Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arena Residence
în Oradea

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Traian Blajovici, zona Universitate, Oradea

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
str. Traian Blajovici, zona Universitate (bloc 1)
9 etaje
În desfășurare
tr. 1 2021
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
str. Traian Blajovici, zona Universitate (bloc 12)
9 etaje
În desfășurare
tr. 1 2021
Finalizare în 2024 tr. 1
În desfășurare
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Traian Blajovici, zona Universitate (bloc 10)
9 etaje
În desfășurare
tr. 1 2021
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Arena Residence pe hartă Oradea

str. Traian Blajovici, zona Universitate, Oradea

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica, cablu
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, locuri de joacă pentru copii,stații de încărcare dedicate pentru autovehiculele
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Lift ascensoare marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente1226
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțime9
🟧 Securitatesisteme tehnologice de control și monitorizare a utilităților de tip Smart Home, controlabile în mod centralizat, dintr-o sigură aplicație dedicată
🟧 Tip imobilblocur locuințe
🟧 Total suprafata teren5 Ha
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe40–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

În inima naturii localizat și de toate facilitățile orașului asigurat

Ansamblul locativ „Arena Residence Oradea” este dezvoltat la liniște și la aer curat și se află localizat pe strada Traian Blajovici în zona Universității din orașul Oradea. În vecinătatea locuințelor noi se află pârâul Peța și această zonă asigură rezidenților o viață plină de sănătate și confort. De la complexul locativ se ajunge pe jos până la Universitatea din Oradea în 15 - 17 minute, parcurgând doar 1,4 km și la doar câțiva pași față de cartierul locativ se află un Hub Sportiv de 5 stele (cu stadion și sală polivalentă). Lângă locuințe este una din cele mai mari zone comerciale din Oradea, unde se află magazinele Dedeman, Brico Depot, Hornbach, Leroy Merlin, sunt hipermarket-urile Auchan și Jumbo, este piața Obor, centrul comercial „Era Park Oradea” și nu departe se află Grădina Zoologică.

De la complexul locativ „Arena Residence Oradea” este ieșire directă către șoseaua de centură și acces facil către transport public, sunt 3,4 km până în centrul orașului Oradea și 4,8 km până la Gară, iar până la Aeroportul Internațional din Oradea se ajunge în 5 minute cu mașina parcurgând nu mai mult de 3,4 km.

Prezentare generală a cartierului locativ

Proiectul locativ „Arena Residence Oradea” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 5 hectare și cartierul locativ este unul din cele mai moderne complexe rezidențiale din orașul Oradea, care este construit în conformitate cu cele mai noi tendințe și în corespundere cu cele mai înalte standarde de confort. Locuințele sunt ingenios proiectate și ideal încadrate în zona naturală, oferind o viață fericită în armonie completă cu natura și totodată oferind posibilitatea de a beneficia de toate facilitățile urbane. Ansamblul rezidențial se compune din 15 clădiri de apartamente, ce au o arhitectură modernă și care sunt construite pe un spațiu de doar 1,4 hectare, iar restul terenului de 3,6 hectare este dedicat pentru spații de relaxare, unde se află o mare diversitate de spații comerciale, o mulțime de spații de agrement, în siguranță sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și există organizate alei pietonale și piste pentru biciclete, precum și este o sală de sport de 1000 mp. Iar în lungul pârâului Peța este amenajat verde un coridor special pentru activitățile de promenadă. Complexul rezidențial „Arena Residence Oradea” este echipat cu stații de încărcare pentru autovehiculele electrice și are instalate tehnologii de securitate de ultimă generație.

Apartamente cu dotări și finisaje moderne

În total proiectul locativ „Arena Residence Oradea” are concepute 1226 de unități locative, printre care sunt apartamente cu 2, 3 și 4 camere plus locuințe luxoase de tip Penthouse, suprafața cărora variază între 40 mp și 100 mp. Toate locuințele sunt primitoare și luminoase, au ferestre mari, ce asigură încăperile cu multă lumină naturală și din care se deschid vederi uluitoare asupra împrejurimilor cu natură. Se vând imobilele cu toate spațiile complet finisate cu finisaje de ultimă generație, ce sunt alese cu bun gust dintre modele moderne și de un nivel maxim de estetică naturală, care perfect încadrează locuințele în zona naturală, de care este înconjurat complexul. Toate locuințele noi sunt echipate cu sistem tehnologic inovațional „Smart House” – un sistem de control și monitorizare a tuturor utilităților, ce sunt controlate printr-o aplicație specială în mod centralizat. Ansamblul rezidențial se predă în folosință cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament este asigurat cu gaze, electricitate, este alimentat cu apă și branșat la canalizare.

Ansamblul locativ „Arena Residence” este dezvoltat de către una din cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară din România - compania „Prima Development Group”, care construiește obiecte rezidențiale calitative și atractive și care oferă discount-uri plăcute aplicate la plata în prealabil.

Pentru contactele directe către Dezvoltator și pentru mai multe informații utile, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Arena Residence Oradea”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Arena Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ansamblu rezidential Arena Residence, Prima Arena Residence.

Unde se află Arena Residence?

str. Traian Blajovici, zona Universitate, Oradea.

Cât costă m² în Arena Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Arena Residence?

  • bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9 – în construcție
  • bloc 10, bloc 11, bloc 13, bloc 14 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • bloc 12 – Finalizare în 2024 tr. 1
  • bloc 1 – finalizat

Cine este dezvoltatorul Arena Residence din Oradea?

Dezvoltătorul Arena Residence este – Prima Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC