Previzualizare foto – fotografie originală aici

Atena Residence Calitei
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Drumul Gura Caliței, 141-145, sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Drumul Gura Caliței, 141 (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 2
Indisponibil

Atena Residence Calitei pe hartă București

str. Drumul Gura Caliței, 141-145, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazistrazi asfaltate, trotuare si iluminat public
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrala imobil / calorifere
🟧 Liftlifturi hidraulice moderne, ce facilitează accesul către etajele superioare
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente108
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeDs+P+3Et
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje la alegerea clientului
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50.18 – 79.31 m²

Despre ansamblu rezidențial

Într-o zonă înverzită și bine aerisită din capitală este prezentat complexul locativ „Atena Residence Calitei”, unde se găsesc apartamente moderne și calitativ realizate.

Facilitățile complexului rezidențial

 • Locuințele sunt confortabil poziționate cu o mulțime de puncte de interes în zonă și cu acces facil către sectoarele Bucureștiului.
 • Este acces rapid către centura capitali și către Autostrada Soarelui.
 • În incintă amenajate sunt spații verzi și locuri de joacă.
 • Parcări supraterane deschise și acoperite poziționate la demisol.
 • Acces securizat în complexul locativ.

Adresă

Proiectul imobiliar „Atena Residence Calitei” se află dezvoltat pe strada Drumul Gura Galiței, la numerele 141, 143, 145, zona Titanul Nou, sectorul 3, orașul București. Localizarea pe hartă este prezentată pe site-ul Korter.

Ce găsim în proximitatea locuințelor noi

 • Parcul Teilor se află la doar 700 m față de apartamente.
 • Magazine și supermarketuri: Oval Market (1,1 km), Profi (1,1 km), Leroy Merlin (1,4 km), LIDL (1,8 km), Mega Image Shop&Go (1,9 km), Penny (2,3 km), Jumbo (2,3 km), Dedeman (2,3 km), Decathlon (2,4 km), METRO (2,4 km), Auchan (2,5 km), IKEA (2,6 km).
 • Educație: Grădinița Nr. 68 (1,5 km), Școala Gimnazială Nr. 16 (1,6 km), Școala Gimnazială Nr. 82 (2,2 km), Liceul Internațional de Informatică (2,6 km).
 • Policlinica Kiru Care (1,8 km).
 • Sport: Complexul sportiv Titan (1 km), Infinity Sport Arena (2,6 km).
 • Cafenele și restaurante: Ava Grill (850 m), Pizza Gemenii (1,6 km), Taverna Bobocilor (1,7 km), Balkan Eco Grill (1,8 km), McDonald’s (2,2 km), KFC Pallady (2,5 km).

O mare importanță pentru cumpărători o are localizarea imobilelor, deoarece când se alege locuința localizarea influențează la formarea prețului, iar când locuim anume amplasarea desemnează nivelul de confort. Anume din acest motiv am selectat pe harta imobiliarelor noi de pe site-ul nostru Korter.ro mai multe variante de imobiliare noi oferite în vânzare în această zonă, vă încurajăm să o studiați și să comparați toate locuințele noi ce sunt oferite în vânzare direct de la dezvoltatori.

Puncte cheie și distanțe până la ele

 • Stația de Metrou Nicolae Teclu se află la o distanță de 1,5 km;
 • La 1,6 km este stația de autobuze Policolor cu ruta 111, iar la 2,5 km este stația de autobuze cu liniile nr. 246, 405, 408 și 472;
 • Până la stația de tramvaie cu rutele Nr. 19, 27, 40 se ajunge în 20 de minute pietonal;
 • Piața Unirii din București se află la o distanță de 8,4 km;
 • Sunt de parcurs 12,5 km până la Gara de Nord din capitală;
 • Aeroportul Internațional „Henri Coandă” - 29,2 km;
 • Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” - 15,2 km.

Caracteristici tehnice și descrierea complexului

Din 3 blocuri de apartamente este format ansamblul rezidențial „Atena Residence Calitei”. Imobilele noi au regimuri egale de înălțime, fiecare cu câte un Demisol plus Parter și 3 Etaje și cu aspecte moderne, pozele cărora prezentate sunt pe pagina Korter.ro. Clădirile de apartamente proiectate sunt cu un grad înalt de rezistență seismică și sunt realizate pe cadre și grinzi din beton armat, iar toate compartimentările interioare și închiderile exterioare zidite sunt din cărămidă eficientă termic și fonic Porotherm. Și datorită faptului că la construcție sunt folosite materiale termoizolate blocurile locative dispun de certificate de clasă energetică A. Scările locative din blocuri sunt echipate cu lifturi hidraulice de ultimă generație, ce funcționează sigur și liniștit. Spațiile comune din blocuri sunt generos proiectate și clădirile se predau în exploatare complet finisate. Pentru autovehiculele rezidenților sunt locuri de parcare exterioare poziționate în curtea interioară, precum și parcări prevăzute la demisolul clădirilor. Accesul în complexul locativ este securizat.

Predarea locuințelor

În total în incinta blocurilor locative „Atena Residence Calitei” sunt proiectate 108 apartamente. La dispoziția cumpărătorilor propuse sunt garsoniere primitoare, apartamente confortabile cu 2 și 3 camere și Penthouse-uri de lux poziționate la etajele superioare. Suprafața unităților locative variază între 50 și 79 mp. Pe pagina web Korter.ro găsiți schemele și prețurile noilor locuințe. Finisajele sunt oferite rezidenților la alegere și fiecare își poate personaliza locuința în conformitate cu gusturile și cerințele personale. În apartamente sunt realizate complet sistemele inginerești: sanitar, termic și electric cu cablaje și țevi de calitate înaltă. În folosire imobilele se predau cu racordare la sistemele de alimentare cu gaze naturale, curent electric și apă, acestea se contorizează separat și locuințele sunt branșate la sistemul de canalizare. Apartamentele beneficiază de internet prin fibră optică.

Dezvoltator

Complexul de locuințe „Atena Residence Calitei” este dezvoltat de compania Atena Residence Best Expert Imobiliare, care are o experiență de peste 7 ani și se mândrește cu proiectele sale succesiv realizate în sectorul 3 din capitală.

Alte detalii și mai multe informații despre apartamentele proiectului imobiliar „Atena Residence Calitei” se află prezentate pe pagina Dezvoltatorului, accesul către care este direct din site-ul nostru Korter.ro, doar cu un singur click.

Acest proiect mai este numit și Atena Residence Durumul Gura Calitei, Atena Caliței.

Unde se află Atena Residence Calitei?

str. Drumul Gura Caliței, 141-145, sector 3, București.

Termen de finalizare Atena Residence Calitei?

bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Atena Residence Calitei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Atena Residence Calitei din București?

Dezvoltătorul Atena Residence Calitei este – Atena Residence Best Expert Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC