În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cosmopolis
în București

Prețul / m2
de la ‍1 500 € +TVA
Adresă
șos. Centură, 50, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Fazele I - IV
Încă 85 blocuri în această etapă
Încă 85 blocuri
șos. Centură, 50, Stefanești (B4)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza 5
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
șos. Centură, 50, Ștefăneștii de Jos, Ilfov (Q2)
4 etaje
Necunoscut
Necunoscut
Faza 6
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
șos. Centură, 50, Ștefăneștii de Jos, Ilfov (Q14)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Cosmopolis

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
1 camere
31 m2
de la ‍1 669 € +TVA / m2de la ‍51 750 € +TVA
2 camere
43–51 m2
de la ‍1 461 € +TVA / m2de la ‍64 900 € +TVA
3 camere
56–75 m2
de la ‍1 507 € +TVA / m2de la ‍84 870 € +TVA
Vile 3 camere
71–89 m2
de la ‍1 618 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA
Vile 4 camere
107 m2
de la ‍1 589 € +TVA / m2de la ‍170 000 € +TVA

Cosmopolis pe hartă București

șos. Centură, 50, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Plata în rate la Cosmopolis

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Cosmopolis

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţicreșă, gradinita, scoala primara, farmacie, supermarket, sala fitness, locuri de joacă, plaja privata, 43 piscine exterioare, teren sport
🟧 Încălziresistem de încălzire propriu (centrală proprie pe gaz cu contorizare individuală GDF Suez, sistem încălzire prin pardoseală cu agent termic)
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttransport către stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu catre metrou, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente5,000 locuințe
🟧 Număr clădiri90
🟧 Parcareterestră
🟧 Securitatepază BGS 24/24, videointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe, vile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, vile
🟧 Suprafața locuințe37–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Care este adresa de amplasare și ce puncte importante se află în vecinătate?

În partea de Nord-Est a orașului București, în zona Băneasa – Ilfov, pe Șoseaua de Centură, la umărul 50, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov se găsește construit ansamblul rezidențial „Cosmopolis” și acesta este în continuă dezvoltare.

Locatarii complexului locativ „Cosmopolis” beneficiază de acces facil către Șoseaua de Centură (DNCB) și de la imobilele ansamblului este acces rapid la Autostrada A3 (care leagă cartierul locativ cu zona de Nord a capitalei) și este destul de aproape față de DN1. Este de parcurs o distanță de doar 800 de metri de la complex până la Autostrada București – Ploiești. Fiind amplasat între podul Pipera-Tunari și podul Andronache – Ștefăneștii de Jos ansamblul de locuințe „Cosmopolis” oferă posibilitatea de a ajunge repede și ușor până la Colentina și până la zona Pipera – Tunari.

Nu departe de complex funcționează cele mai prestigioase grădinițe, școli și licee din partea de Nord a Bucure;tiului: Școala Americană (8,9 km), Grădinița British Academy (14,5 km), British School (6,1 km), Școala Internațională Olga Gudynn (5,6 km), Școala Internațională Mark Twain (7,1 km); Liceul Francez „Anna Noailles” și Academia de Poliție (10,5 km).

La distanțe accesibile în apropiere de complex se află puncte medicale: Clinica Liberty, Ortomed Isokinetic, Family Clinic și Medestet Beauty Center.

Care sunt distanțele reale de la complex până la obiectele de interes?

Therme București – 15,8 km; Grădina Zoologică – 8,3 km; Zona de Birouri Pipera – 7,8 km, Promenada Mall – 10.6 km; Băneasa Shopping City – 11,2 km; Supermarket-ul Lidl Tunari – 2,4 km; Supermarket-ul Mega Image - 6,2 km; Clubul World Clas Atlantis – 5,6 km; Planet Swim & Gym – 9,6 km; Piața Unirii – 19,9 km; Gara de Nord din București – 15,4 km; Aeroportul „Aurel Vlaicu” – 10,4 km; Aeroportul „Henri Coandă” - 11,6 km.

Din incinta complexului locativ „Cosmopolis” zilnic circulă transport direct (tur-retur) până la Stația de Metrou Pipera și până la Stația de Metrou Aurel Vlaicu, microbuzele sunt dedicate special doar rezidenților. Și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” transportul ansamblului rezidențial „Cosmopolis” efectuează curse în weekend.

De ce spun așa? CARTIERUL MEU IUBIT - cum este orașul cu capacități inteligente și cu posibilități de viață perfectă?

Pe un teritoriu de 90 de hectare cu un mediu verde, curat, liniștit și confortabil este dezvoltat ansamblul de locuințe „Cosmopolis” – unul din cele mai mari și moderne ansambluri imobiliare din România. Construcțiile ocupă doar o suprafață de 40% de pe teritoriu, iar restul spațiului este dedicat parcurilor, zonelor verzi, zonelor de relaxare și zonelor pentru petrecere plăcută a timpului în incinta complexului.

Casele și blocurile rezidențiale ale proiectului imobiliar dispun de un regim diferit de înălțime de la parter plus un etaj până la parter plus zece etaje locative, și toate corpurile imobiliare indiferent de regimul de înălțime sunt construite din materiale calitative și durabile cu pereți din cărămidă energetic eficientă de tip – Porotherm și toate geamurile instalate dispun de sticlă termopană instalată în profil PVC.

În complexul locativ „Cosmopolis” toate corpurile imobiliare sunt poziționate foarte logic și pentru formarea aspectului pozitiv a întregului complex locativ este aleasă culoare galbenă a pereților exteriori, care simbolizează culoarea soarelui și a câmpurilor aurii în combinație cu culoarea albastră a acoperișurilor ce reprezintă cerul nostru și plină libertate.

Un mare avantaj pentru micuții locatari și de un mare folos sunt cele două grădinițe private din incinta complexului locativ: Grădinița Butterfly și centrul preșcolar „Junior School”, care sunt locurile îndrăgite ale copiilor rezidenților și sunt locurile, care vă economisesc timpul în trafic și unde odorașii Dumneavoastră nu petrec timpul în mașini pe străzile aglomerate, dar se ocupă de cele mai importante treburi: ascultă muzică, cântă, desenează și se joacă pe terenurile modern amenajate. Capacitatea de încăpere a organizațiilor preșcolare din incinta complexului este posibilitatea de a educa un număr de peste 200 de copii.

Dragi părinți ai școlarilor, stați liniștit pentru că copiii Dumneavoastră au posibilitatea de a frecventa școala primară „Cosmopolis”, care se află construită în incinta complexului locativ și unde științele, educația și grija pentru copii este la cele mai înalte nivele.

Clubul de dezvoltare artistică din complex dezvoltă gusturi și vederi artistice, se ocupă de dezvoltarea frumosului în copiii noștri, îi învață să cânte, să picteze, să danseze, să descopere și să încerce toate frumusețile vieții.

Pentru petrecerea timpului liber al copiilor, Dezvoltatorul a sădit două parcuri verzi, a organizat piscine speciale pentru copilașii, unde au fost luate în vedere toate vârstele și în timpul de vară funcționează piscine pentru micuți de până la 4 anișori și sunt altele pentru copii de vârste mai mari. În total complexul locativ „Cosmopolis” dispune de șapte piscine exterioare de diferite mărimi și adâncimi pentru adulți și copii.

Anul întreg sunt puse la dispoziția importanților locatari mici două terenuri generoase organizate special pentru jocurile active ale prichindeilor și pentru petrecea timpului liber nu numai interesant dar și în siguranță. Locul de joacă acoperit (interior) este amenajat cu cele mai colorate și cele mai luminoase tobogane și leagănă, este locul unde copiii Dvs se joacă cu prietenii și sunt supravegheați de către educatoare în timpul când părinții fac cumpărături la StripMall Cosmopolis Plaza și în supermarket-ul de pe teritoriul complexului – Carrefour sau petrec timpul la Beauty Salon-ul din ansamblul locativ „Cosmopolis” sau la sala de fitness „Cosmopolis Fit Gym”, unde poți face yoga, fitness, aerobic, cardio sau bodybuilding.

Pentru sportivi și iubitorii de jocuri sportive active ansamblul rezidențial are amenajate și două terenuri sportive, unul pentru fotbal și un teren de tenis.

Pentru confortul maximal în incinta complexului rezidențial „Cosmopolis” la dispoziția locatarilor funcționează o papetărie, este un magazin cu delicatese, cramă și sunt multe diverse puncte de interes pentru toți membrii familie Dvs, aici sunt oferite servicii de croitorie și curățătorie, este o farmacie și funcționează un cabinet veterinar și un magazin „PetShop”, desigur că este instalat și bancomat (ATM) și sunt restaurante, cafenele și cofetării cu cele mai delicioase oferte și cu cele mai plăcute momente gastronomice alături de cei dragi și lângă cei mai buni vecini.

Parcarea subterană și cea supraterană din complexul rezidențial „Cosmopolis” sunt dotate cu stații de alimentare, aici fiecare detaliu este gândit și sunt dimensionate toate locurile de parcare în conformitate cu numărul apartamentelor proiectate și construite în complex. De asemenea în incinta complexului sunt construite drumuri largi interioare asfaltate, alei pietonale pavate, spații verzi perfect aranjate cu flori și copaci decorativi, cu băncuțe și mobilier urban. Este iluminat stradal, sunt amenajate stații cu mijloace de transport în comun ce aparțin complexului și este pază, sistemul de supraveghere funcționează non stop și accesul în incintă este securizat.

În complex permanent sunt sărbătorite o mulțime de evenimente și sunt organizate diferite concursuri, concerte, petreceri și activități interesante pentru copilași și părinți. Ansamblul de locuințe „Cosmopolis” este mai mult decât un cartier locativ, este o Societate pentru Oameni Sănătoși și Fericiți. Aici fiecare zi locuită este egalată cu o zi petrecută la mare într-o vacanță continuă.

Ce aspecte au apartamentele celui mai apreciat ansamblu rezidențial?

Proiectul imobiliar „Cosmopolis” oferă peste 25 de tipuri de unități locative. Sunt prezentate locuințe de tip – Studio-uri, studio-uri duble, apartamente cu două și trei camere, locuințe de tip - Duplex și unități locative de tip – Vilă.

 • Suprafața locuințelor de tip Studio este cuprinsă între 57 și 68 mp și acestea sunt proiectate în 4 tipuri de scheme.
 • Sunt prezentate câte patru tipuri de apartamente cu 2 camere pentru fiecare tip de caracter al familiei și pentru necesitățile acestora, locuințele sunt proiectate cu spațiul de la 68 mp și până la 79 mp.
 • Apartamentele cu trei camere au mărimea de la 82 mp până la 122 mp și dispun de scheme funcționale compartimentate în patru tipuri.
 • Unitățile locative de tip – Vilă (Parter plus Un Etaj) dispun de suprafața cuprinsă între 99 mp și 133 mp și la alegere sunt prezentate două modele de case.

Apartamentele pot fi alese cu terase și balcoane cu suprafețele de la 4 mp până la 30 mp sau cu grădini private, care pot fi amenajate după plac și nu în ultimul rând în conformitate cu stilul și design-ul vecinilor, veniți și vedeți ce frumoase foișoare din lemn sunt instalate în curțile locatarilor.

Locuințele sunt puse în vânzare cu următoarele dotări și echipaje incluse în preț:

 • Parchet laminat pentru pardoselile dormitoarelor și camerei de living;
 • Gresie pentru pardoseala din bucătărie și din camera de baie și faianța placată pe pereții din blocurile sanitare și parțial pentru peretele de lucru din bucătărie;
 • Camerele de baie sunt complet utilate și echipate;
 • Centralele termice în condensații sunt presupuse pentru fiecare unitate locativă, sunt instalate și conectate la țeava de gaz și sistemul de încălzire prin pardoseală;
 • Este sistem de aer condiționat;
 • Ușă metalică la intrare și uși interioare instalate;
 • Utilități complete racordate și cu instalații electrice, termice și sanitare (apă curentă și sistem de canalizare);
 • Internet prin fibră optică.

Antreprenorul general al complexului imobiliar „Cosmopolis” în ultimii 11 ani de experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale, a realizat obiecte imobiliare excelente, de cea mai înaltă calitate și la cele mai înalte standarde. Dezvoltatorul – Compania „Opus Land Development” SA, a fost înregistrată în anul 2006 și cu un mare succes continuă dezvoltarea imobilelor „Cosmopolis” unde în curând se va deschide o serie nouă de piscine și puncte comerciale cu zone de servicii.

Ansamblul rezidențial „Cosmopolis” este considerat ca unul din cele mai frumoase proiecte imobiliare din București și acesta este în continuă dezvoltare, este un proiect care nu stă pe loc și care în fiecare zi cucerește inimile locatarilor și vizitatorilor, este locul cu care te mândrești că aici trăiești.

Dacă v-ați decis să cumpărați un apartament în complexul rezidențial „Cosmopolis” – ați procedat foarte corect și profitați de modalități flexibile de plată: plata în numerar, rate de la dezvoltator, creditare ipotecară și programul guvernamental de creditate „Prima Casă”.

Consultanții de vânzări ai complexului imobiliar „Cosmopolis” vă stau la dispoziție pentru a vă oferi informații depline și detalii complete despre apartamentele noi, prețuri cu reduceri, promoții, informații legate de costuri la întreținere, materiale despre toate metodele flexibile de plată și vă puteți programa la o vizionare de pe site-u web al ansamblului rezidențial „Cosmopils”.

Faceți doar un singur pas, veniți la o vizionare la „Cosmopolis” și cu siguranță veți rămâne aici fericit pentru o viață împlinită în apartamentul dorit.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cosmopolis?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și cosmopolis centura.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cosmopolis din București?

Cât costă m² în Cosmopolis?

M² în acest complex costă de la ‍1 500 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Cosmopolis în București?

Modalități de plata în Cosmopolis: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Cosmopolis?

A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, A9, A10, A11, A12, B1, B2, B3, B4, C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, C13, C14, C15, C16, C17, C18, K1, K4, K5, H7, G7, G8, G9, G10, B5, B6, B7, B8, B9, B10, B11, B12, B13, B14, M4, R2, Q3, Q5, Q7, Q8, Q11, Q14, Q4, H8, Q2, Q1, N2, N3, i5, L1, K3, K2, L2, J2, P1, P2, P3, J1, i6, i7, i4, M5, NC, E4, F8, F9, F10, R1, Q6, N5 B, N5 B2, N5 A2, N5 A1, N10 A, N10 B, N10 C, N10 D – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC