Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Core Timpuri Noi
în București

Prețul / m2
de la ‍1 499 € +TVA
pe ‍436 €
Adresa
str. Foișorului, 108-112, sector 3, București

Schițe și prețuri în Core Timpuri Noi

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
Studiouri57.19–64.02 m2prețul se clarifică
2 camere71.22–76.55 m2prețul se clarifică
3 camere85.37–106.31 m2prețul se clarifică
4 camere
de la 205.47 m2prețul se clarifică

Core Timpuri Noi pe hartă București

str. Foișorului, 108-112, sector 3, București

Etape dezvoltare

bloc 1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Core Timpuri Noi

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiSupraveghere video, spaţii verzi, spaţii comerciale la parterul ansamblului rezidenţial, 4 stații de încărcare auto electrice
Încălzireprin pardoseală
Lift4 ascensoare individuale marca Schindler sau Kone
Mijloace de transportmetrou Timpuri Noi
Număr apartamente226
Parcare 242 locuri de parcare subterană / supraterană
Regim inalțime2S+P+9E
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduri beton armat
Сurte închisăSistem Smart Home Salus, uşi de acces securizate, antiefracţie cu profile din oţel şi sistem de închidere multipunct

Despre apartamente

Finisare apartamentegresie, vopsea lavabila
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

De minune amplasat cu centrul capitalei învecinat

Ansamblul rezidențial „Core Timpuri Noi” se află localizat pe strada Foișorului, la numărul 108 – 112, în sectorul 3 din orașul București.

În imediata vecinătate a complexului de locuințe se află Școala Gimnazială Nr. 95, este Grădinița „Răsărit” nr. 2 la doar 140 de metri, Grădinița „Camy”, sunt 190 de metri până la Grădinița „Family Kids”, este Grădinița „Brândușa” (la 300 metri), sunt 500 de metri până la terenul de joacă pentru copii „Jungle Kids”, Grădinița „Plaiul Copiilor” se află la 600 de metri și sunt de parcurs circa 1,1 km -1,3 km până la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir Christian”, Universitatea „Titu Maiorescu” și Colegiul Tehnic „Petru Rareș”. Și în proximitatea locuințelor funcționează centre medicale, sunt farmacii și stomatologii, este clubul sportiv „Uzina CrossFit Columna”, se află magazine, centre comerciale, restaurante și sunt supermarketurile Profy, Mega Image și Lidl.

În apropiere de blocul locativ circulă mijloace de transport în comun și sunt doar 999 de metri până la stația de metrou Timpuri Noi. De la apartamentele complexului rezidențial „Core Timpuri Noi” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de doar 2,9 km, iar Gara de Nord din capitală se află la 6,3 km față de locuințele noi. Până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs aproximativ 20 de kilometri și sunt circa 15 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentare și detalii de amenajare a complexului locativ

Proiectul imobiliar „Core Timpuri Noi” este prezentat cu un bloc rezidențial de un regim de înălțime cu 2 Subsoluri plus un Parter și plus 9 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilului este calitativă și durabilă și dispune de o carcasă din beton armat pe cadre, stâlpi, grinzi, diafragme și planșee. Compartimentările interioare din interiorul apartamentelor sunt formate din plăci din gips – carton. Clădirea are instalată tâmplărie din profil PVC cu geam termopan în trei foi de sticlă. Blocul de apartamente este echipat cu 4 ascensoare individuale de ultimă generație, cu funcționare rapidă și silențioasă. Ascensoarele sunt prezentare de la firma Schindler sau Kone. La parterul complexului rezidențial sunt prevăzute spații comerciale, iar spațiile adiacente blocului sunt verzi plantate.

La dispoziția rezidenților este oferit un număr de 242 locuri de parcare, poziționate subterane și sunt organizate inclusiv și locuri de parcare supraterane. În incinta complexului de locuințe sunt amenajate 4 stații pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Apartamente, finisaje și echipaje

În complexul locativ „Core Timpuri Noi” sunt prezentate în total 226 de unități locative și în vânzare sunt apartamente cu o camere, studio-uri duble și locuințe cu 2, 3 și 4 camere, acestea sunt situate câte 22 de proprietăți locative pe fiecare nivel.

În exploatare apartamentele se predau finisate și dispun de gresie și parchet placat pe pardoseli, au faianță și vopseli lavabile pe pereți. Ușile interioare sunt din MDF, iar ușile instalate la intrare în apartamente sunt formate din profil din oțel și au sisteme de antiefracție și închidere multipunct. Toate locuințele sunt prezentate cu sistem SMART HOME SALUS. Sistemul de încălzire este individual cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală. Pentru sistemul de climatizare sunt pregătite toate preinstalațiile (fără aparate). Blocul de apartamente este racordat la toate utilitățile și dispune de apă, sistem de canalizare, gaze naturale și curent electric. Toate utilitățile se contorizează separat și în fiecare apartament sunt instalate contoare și apometre.

Pentru informații despre achiziționare, metodele de plată acceptate, disponibilitatea apartamentelor, detalii de finisare, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Core Timpuri Noi”, unde găsiți și toate contactele directe către biroul de vânzări al Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Core Timpuri Noi?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Core Timpuri Noi în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Core Timpuri Noi?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1499 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Core Timpuri Noi în București?

Modalități de plata în Core Timpuri Noi: Noua Casă (Prima casă), Rate la dezvoltator, Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală.

Termen de finalizare Core Timpuri Noi?

bloc 1 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC