Previzualizare foto – fotografie originală aici

Brown Luxury
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 174 €
pe ‍299 €
Dezvoltator
Adresa
str. Luminii, 19, Păcurari, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Blocurile C9-C12
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Luminii, 19, Păcurari (Bloc C10)
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2021
Blocurile C1-C3
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Luminii, 19, Păcurari (Bloc C1)
6 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut
Blocurile C4-C6
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Luminii, 19, Păcurari (Bloc C4)
6 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Brown Luxury

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 21 februarie 2023
2 camerede la 49.8 m2de la ‍1 506 € / m2de la ‍75 000 €
3 camerede la 80.9 m2de la ‍1 174 € / m2de la ‍95 000 €

Brown Luxury pe hartă Iași

str. Luminii, 19, Păcurari, Iași

Modalități de achiziție a unui apartament în Brown Luxury

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică 24kW – Vaillant
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente268
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeDS+P+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36,01–93,68 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului rezidențial

În apropiere de natură la liniște și confort se află amplasat ansamblul rezidențial „Brown Luxury”, pe strada Luminii la numărul 19, Valea Lupului în orașul Iași. Intrarea în Complex se efectuează din sensul giratoriu de la Rond Era la dreapta spre Hotelul Premier Class. Acest proiect locativ dispune de toate facilitățile urbane și are în apropiere magazinele: Carrefour (vis-a-vis de complex), Kaufland, MobExpert, Praktiker și Decathlon. De asemenea foarte aproape circulă mijloace de transport în comun. În imediata apropiere de locuințe pentru confortul părinților și copiilor se află grădinițe, școli, licee și universități.

Informații generale despre proiectului locativ

Blocurile din ansamblul rezidențial „Brown Luxury” sunt construite cu o rezistență la cutremure de peste 8,5 grade pe scara Richter. Toate cele opt blocuri locative sunt construite cu un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 4 Etaje + Mansardă. Carcasa caselor dispune de o structură pe cadre din beton armat, peste etajul 5 este turnată o placă din beton. Închiderile exterioare și сele interioare sunt cu o umplutură cu folosirea a 100 % cărămizii Porotherm de 25 cm, unde exteriorul pereților este placat cu un strat de 10 cm de termoizolare din polistiren expandat EPS80. Fațada imobilelor este finisată cu tencuială decorativă Ceresit. Casa scării este finisată și este placată cu granit. În imobile funcționează câte un lift de marcă Schindler. La blocuri este montată tâmplărie exterioară cu profil PVC de marcă Salamander cu 5 camere de 76 mm, cu feronerie MACO și geam izolant cu 3 rânduri de sticle cu grosimea de 40 mm și acoperire low-e + argon de tip „4 seasons”. Complexul locativ oferă câte un loc de parcare privat pentru fiecare apartament, locurile sunt betonate, pavate și iluminate și au acces prin telecomandă. În total este organizat un număr de 400 de locuri de parcare. Copii locatarilor se pot juca la locul de joacă special amenajat foarte modern cu tobogane, balansatoare, băncuțe și o mulțime de alte jocuri interactive și de asemenea există zonele verzi amenajate cu brazi, copaci și plante decorative. Complexul locativ dispune de un sistem de video – interfon.

Descrierea și varianta de predare aapartamentelor

Ansamblul rezidențial „Brown Luxury” dispune de un număr total de 368 de apartamente cu terase și cu 1-2-3 camere, suprafața locuințelor este cuprinsă între 36,16 mp și 81,82 mp pentru cel mai spațios apartament. Toate apartamentele se predau beneficiarilor finisate, echipate și dotate complet. Centralele termice sunt individuale pe apartament și sunt de firma Vailant, iar instalațiile pentru încălzire sunt din materiale de calitate germană din țeavă Pexa de la Purmo prin distribuitoare, cu șapele și temelii mecanizat turnate. Camerele de baie din apartamente sunt echipate cu obiecte sanitare de la Cersanit/Geberit/Colo. Gresia și faianța placată în bucătării și băi este de import din Spania și Italia. Parchetul laminat placat pe pardoselile din camere, dormitoare și holuri dispune de grosimea de 8-10 mm. De asemenea la alegerea cumpărătorilor pardoselile pot fi placate cu granit sau marmură. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal, precum și sunt montate și toate ușile interioare din lemn și sticlă. Posibilități de achitare a imobilelor noi: prin programul „Prima Casă”, credit ipotecar, credit imobiliar, plata integrală, plata cash.

Pentru a rezerva repede, sau pentru a programa o vizită, pentru a afla mai multe materiale despre construcție și finisajele complete a apartamentelor, pentru a vedea mai multe poze, scheme și a face o alegere definitivă și corectă a locuinței Dvs de vis, sunteți invitați să vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „Brown Luxury”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Brown Luxury?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Brown Luxury în Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Brown Luxury?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 174 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Brown Luxury în Iași?

Modalități de plata în Brown Luxury: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Brown Luxury?

Bloc C1, Bloc C2, Bloc C3, Bloc C4, Bloc C5, Bloc C6, Bloc C7, Bloc C8, Bloc C9, Bloc C10, Bloc C11, Bloc C12, Bloc C13 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC