Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ibiza Sol Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 198/4, zona Pipera, București

Ibiza Sol Residence pe hartă București

bd. Pipera, 198/4, zona Pipera, București

Etape dezvoltare

construit

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat și închideri cu cărămidă
🟧 Încălzireindividual
🟧 SecuritateDa

Despre apartamente

🟧 Număr camere3 și 4 camere
🟧 Suprafața apartamente147–163 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Ibiza Sol Residence” se află situat în zona de Nord a Bucureștiului, pe Bulevardul Pipera, nr.198/4, Voluntari.

Facilitățile localizării

Rezidența este amplasată într-o zonă foarte liniștită la doar 200 de metri de la pădurea Băneasa.

Nu departe se află Grădina Zoologică și Divertiland Park.

În apropiere de Complex funcționează grădinițe și școli prestigioase.

Pentru shopping sunt marketurile Lidl, Mega Image și puțin mai departe se află Băneasa Shopping Sity, magazinul IKEA și METRO.

În apropiere este o sală de sport, bancă, farmacie și sunt câteva cafenele.

Distanța de la Blocurile de apartamente până la Piața Unirii este de 14,1 km. Gara de Nord este situată la 13,1 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 11,8 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 9,9 km.

Caracteristici constructive a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Ibiza Sol Residence” se amplasează pe un teren cu suprafața 12 000 mp, unde sunt construite 14 clădiri cu Subsol + Parter + 3 Etaje locative. Structura constructivă a imobilelor este din beton armat și are închideri zidite din cărămidă cu grosimea pereților de 25 cm. Fațada caselor este izolată termic cu polistiren de 6 cm grosime iar din interior pereții sunt termo-zolați cu vată minerală și placați cu placi de rigips. Finisajele de la exteriorul caselor sunt cu vopsea lavabilă de diferite culori. Compartimentările interioare sunt efectuate din plăci de rigips duble și umplute cu vată minerală. Acoperișul caselor este din țiglă pe barne de lemn.

Rezidența dispune de două piscine cu jacuzzi, are organizată o zonă de SPA cu saună și funcționează o sală de fitness. Și în curte sunt amenajate locuri de joacă pentru copilași.

Apartamentele cu 3 și 4 camere beneficiază de finisaje de lux de la producători bine cunoscuți pe piața Europei.În locuințe pardoselile din camere sunt acoperite cu pachet triplu stratificat cu grosimea de 14 mm de marcă Tarkett, gresia și faianța este din Spania. Bucătăriile sunt finisate și dotate cu plite, hote și cuptoare de la Candy și chiuvetă inox anti-calcar. Băile la fel sunt finisate și complet utilate cu obiecte sanitare italiene cu cadă, chiuvetă, vas WC și bideu porțelanat. Tâmplăria exterioară este de la Rehau cu profil PVC Briliant. Ușa de la intrare este metalică și este produsă în Spania iar ușile din interior sunt de marcă Lesna din Cehia. Există dotări cu aparate de aer condiționat Mitsubishi. Prizele și întrerupătoarele sunt de la Legrand, există conexiuni pentru telefon, este cablu TV și internet.

Sistemul de încălzire este prin centrală termică proprie de apartament „Viessmann” cu boiler (50 l) și radiatoare din aluminiu.

Apartamentele dispun de terase proprii cu barbecue.

În camera de zi este instalat un șemineu cu lemne cu geam termorezistent și rebord de marmură.

Modalități de achitare: orice tip decredit bancar.

Mai multe informații utile despre Complex și mai multe amănunte despre finisajele apartamentelor și despre cum se poate de cumpărat un apartament nou direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Ibiza Sol Residence”.

Unde se afla Ibiza Sol Residence?

bd. Pipera, 198/4, zona Pipera, București.

Termen de finalizare Ibiza Sol Residence?

Ibiza Sol Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ibiza Sol Residence.

Cine este dezvoltatorul Ibiza Sol Residence în București?

Dezvoltator Ibiza Sol Residence – Premier Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC