Previzualizare foto – fotografie originală aici

Northlight Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 191 € +TVA
pe ‍74 €
Adresă
sos. de Centura, 50A, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
sos. de Centura, 50A (Bloc B)
5 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
sos. de Centura, 50A (Bloc D)
5 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2021

Schițe și prețuri în Northlight Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 20 martie 2023.
2 camere
68.6–92.5 m2
de la ‍1 323 € +TVA / m2de la ‍114 202 € +TVA
Duplex-uri 3 camere
76.6–109 m2
de la ‍1 191 € +TVA / m2de la ‍129 811 € +TVA

Northlight Residence pe hartă București

sos. de Centura, 50A, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

Ipoteca pentru Northlight Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbca
🟧 Acces internetcablu, fibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, spații depozitare, locuri de depozitare
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală Ivar
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr apartamente110
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcare132 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeD+P+3E+M
🟧 Securitateadministrare, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe66–126 mp utli

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu lac și verdeață învecinat

Complexul locativ ”NorthLight Residence” se află dezvoltat în partea de Nord-Est a orașului București și se situează pe Șoseaua de Centură, la numărul 50A în comuna Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov. În vecinătatea locuințelor noi se află complexul „Cosmopolis” și de la imobile este acces facil către centrul comercial „Băneasa Shopping City”, unde se ajunge cu mașina în cel mult 15 minute și copii rezidenților au posibilitatea de a frecventa cele mai prestigioase unități de învățământ din capitală.

În proximitatea locuințelor noi circulă autobuze și distanța de la complexul locativ ”NorthLight Residence” până în centrul capitalei este de 20 km, Gara de Nord din București este la 21,2 km și sunt 13 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt de parcurs circa 11 km.

Caracteristica și amenajarea complexului locativ

Proiectul rezidențial ”NorthLight Residence” se desfășoară pe un teren cu suprafața de 13 000 mp și se compune din 5 clădiri de locuințe colective. Casele sunt proiectate într-un stil arhitectural clasic și au un regim mediu de înălțime cu Parter și 4 Etaje locative. La construcția caselor au fost folosite tehnologii de ultimă generație și doar materiale calitative. Imobilele sunt realizate cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și structura de rezistență a clădirilor se bazează pe cadre din beton armat, iar pereții caselor sunt realizați din materiale eficiente termic și fonic. Și pe partea exterioară a clădirilor este aplicat un sistem termic calitativ plus cu tencuială decorativă de exterior sunt finisate toate fațadele. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative dispune de profil PVC de la Salamander și are geam termopan tripan. Blocurile rezidențiale se predau în folosință cu toate spațiile comune finisate și în clădiri sunt proiectate 63 de spații de depozitare.

În total ansamblul rezidențial dispune de circa 4000 mp de spații înverzite și amenajate, unde sunt locuri de joacă și de relaxare organizate și în incinta complexului de locuințe este prevăzută și o piscină exterioară de 200 m. Complexul de locuințe ”NorthLight Residence” dispune de locuri de parcare oamenajate subterane și supraterane și are un număr total de 132 parcări.

Tipuri de apartamente, suprafețe și finisaje

În incinta blocurilor complexului ”NorthLight Residence” sunt concepute 110 unități locative confortabile. Oferite în vânzare sunt apartamente cu 2, 3 și cu 4 camere, locuințe de tip Duplex și Penthouse-uri spațioase cu terase generoase. Suprafața apartamentelor începe de la 66 mp și ajunge până la 126 mp utili și unele apartamente dispun de grădini personale, altele au balcoane și o bună parte facilită de vedere la lac. Se vând apartamentele finisate complet, cu bun gust și cu finisaje de Premium clasă. Parchetul laminat placat pe pardoselile living-urilor și a dormitoarelor este ales de marca Egger, De calitate superioară sunt alese și plăcile ceramice de gresie și faianță cu calități antiderapante. Pereții și tavanele sunt tencuiți și cu lavabil alb vopsiți. Toate apartamentele au ușă din metal instalată la intrare și uși celulare interioare. Camerele de baie din apartamente sunt complet echipate și au dotate toate accesoriile, instalate sunt obiectele sanitare (cadă de baie/cabină de duș, lavoar și vas wc). Încălzirea în apartamente este prevăzută autonomă și pentru fiecare unitate locativă este instalată câte o centrală termică proprie de firma Buderus și toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală pentru a forma un ambient de căldură confortabil și efectiv din punct de vedere economic. Sistemul de electricitate la fel este realizat și locuințele au internet prin fibră optică șii dispun de branșament la curent, gaz, apă și canal.

Pentru rezervări, achiziționări, informații despre disponibilitate și pentru alte detalii, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ ”NorthLight Residence”, unde aveți acces direct chiar de pe pagina noastră.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Northlight Residence?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit North light Residence.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Northlight Residence din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, duplex-uri 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Northlight Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 191 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Northlight Residence în București?

Modalități de plata în Northlight Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Northlight Residence?

Bloc A, Bloc B, Bloc C, Bloc D, Bloc E – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC