Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Residence
în Oradea

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Bradu, Oradea

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Ion Bravu, Oradea (bloc 1)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2025 tr. 4
În desfășurare

Green Residence pe hartă Oradea

str. Ion Bradu, Oradea

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi4800 mp de spaţii verzi, staţii de încărcare electrică
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportaccesul în complex se face super-rapid, prin 3 căi separate de acces cu autoturismul
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente825
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcare887 de locuri de parcare (643 supraterane şi 244 de locuri subterane)
🟧 Regim inalțimeD+P +10
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Complexul rezidențial „Green Residence” este continuarea proiectului locativ Prima Nufărul și împreună ambele ansambluri rezidențiale vor forma una din cele mai mari comunități rezidențiale din orașul Oradea.

Facilitățile ansamblului rezidențial

  • Poziționare foarte bună în apropiere de natură și cu acces facil la punctele de interes din oraș, la centre comerciale din apropiere și la transportul public.
  • Locuințe inteligent compartimentate cu scheme bine gândite și cu sistem SMART.
  • Extinse spații verzi în incinta complexului locativ și locuri de joacă pentru copii.
  • Grădiniță cu creșă chiar în incinta complexului rezidențial.
  • Mai mult de 4000 mp de spații verzi plantate în curtea complexului de locuințe.
  • În total în cartierul locativ sunt prevăzute 887 locuri de parcare.
  • Pentru autovehiculele electrice sunt prevăzute stații de încărcare.
  • Sistem de acces cu video interfon.
  • Sistem de supraveghere video a complexului rezidențial.
  • Trei căi de acces auto (rapide).

Despre localizarea cartierului de imobile noi

Ansamblul locativ „Green Residence” se află localizat în inima naturii și totodată în apropiere de puncte de interes comercial și social din zonă și de unde este acces rapid către punctele cheie din Oradea. Din complexul de locuințe există o ieșire directă către Șoseaua de centură. Pe pagina noastră de pe Korter.ro găsiți amplasamentul proiectului pe harta orașului.

În proximitatea complexului de locuințe, la distanțe ușor accesibile funcționează supermarketurile Selgros și Kaufland. De la locuințele noi se ajunge în doar 3 minute cu transport către centrul comercial din Oradea Lotus Mall. Stațiile mijloacelor de transport în comun se află poziționate la aproximativ 300 m față de locuințele noi. Iar până la Aeroportul Internațional din Oradea se ajunge ușor și repede.

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe ideale, atunci în primul rând trebuie să atrageți atenția la localizarea imobilului, deoarece localizarea joacă unul din principalele roluri la nivelul de trai, de localizare depinde cât de departe este școala și grădinița, cât timp ne aflăm în drum spre locul de muncă sau spre centrul orașului și anume amplasamentul locuinței influențează la formarea prețului. Din acest motiv dorim să vă prezentăm pe harta noastră de pe site-ul Korter.ro și alte imobile noi accesibile în vânzare în această zonă, ce sunt prezentate în vânzare direct de la Dezvoltatori.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Green Residence” este format din 6 blocuri de apartamente cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Demisol plus Parter și plus 10 Etaje locative. Blocurile de apartamente sunt proiectate moderne și atractive cu o poziționare reușită și o distanță mare unul față de altul. Vă oferim pe web pagina Korter.ro mai multe poze a întregului cartier rezidențial. Toate blocurile locative sunt realizate pe cadre din beton armat și materiale eficiente din punct de vedere termic, zidăria pereților este cu cărămidă Wienerberger plus sunt fiabil izolate termic pe partea exterioară. Toate fațadele sunt finisate cu sistem complet de la Baumit. Tâmplăria exterioară instalată la casele de apartamente este cu profil PVC Salamander cu 7 camere termice și are trei foi de sticlă termopan. Scările locative dispun de lifturi sigure de ultimă generație de marca Schindler. Accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu video interfon Legrand.

În incinta complexului locativ sunt plantate 4800 de spații verzi și sunt locuri de joacă pentru copii. O suprafață de circa 1000 mp din incinta complexului rezidențial „Green Residence” este ocupată de către o grădiniță cu creșă, de care beneficiază toți micii rezidenți din cadrul ansamblului locativ.

În total proiectul locativ este prevăzut cu un număr de 887 locuri de parcare dintre care 344 de locuri sunt amenajate subterane și un număr de 643 de locuri de parcare supraterane. Pentru rezidenții cu autovehicule electrice sunt instalate stații de încărcare pentru astfel de automobile. Accesul în incintă se face prin 3 căi de acces cu 3 intrări separat.

Apartamente

În total 852 de unități locative sunt concepute în blocurile complexului rezidențial „Green Residence”. Apartamentele dispun de scheme optim proiectate și sunt decomandat compartimentate. Vă încurajăm să urmăriți pe pagina noastră Korter.ro toate modificările și actualizările prețurilor și prezentarea schemelor apartamentelor. Apartamentele sunt oferite în vânzare în versiune de finisare complet finisate sau semifinisate și au pereții interiori prelucrați, tencuiți și finisați cu glet pe bază de ipsos. De asemenea în vânzare sunt oferite locuințe inteligente, ce au instalate sistem smart. Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală cu instalații Tece. Sistemul de climatizare instalat în apartamente este de tip inverter. Apartamentele sunt individual contorizate și racordate la toate utilitățile.

Dezvoltator

Proiectul locativ „Green Residence” este realizat de către dezvoltatorul – compania Prima Development Group, care este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și are o experiență în domeniul construcțiilor de peste 15 și se mândrește cu 12 proiecte rezidențiale cu succes realizate și finisate.

Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru Korter.ro direct pe pagina Dezvoltatorului pentru a afla mai multe detalii despre complexul locativ „Green Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Green Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Green Residence Prima development, Prima Green Residence, Ansamblul Rezidenţial PRIMA Green Residence, PRIMA Green Residence.

Unde se află Green Residence?

str. Ion Bradu, Oradea.

Cât costă m² în Green Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Green Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6 – Finalizare în 2025 tr. 4 .

Cine este dezvoltatorul Green Residence din Oradea?

Dezvoltătorul Green Residence este – Prima Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC