Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Titan City Gardens
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Drumul Gura Sărății, București

Titan City Gardens pe hartă București

str. Drumul Gura Sărății, București

Etape dezvoltare

Faza 1
construit
finalizat2 trimestrul 2014
Faza 2
în proiect

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente55,58–100,63 mp

Despre imobil

🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțime P+7 etaje
🟧 Ziduricărămidă Porothrem + beton

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Titan City Gardens” se află așezat în partea de Est a capitalei în cartierul Titan, zona Policolor, pe strada Drumul Gura Sărății, în imediata apropiere de Buelvardul Theodor Pallady, sectorul 3 al orașului București.

Descrierea localizării

Zona amplasării Complexului locativ este bine dezvoltată din punct de vedere atât comercial cât și a rețelei de transport. Unde sunt situate astfel de puncte de interes ca: Auchan, Metro, Jumbo, Real, Obi, Dechatlon, Ikeea și Arabesque.

În apropiere se află grădinițe și este Liceul Teoretic Internațional de informatică.

Două stații de Metrou: Nicolae Teclu - 15 minute și Anghel Saligny -10 minute.

Distanța până la Gara de Nord este 16,1 km. Aeroportul Otopeni se află 28,6 km și Aeroportul Băneasa este la o distanță de 18,2 km. Până în centrul Bucureștiului sunt de parcurs 12,3 km.

Descrierea complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Titan City Gardens” este proiectat din trei blocuri locative construite cu parter și 7 nivele sub formă de litera „U”, formând o curte semi închisă. În construcție este folosită cărămida Porotherm și beton. Termoizolația este din polistiren de 10 cm și EPS 80. Balustradele sunt din inox și au sticlă securizată. Scările locative sunt echipate cu ascensoare de marcă Schindler. Există locuri de parcare la exteriorul blocului locativ, sunt organizate locuri de joacă, există iluminat exterior, sunt sădite spații verzi. În bloc este acces securizat și pază.

Descrierea locuințelor

15 tipuri de apartamente cu 1,2 și 3 camere se conțin în ansamblul rezidențial „Titan City Gardens” și dispun de suprafața totală între 55,58 – 100, 63. Locuințele sunt complet finisate „la cheie” cu: gresie Maratzi, cu parchet, faianță, geamuri termopane de la Veka, uși interioare Pinum, ușă metalică la intrare. Este instalată centrala termică proprie de partamenet „Immergas” cu calorifere. Sunt instalații sanitare de marcă Romstal, prizele și întrerupătoarele sunt de la Schindler. Apartamentele sunt conectate la canalizare, electricitate, gaze și apă.

Modalități de plată: cash, rate de la Dezvoltator, credit bancar, credit „Prima Casă”, „rent to buy”.

Mai multă informație despre apartamentele noi construite și despre cum le puteți cumpăra direct de la Dezvoltator, aflați de pe web site-ul ansamblului rezidențial „Titan City Gardens”.

Unde se afla Titan City Gardens?

str. Drumul Gura Sărății, București.

Termen de finalizare Titan City Gardens?

  • Faza 1 – construit
  • Faza 2 – în proiect

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Titan City Gardens.

Cine este dezvoltatorul Titan City Gardens în București?

Dezvoltator Titan City Gardens – Global International Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC