Previzualizare foto – fotografie originală aici

Central District Royal Suites
în București

așteptăm lansarea vânzărilor.
Preț
așteptăm lansarea vânzărilor
Dezvoltător
Adresă
str. Tipografilor, 2, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Tipografilor, 2, București (Royal Suites)
30 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor

Central District Royal Suites pe hartă București

str. Tipografilor, 2, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigalerie de artă
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Privilegiat localizat

Ansamblul rezidențial „Central District Royal Suites” se află amplasat în partea de Nord a capitalei și locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Tipografilor, la numărul 2 în zona Băneasa din sectorul 2 al municipiului București. Lângă complexul locativ este Fântâna Miorița și Casa Presei Libere, nu departe se află Parcul Elisabeta Rizea și Muzeul Național „Dimitrie Gusti”. În proximitatea noilor apartamente funcționează magazine, sunt centre medicale și clinici stomatologice, la 1,2 km se află complexul comercial Flora și sunt diverse cafenele și restaurante. Nu departe se află Clubul de Tenis „Tennis Hero Diplomatic”, Flavours in the Garden at Clubul Diplomatic și Bucharest Business Park. Pe o rază de până la 2 km se află Colegiul Tehnic „Media”, este Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu” și Liceul „Dimitrie Paciurea”.

Rezidenții acestui complex locativ au acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și până la stația de metrou Aurel Vlaicu se ajunge cu transport în 10 minute sau pe jos sunt de parcurs nu mai mult de 3 km, iar stația București-Băneasa este la doar 150 de metri. De la clădirea rezidențială „Central District Royal Suites” sunt de parcurs circa 8,5 km - 9 km până la Piața Unirii din București, iar Gara de Nord din capitală se află la o distanță de 5,5 km față de locuințele noi. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la 9,9 km și de la complexul locativ sunt de parcurs nu mai mult de 10 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica generală a proiectului locativ

Pe un teren cu suprafața totală de 3000 mp este dezvoltat proiectul rezidențial „Central District Royal Suites” și acesta apare maiestos cu o clădire unică, ce are o arhitectură excepțională. Cu adevăr că aceasta este una dintre cele mai durabile construcții din București și chiar din întreaga Românie. Blocul de apartamente este proiectat de tip turn și are un Subsol plus 2 etaje la Parter și cu o înălțime de 122 metri. Imobilul se construiește doar din materiale calitative, cu utilizarea tehnologii de ultimă generație și cu aplicarea ideilor de design inovaționale. Astfel clădirea locativă reprezintă un imobil complet autonom energetic. Parterul blocului de apartamente este destinat pentru o zonă de recepție și pentru o zonă specială de galerie de artă, de asemenea aici sunt organizate spații pentru business-întâlniri și este un bar pentru rezidenți și oaspeți. Pentru evenimente artistice mari la parterul clădirii poate fi folosită galeria de arte, unde este verde amenajată și o grădină de artă. La subsolul clădirii rezidențiale se află organizată o piscină semi–olimpică, este un club sportiv cu sală de fitness și cu zonă SPA, saună, hamam și cabinet pentru masaj. De asemenea la subsol este organizat un salon de trabucuri și unul de degustație a vinurilor, plus este o sală de muzică cu studiou de înregistrare, aici sunt amenajate spații de depozitare, spații pentru spălatul rufelor și complexul dispune de serviciu de valet parking.

Apartamente irepetabile

În incinta complexului rezidențial „Central District Royal Suites” sunt concepute numai 34 de apartamente inedite și luxoase, cu scheme inteligente și toate cu terase protejate, acestea sunt de 3 tipuri: apartamente amplasate pe un etaj, duplexuri și locuințe cu 2 etaje de tip Penthouse. Toate locuințele sunt proiectate cu plafoane înalte și cu spații generos vitrate, ce oferă o senzație de spațialitate maximă și libertate totală. Din ferestrele apartamentelor se deschid vederi unice către împrejurimi și toate locuințele sunt totalmente asigurate cu lumină naturală.

Nu ratați șansa să rezervați unul din cele mai frumoase apartamente amplasate în una din cele mai prețuite zone din capitală. Pentru mai multe detalii și pentru alte informații legate de disponibilitate, termene și contacte, vă oferim posibilitatea să treceți din site-ul nostru, doar cu un singur click, direct pe pagina web a Dezvoltatorului proiectului rezidențial „Central District Royal Suites”.

Abonați-vă pentru a primi notificări cu privire la începerea vânzărilor pentru acest complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce încep vânzările sau când apar informații noi despre acest complex rezidențial.
V-a plăcut Central District Royal Suites?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Central District.

Unde se află Central District Royal Suites?

str. Tipografilor, 2, Sector 1, București.

Cât costă m² în Central District Royal Suites?

așteptăm lansarea vânzărilor.

Termen de finalizare Central District Royal Suites?

Royal Suites – în viitor.

Cine este dezvoltatorul Central District Royal Suites din București?

Dezvoltătorul Central District Royal Suites este – Forty Management.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC