Previzualizare foto – fotografie originală aici

Brown Luxury
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Luminii, 19, Păcurari, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Blocurile C1-C3
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Luminii, 19, Păcurari (Bloc C1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Blocurile C4-C6
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Luminii, 19, Păcurari (Bloc C4)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc C7
str. Luminii, 19, Păcurari (Bloc C7)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Brown Luxury pe hartă Iași

str. Luminii, 19, Păcurari, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică 24kW – Vaillant
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente268
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeDS+P+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36.01–93.68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului rezidențial

În apropiere de natură la liniște și confort se află amplasat ansamblul rezidențial „Brown Luxury”, pe strada Luminii la numărul 19, Valea Lupului în orașul Iași. Intrarea în Complex se efectuează din sensul giratoriu de la Rond Era la dreapta spre Hotelul Premier Class. Acest proiect locativ dispune de toate facilitățile urbane și are în apropiere magazinele: Carrefour (vis-a-vis de complex), Kaufland, MobExpert, Praktiker și Decathlon. De asemenea foarte aproape circulă mijloace de transport în comun. În imediata apropiere de locuințe pentru confortul părinților și copiilor se află grădinițe, școli, licee și universități.

Informații generale despre proiectului locativ

Blocurile din ansamblul rezidențial „Brown Luxury” sunt construite cu o rezistență la cutremure de peste 8,5 grade pe scara Richter. Toate cele opt blocuri locative sunt construite cu un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 4 Etaje + Mansardă. Carcasa caselor dispune de o structură pe cadre din beton armat, peste etajul 5 este turnată o placă din beton. Închiderile exterioare și сele interioare sunt cu o umplutură cu folosirea a 100 % cărămizii Porotherm de 25 cm, unde exteriorul pereților este placat cu un strat de 10 cm de termoizolare din polistiren expandat EPS80. Fațada imobilelor este finisată cu tencuială decorativă Ceresit. Casa scării este finisată și este placată cu granit. În imobile funcționează câte un lift de marcă Schindler. La blocuri este montată tâmplărie exterioară cu profil PVC de marcă Salamander cu 5 camere de 76 mm, cu feronerie MACO și geam izolant cu 3 rânduri de sticle cu grosimea de 40 mm și acoperire low-e + argon de tip „4 seasons”. Complexul locativ oferă câte un loc de parcare privat pentru fiecare apartament, locurile sunt betonate, pavate și iluminate și au acces prin telecomandă. În total este organizat un număr de 400 de locuri de parcare. Copii locatarilor se pot juca la locul de joacă special amenajat foarte modern cu tobogane, balansatoare, băncuțe și o mulțime de alte jocuri interactive și de asemenea există zonele verzi amenajate cu brazi, copaci și plante decorative. Complexul locativ dispune de un sistem de video – interfon.

Descrierea și varianta de predare aapartamentelor

Ansamblul rezidențial „Brown Luxury” dispune de un număr total de 368 de apartamente cu terase și cu 1-2-3 camere, suprafața locuințelor este cuprinsă între 36,16 mp și 81,82 mp pentru cel mai spațios apartament. Toate apartamentele se predau beneficiarilor finisate, echipate și dotate complet. Centralele termice sunt individuale pe apartament și sunt de firma Vailant, iar instalațiile pentru încălzire sunt din materiale de calitate germană din țeavă Pexa de la Purmo prin distribuitoare, cu șapele și temelii mecanizat turnate. Camerele de baie din apartamente sunt echipate cu obiecte sanitare de la Cersanit/Geberit/Colo. Gresia și faianța placată în bucătării și băi este de import din Spania și Italia. Parchetul laminat placat pe pardoselile din camere, dormitoare și holuri dispune de grosimea de 8-10 mm. De asemenea la alegerea cumpărătorilor pardoselile pot fi placate cu granit sau marmură. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal, precum și sunt montate și toate ușile interioare din lemn și sticlă. Posibilități de achitare a imobilelor noi: prin programul „Prima Casă”, credit ipotecar, credit imobiliar, plata integrală, plata cash.

Pentru a rezerva repede, sau pentru a programa o vizită, pentru a afla mai multe materiale despre construcție și finisajele complete a apartamentelor, pentru a vedea mai multe poze, scheme și a face o alegere definitivă și corectă a locuinței Dvs de vis, sunteți invitați să vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „Brown Luxury”.

Acest proiect mai este numit și Brown Luxury Păcurari.

Unde se află Brown Luxury?

str. Luminii, 19, Păcurari, Iași.

Termen de finalizare Brown Luxury?

Bloc C1, Bloc C2, Bloc C3, Bloc C4, Bloc C5, Bloc C6, Bloc C7, Bloc C8, Bloc C9, Bloc C10, Bloc C11, Bloc C12, Bloc C13 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Brown Luxury în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Brown Luxury din Iași?

Dezvoltătorul Brown Luxury este – Brown Luxury.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC