apartamentele sunt finisate - „La cheie”, au placaje cu gresie și faianță și dispun de parchet laminat pe pardoseli. Camerele de baie sunt utilate cu toate obiectele sanitare de prima clasă. Centrală termică proprie pe gaze este instalată în fiecare locuință și sunt calorifere din aluminiu echipate. În fiecare apartament este prevăzut câte un loc pregătit pentru instalarea unui aparat pentru aer condiționat. Apartamentele sunt echipate cu senzori de gaze și fum. Este conexiune la utilități și dotări cu contoare individuale și apometre. Ușa instalată la intrare în fiecare locuință dispune de un nivel înalt de securitate dispune de feronerie cu blocaj în 3 puncte și este efectuată din metal cu membrană furnir autocolant. Pentru fiecare apartament este trasă câte o linie telefonică, este internet și sunt dotări cu cablu TV. Apartamentele se predau beneficiarilor cu bucătării mobilate (gratuit).

Blocurile locative din complexul Linda Residence sun dezvoltate de către compania de construcții „Hoshen Holdings”, care face parte din Adam Europe Real Estate.

Pentru mai multe detalii, materiale, facilități, informații, poze, disponibilități accesați site-ul ansamblului locativ „Linda Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Linda Residence?

str. Industriilor, 56, Sector 3, Bucureșri.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Linda Residence.

Cine este dezvoltatorul Linda Residence în București?

Dezvoltator Linda Residence – Hoshen Holdings, Rivergate Rating Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC