În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Core Timpuri Noi
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Foișorului, 108-112, zona Timpuri Noi, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Foișorului, 108-112, București (cladire)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Core Timpuri Noi pe hartă București

str. Foișorului, 108-112, zona Timpuri Noi, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupraveghere video, spaţii verzi, spaţii comerciale la parterul ansamblului rezidenţial, 4 stații de încărcare auto electrice
🟧 Încălzireprin pardoseală
🟧 Lift4 ascensoare individuale marca Schindler sau Kone
🟧 Mijloace de transportmetrou Timpuri Noi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente226
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare 242 locuri de parcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțime2S+P+9E
🟧 SecuritateSistem Smart Home Salus, uşi de acces securizate, antiefracţie cu profile din oţel şi sistem de închidere multipunct
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduri beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajegresie, vopsea lavabila
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

De minune amplasat cu centrul capitalei învecinat

Ansamblul rezidențial „Core Timpuri Noi” se află localizat pe strada Foișorului, la numărul 108 – 112, în sectorul 3 din orașul București.

În imediata vecinătate a complexului de locuințe se află Școala Gimnazială Nr. 95, este Grădinița „Răsărit” nr. 2 la doar 140 de metri, Grădinița „Camy”, sunt 190 de metri până la Grădinița „Family Kids”, este Grădinița „Brândușa” (la 300 metri), sunt 500 de metri până la terenul de joacă pentru copii „Jungle Kids”, Grădinița „Plaiul Copiilor” se află la 600 de metri și sunt de parcurs circa 1,1 km -1,3 km până la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir Christian”, Universitatea „Titu Maiorescu” și Colegiul Tehnic „Petru Rareș”. Și în proximitatea locuințelor funcționează centre medicale, sunt farmacii și stomatologii, este clubul sportiv „Uzina CrossFit Columna”, se află magazine, centre comerciale, restaurante și sunt supermarketurile Profy, Mega Image și Lidl.

În apropiere de blocul locativ circulă mijloace de transport în comun și sunt doar 999 de metri până la stația de metrou Timpuri Noi. De la apartamentele complexului rezidențial „Core Timpuri Noi” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de doar 2,9 km, iar Gara de Nord din capitală se află la 6,3 km față de locuințele noi. Până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs aproximativ 20 de kilometri și sunt circa 15 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentare și detalii de amenajare a complexului locativ

Proiectul imobiliar „Core Timpuri Noi” este prezentat cu un bloc rezidențial de un regim de înălțime cu 2 Subsoluri plus un Parter și plus 9 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilului este calitativă și durabilă și dispune de o carcasă din beton armat pe cadre, stâlpi, grinzi, diafragme și planșee. Compartimentările interioare din interiorul apartamentelor sunt formate din plăci din gips – carton. Clădirea are instalată tâmplărie din profil PVC cu geam termopan în trei foi de sticlă. Blocul de apartamente este echipat cu 4 ascensoare individuale de ultimă generație, cu funcționare rapidă și silențioasă. Ascensoarele sunt prezentare de la firma Schindler sau Kone. La parterul complexului rezidențial sunt prevăzute spații comerciale, iar spațiile adiacente blocului sunt verzi plantate.

La dispoziția rezidenților este oferit un număr de 242 locuri de parcare, poziționate subterane și sunt organizate inclusiv și locuri de parcare supraterane. În incinta complexului de locuințe sunt amenajate 4 stații pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Apartamente, finisaje și echipaje

În complexul locativ „Core Timpuri Noi” sunt prezentate în total 226 de unități locative și în vânzare sunt apartamente cu o camere, studio-uri duble și locuințe cu 2, 3 și 4 camere, acestea sunt situate câte 22 de proprietăți locative pe fiecare nivel.

În exploatare apartamentele se predau finisate și dispun de gresie și parchet placat pe pardoseli, au faianță și vopseli lavabile pe pereți. Ușile interioare sunt din MDF, iar ușile instalate la intrare în apartamente sunt formate din profil din oțel și au sisteme de antiefracție și închidere multipunct. Toate locuințele sunt prezentate cu sistem SMART HOME SALUS. Sistemul de încălzire este individual cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală. Pentru sistemul de climatizare sunt pregătite toate preinstalațiile (fără aparate). Blocul de apartamente este racordat la toate utilitățile și dispune de apă, sistem de canalizare, gaze naturale și curent electric. Toate utilitățile se contorizează separat și în fiecare apartament sunt instalate contoare și apometre.

Pentru informații despre achiziționare, metodele de plată acceptate, disponibilitatea apartamentelor, detalii de finisare, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Core Timpuri Noi”, unde găsiți și toate contactele directe către biroul de vânzări al Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Core Timpuri Noi Residence, Core Timpuri Noi Foișorului.

Unde se află Core Timpuri Noi?

str. Foișorului, 108-112, zona Timpuri Noi, Sector 3, București.

Termen de finalizare Core Timpuri Noi?

cladire – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Core Timpuri Noi în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Core Timpuri Noi din București?

Dezvoltătorul Core Timpuri Noi este – Prima Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC