Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Sera Park
în Tunari

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Teiului, 23-25, Tunari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Teiului, 23-25, Tunari, Ilfov (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Sera Park pe hartă Tunari

str. Teiului, 23-25, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home, parc, piscina, loc de joaca copii, mini-bar de zi, gratar, terasa pentru organizarea de evenimente
🟧 Încălzireboiler solar termic
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe93.1–99.5 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de localizare

Ansamblul rezidențial „Sera Park” are o localizare de excepție într-o zonă curată, liniștită (între Pipera - Otopeni și Tunari), localizarea este ferită de aglomerație și gălăgie, dar totodată complexul se află destul de aproape de capitală și de o mulțime de puncte de interes din partea de Nord a Bucureștiului (centre comerciale, școli prestigioase și grădinițe). Adresa complexului locativ este: strada Teiului, numerele 23-25-27, (paralel cu strada Ștefan cel Mare), în comuna Tunari, județul Ilfov. În proximitatea blocurilor rezidențiale se găsește market-ul „Mega Image”, Școala Gimnazială Nr. 2 și Grădinița - Afterschool „Primii Pași Fundeni”. Imediat lângă ansamblul locativ trec arterele principale de circulație: Linia de centură, Autostrada București – Ploiești și DJ100.

Distanța de la ansamblul rezidențial până la Piața Unirii din București este de 8,2 km, se poate ajunge în 20 - 26 minute. Aeroportul Băneasa este amplasat la 11,8 km. Până la aeroportul Henri Coandă sunt 19,4 km. Până la Gara de Nord se ajunge în cel mult 30 de minute și se parcurge o distanță de aproximativ - 9,4 km.

Descrierea structurii, tehnologiilor, sistemelor și amenajării complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Sera Park” se compune din opt imobile luminoase, acestea dispun de o construcție solidă, sunt finisate modern și au aspecte foarte elegante și atractive. Imobilele sunt proiectate de tip - „vile”, acestea sunt finisate în culori deschise cu tâmplărie de culoare maro. Regimul de înălțime al blocurilor este cu un Parter cu 2 Etaje locative, și acestea sunt calculate pentru condiții seismice extreme și dispun de un grad ridicat de rezistență seismică.

Toate imobilele sunt perfect poziționate cu spatele către partea carosabilă și ferite de zona de trafic. Blocurile locative sunt realizate cu o structură de rezistență robustă, cu pereții exteriori de o grosime de 30 cm, ce sunt efectuați din cărămidă și sunt termoizolați cu polistiren EPS150 cu grosimea de 10 și 15 cm la exterior. Din interior pereții și tavanul sunt izolați cu vată minerală cu aluminiu peste care sunt placate plăcile din gips – carton în două straturi cu grosimea totală de 12,5 cm. Acoperișul caselor este de tip – terasă circulabilă, ce este fiabil izolat termic cu polistiren de 200 mm de tip EPS150, iar pe membranele mecanice sunt plasate panourile solare, care suficient minimizează costurile la facturi și aprovizionează locuințele parțial cu lumină . Din profil PVC este compusă tâmplăria PVC de 80 mm de marca REHAU, aceasta dispune de 7 camere de izolație termică, este cu geam tripan (48 mm) de tip „4 season”, float la mijloc plus din interior geamurile dispun de acoperire „low-e”.

Clasa de energie a tuturor clădirilor este de nivel înalt = „Clasa A+++”. Curtea complexului rezidențial cuprinde un parc personal, are amenajată o piscină pentru maturi, este organizată și o piscină pentru copii și sunt locuri de joacă, sunt amenajate diverse spații verzi și locuri de odihnă și relaxare cu grătar și bar de zi. De asemenea în curte este o terasă care permite organizarea evenimentelor sau oferă posibilitatea de a petrece plăcut și prietenos timpul liber cu vecinii și prietenii.

Teritoriul complexului rezidențial este îngrădit și pentru transportul locatarilor sunt prevăzute locuri de parcare (supraterane) și stații de încărcare a automobilelor cu baterii auto de 16kw.

Apartamente primitoare cu terase luminoase

Ansamblul locativ „Sera Park” oferă un număr total de 24 de apartamente primitoare, ce sunt proiectate perfect cu planimetrii cu 2 și cu 3 camere. Locuințele sunt oferite în vânzare cu bucătării deschise sau închise și dispun de grupuri sanitare de serviciu. Apartamentele au o amplasare perfectă și intimă, deoarece pe fiecare nivel locativ se găsește doar câte un apartament poziționat.

Suprafața construită a apartamentelor cu 2 camere este de 117,3 mp, iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este de 125,8 mp. Unele apartamente beneficiază de câte un șemineu pe lemne, pentru a accentua sentimentul de relaxare completă, unitate cu natura și libertatea de la grijile cotidiene. Pentru finisarea locuințelor Dezvoltatorul a ales cele mai moderne și calitative finisaje (parchet, gresie, faianță, vopsea) din gama de producere – superioară. Instalațiile electrice, instalațiile termice și sanitare sunt alese din cele mai fiabile și toate sunt instalate și puse la poziții, inclusiv este dotată centrala termică și sunt instalate caloriferele. Câte un sistem fotovoltaic de producere a apei calde de 1,5 KW este instalat aparte în fiecare apartament și plus sunt instalate boilere bivalente de tip „solar-electric” pentru 150 litri. Absolut toate unitățile locative facilită de sisteme „SMART HOME” instalate. Utilitățile generale și contoare individuale la curent, apă și gaz sunt în locuințe.

Apartamentele sunt proiectate în așa mod, ca camerele de zi și terasele să fie amplasate către partea de sud, către zona rezidențială a complexului și sunt la maxim aprovizionate cu căldură și lumină naturală cât mai mult timp. Dacă doriți să deveniți deținătorul fericit a unui apartament cu terasă la sud, cu parc personal și acces la piscină, sunteți invitat să vizitați site-ul web al complexului rezidențial „Sera Park”, unde sunt afișate informații depline despre finisaje, planimetrii și contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Ansamblul Sera Park.

Unde se află Sera Park?

str. Teiului, 23-25, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Sera Park?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sera Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sera Park din Tunari?

Dezvoltătorul Sera Park este – Parcul Rezidenţial Tei.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC